• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var oda aldatılmak

mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.:50: ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum

Çok kötü bir durum ve bencede ailen haklı ayrılmalısınz ve yolunuza bakmalısınız.Aldatan insan bence karakterı sağlam olmayan bır ınsan .Ya komsunuzun eşi biliyor mu bu durumuuu??
Bence yalvarmalarına yakarmalarına ,pişman olmuş hallerine aldanmayın..
Bir kere yapan bir daha yapar.Nasıl olsa benden vazgecemıyor ,ayrılmayız zaten gibisinden düşünerek..
Çok iğrenç bir durum yaa..Ve şunu da düşün çocuğunuz da yokk .Olsaydı cokk daha kötü bir durum olacaktı .Yol yakınken geri dönün bence her ne kadar da üzülseniz içiniz yansada ..

Canım bak çocuğun da yokmuş, yazık etme kendine boşan bence.Yani yaptığı kaldırılabilecek bir şey değil.

allah sana yardım etsın arkadaşım cok zor olduğunu tahmın edebılıyorum nasıl bir cesaret anlamadım bence boşan artık nasıl guvenebılırsınkıı ıkı gun sonraa çocuk olur ve aynı problemler olursa o zmn hersey daha zor oluur ayrıca yanında karısı varkn annesı veyahut ablası yasında bır kadınla beraber olmasıı cok ıgrenc yanı bılemıcemm amaçlar farklı demekkı sen aılenın sozunu dınlee

zina haram ama komşuyla zina kaç kat harammış.kaç yaş büyük kadın.offfffff çok üzüldüm.eşin nefsine yenik bir insan gibi geldi bana.boşanmak dünyanın sonu değil.durumun çok iiyi aile desteği ve çocuk yok.karar senin.seviyor musun?İnanıyor musun?bu soruların cevapları önemli.Aldatsa da devam etseydim diyen ve seven ve boşanan pişman insanlar tanıyorum:(

mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.:50: ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum
Kurtulmuşsun bu beladan. Yakında yüzün gülecek. Onlar gününü görücek ama senin hiç umrunda olmıycak çünkü hayatına kaldığın yerden güzelce devam etçeksin

Son düzenleme:
Be kadar cirkin bi durum. Ayrica Cnm sen nasil izin vermissin kadina girip cikmasina? Tabikide biseler olur. Asla bu hatayi tekrarlama, bacin olsa bile. Supe altina sokmak istemem seni AMA iki cinsiyet yan yana olunca ucuncusu seytan olur derler. Bu Demek degil ki her ucuncu kisi goz konma ahlaksiz pesinde. Sadece biseler olmasini sagliya bilir. Yarinin ne olucaga beli olmaz. Ayrica bir yuvanin yikilmasi gercekden uzucu bise. Egir af edersen, sakinnnn sakin sakin cocuk yapma. 2-3 yil gecsin ondan sonra karar ver. AMA Suan huzurluysan ve onsuz da kolaysa DEVAM et temiz bit sayfaya. Ailen destek verdikden sonra kocanin kolesi olmazsin. Bazi kadinlar desteksiz oldugu icin kocasi pic olsada kalmak zorundalar. O serefsizin genc esi varken gidip anasi yasdaki kadina bakmis. Sakin kendini uzme. Sen Aptal deyilsin!! Aptal o pic ve o kurumus oruspusu. Sen kendine yeni bir sayfa acmaya gucun var, saglin yerinde...zekisin!! Aptal onlar!! Sakin kendinden supe etme!! Kocanin niyetindeymis. Neye karar verirsen ins yuzun guler :) ayrica beddua etmene Gerek yok, gidip soylersin kocasina. AMA ortalik karisirz. Iyi dusun Cnm ayrilik zordur sonucta

Tatlim demekki esin olgun gormus geçirmiş kadınlardan hoslsniyor inan okudukça midem bulandi allah sana kolaylikve sabir versin ailenide takdir ediyorum..bence sadakatsiz bi kocanin yaninda omur curutecegine her zaman arkanda duran ailenin yaninda kal o kocayida allah bildiği gibi yapsin..

sizi tenzih ederek konuşuyorum.
yav arkadaş hep aldatılan kadınlar yazıyor burada ben aldatıldım,kocam nişanlım sevgilim beni bir başkasıyla aldattı diye..bu kadınlar kulübüne yazan yazmayan üyelerden binlerce kadın arasında kocasını aldatan yokmu?bir erkek gibi kadın çıkıp demiyorki ben kocamı aldattım..yav kardeşim bu erkekler kiminle aldatıyor karılarını?yine kadınla..kk neden hiç itiraf eden olmuyor..

sizi tenzih ederek konuşuyorum.
yav arkadaş hep aldatılan kadınlar yazıyor burada ben aldatıldım,kocam nişanlım sevgilim beni bir başkasıyla aldattı diye..bu kadınlar kulübüne yazan yazmayan üyelerden binlerce kadın arasında kocasını aldatan yokmu?bir erkek gibi kadın çıkıp demiyorki ben kocamı aldattım..yav kardeşim bu erkekler kiminle aldatıyor karılarını?yine kadınla..kk neden hiç itiraf eden olmuyor..

Bu formda heralde hep aldatılan kadınlar var. Aldatanlar buraya girip yazmaya çekinyolar heralde

arkadaşlara katılıyorum aldatatn bir insan inanki yine yapacaktır affet me sakın evliyim ve bende aldatıldım buyuzden soyluyorum ben yanlış yaptım defalarca affettım ama ınankı degmıyor bı arkadaşımız yazmış ve doğru soylemıs ınankı arkadasım sen unutamazsın. bende evlıyım ve aldatıldım ınankı defalarca ama ılk aldattgını hatırladım yazını okuyunca esımın bıdaha yapmıycam demesı ve yapması ben ılk aldatıldığımda 15 günlük evlıydım ve yapmaz dıye ınandım ve devam ettım sora bı sene ıkı sene derken 5. seneme gırdım belkı suanda aldatmıyor ama ınankı tetıkte bekliyor gıbı heran arkamı dönsem benı aldatcakmıs gıbı gelıo allaha sukur yuz yüze kimseyle aldattığını yakalamdm nette yaptı yapcagını ama ınankı paranoyak oldum unutulmuyor bunu ıyı dusun hergun aklına geliyor her an acaba dıyorsun o yüzden ıyı dusun bak ne güzel aılende arkandaymış degerlendır.o mutlu olcak dıye sen mutsuz olma lütfen..

Aynı şey yengemin başına geldi ki 35 yıllık evliler alt kat komşularida yaklasik 10yilllik amcamla iliskileri varmış birsekilde sonunda patlak verdi ikiside evli sonra kaçtılar ama amcam cocuklarini kaybedince geri dönmek istedi yengem ise 35 yılın hatırına aliskanliktan affetti ama sonuç yine hüsran .yengem hatalarını sanirim unutamadı birkaç kez yuzune vurdu oda çocuklara olan özlemini giderdi ve geri kaçtı suan o kadınla evliler amcam 60 yaşında üstelik :(( yani sizi özlemistr fln ama sindirmeniz çok zor iki yuzune vurup bunaltsaniz gene tekrarlayacaktir gibi geliyor

Çok zor tabiki aldatılmak affetmek te çok zor ama affettikten sonra aynı şeyleri tekrar etmemek gerek yada affetmemek

Back
X