normal fırında da yemek pişirip ısıtma yapabilirsin
Bence bir cok seyin zarari var herseyden uzak duramiyoruz malesef gerekiyorsa ama aliniz arcelik iyi bir marka fiyatida iyi bizde mikrowell kullaniyoruz acil oldugunda..
inşallah vazgeçmişsindir :)
ben de alacaktım bunları bilmiyordum
çok şükür almamışım
artık su ısıtıcısı da kullanmıyorum
saçımı da yatak odasında kurutmayacağım
bari uzak durabildiklerimize dikkat edelim
Kanser yapan radyasyona "iyonize edici radyasyon (ionizing radiation) deniyor.DNA yapısında mutasyonlara neden oluyor.
Mikrodalga fırınların kullandığı elektromanyetik ışınlar ise düşük enerjili ve non-ionizing, yani iyonize edici özelliği olmayan ışınlardır. Bu ışınlar radyoaktif ışınlar değil. Görünür ışık, radyo dalgaları, kızılötesi ışınlar (infrared ışınlar) bu gruba giriyorlar. Bu ışınlar kansere zemin hazırlayan DNA bozuklukları ve mutasyonlara neden olmuyorlar, ancak ısı ve/veya ışık etkileri var.
Hatta enerji kaybını önlediği için tasarruf bile yapmış oluyor.Bence herkesin mikrodalga fırın kullanımının artması mantıklı bence.
Gönül rahatlığı ile kullan canım.
tam aradığım konu :)
hala düşünüyorum alsammı almasammı
normal fırınla mikro dalga çok ayrı
normal fırını açıp kendini ısıtana kadar mikro dalga saniyeler içinde yemeği ısıtıyor
ben daha çok buz çzöme işlemi için istiyorum ve tabi ısıtma
zararları konusunda çok araştırdım
farklı farklı fikirler var kimisi cep telefonu ne kadar yayıyorsa mikrodalgada okadar diyor
kimi asla asla sakın evinize sokmayın diyor kararsız kaldım açıkçası
sonuçta evimizdeki her elektirikli alet tv çamaşır makinesi cep telefonları saç kurutma makinası hepsinde biz bu dalgalara maruz kalıyoruz
ama mikrodalga ne gibi zararlar verir yoksa ha bir eksik bir fazla ne farkeder diyemi düşünmek lazım
marka olarakta kenwood iyi diyorlar
mikrodalgasız hele de kettle sız bir hayat düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?