- 30 Eylül 2010
- 351
- 16
- 318
su ısıtıcısıyla ısıtılan bir su ile sulanmış bir bitkinin fotoları şu linkte
Microwaved Water and Plants
Burada da haberin safsata olduğu iddia ediliyor;
Mikrodalga ile Isıtılan Su « Yalansavar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su ısıtıcısıyla ısıtılan bir su ile sulanmış bir bitkinin fotoları şu linkte
Microwaved Water and Plants
zararsız diyen arkadaşa soruyorum
adı neden MİKRO DALGA
gönderdiğim linkte bu tür şeylerin canlılar üzerindeki etkisinden ve deney sonuçlarından açıkça bahsedilmiş
tamam her şeyin zararı var ama kat kat zarar almak farklı
ayrıca bir konuya dikkat çekmek istiyorum
diyelim ki siz iyi niyetle zararsız dediniz, ama aslında çok zararlı
peki insanlar bu ürünleri sizlerin tavsiyesiyle alıp kendileri ve aileleri, çocukları zarar görünce siz sebep olmuş olmayacak mısınız
bu da vebal değil mi
evinizde kullanıyorsanız bile başkalarına tavsiye edip sebep olmayın bence arkadaşlar
1 sene mikrodalga kullandım, zararı var mı yok mu gözardı ederek. Arkadaşlar memnun ne güzel ama mikrodalgada ısınan şeyin tadı kesinlikle normal fırında ya da tavada ısıttığımla bir olmadı. Hele ki mikrodalgada ısıttıklarım soğumaya durunca adeta taş kesiyorlardı. Bilemiyorum bu sorunu sırf ben mi yaşadım.:44:
kullananlardan böyle bir fikir edinmek güzel
soğumaya başlayınca taşlaşma olayını bende okumuştum biryerlede
özellikle ekmek sanırım
zararsız diyen arkadaşa soruyorum
adı neden MİKRO DALGA
gönderdiğim linkte bu tür şeylerin canlılar üzerindeki etkisinden ve deney sonuçlarından açıkça bahsedilmiş
tamam her şeyin zararı var ama kat kat zarar almak farklı
ayrıca bir konuya dikkat çekmek istiyorum
diyelim ki siz iyi niyetle zararsız dediniz, ama aslında çok zararlı
peki insanlar bu ürünleri sizlerin tavsiyesiyle alıp kendileri ve aileleri, çocukları zarar görünce siz sebep olmuş olmayacak mısınız
bu da vebal değil mi
evinizde kullanıyorsanız bile başkalarına tavsiye edip sebep olmayın bence arkadaşlar
Evet aynen o, ekmek, kek, börek, dondurulmuş pizza. Ben bunları buzluğa atarım fazla olunca, mikrodalgada ısıtırdım eskiden. Ilık halleri bile oldukça sert olurdu. Bir de sulu yemeklerin nedense tadı farklılaşırdı. Bunların çok önemi yoksa rahatsız etmeyebilir bilemiyorum, lakin beni cidden rahatsız etmişti.
Evet aynen o, ekmek, kek, börek, dondurulmuş pizza. Ben bunları buzluğa atarım fazla olunca, mikrodalgada ısıtırdım eskiden. Ilık halleri bile oldukça sert olurdu. Bir de sulu yemeklerin nedense tadı farklılaşırdı. Bunların çok önemi yoksa rahatsız etmeyebilir bilemiyorum, lakin beni cidden rahatsız etmişti.
1 sene mikrodalga kullandım, zararı var mı yok mu gözardı ederek. Arkadaşlar memnun ne güzel ama mikrodalgada ısınan şeyin tadı kesinlikle normal fırında ya da tavada ısıttığımla bir olmadı. Hele ki mikrodalgada ısıttıklarım soğumaya durunca adeta taş kesiyorlardı. Bilemiyorum bu sorunu sırf ben mi yaşadım.:44:
Linkte bir suru sey cikti goremedim arceligi bende kullaniyorum. Kanser hastalarina mikrodalgada isitilmis yemek oneriyorlarmis. Iciniz rahat olsun bu konuda.Zararıyla yararıyla bağrıma taş bastım ve bir mikrodalga fırın almaya karar verdim. Yine de biraz korkutuyor tehlikeleri:18: ama bir sene kadar kullanmak istiyorum, işlerimi kolaylaştıracağını düşünüyorum çünkü.
Benim derdim şu ki, tam olarak ne alacağımı bilemiyorum. Çok teferruatlı aman aman bir şey değil almak istediğim.
Gözüme şunu kestirdim:
En Hesaplı Arçelik MD 565 S Gri 20Lt Izgaralı Mikrodalga Fırın | deveyuku.com'da
Kullanan, bilen ya da farklı bir model tavsiye edecek olan var mıdır?![]()
Ilk defa duydum inanin boyle seyler yapildigini. Ben sadece buz cozme ve isitma amacli kullaniyorum.Bikere yumurta kızartmak istemiştim
Sarısı patladı duman pislik oldu
Ayara dk ya dikkat edilmeli
Yumurtalı Ekmek yapabildim
![]()