Bir derdim var yardım edin nolur :(??

Kelebek-00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
63
4
1
sevgili kk üyeleri bi derdim var çok sıkıştım kafayı yemek üzereyim hiçbir çıkış yolum kalmadı ne yapmalıyım yardım edin lütfen geçen ay nişanlandım sevdiğim adamla fakat işler hiçde yolunda gitmiyor şehir sorunsalı çekiyorım bi yanda ablam bi yanda babam çatışma yaşıyorum nişanlım gelmek istemiyor benim yaşadığım yere babamsa bende in vazgeçiyor zaten iyi bir baba da değil kurtulmak istiyor fakat ablam kayınvalide ile aynı şehirde çok sorun yaşarsın diyor kayınvalidem dişli bi kadın ben ben napıcam :((?

kv nin uzagindan ev tut ayni sehir olsa bile. hem nisanlin calismiyor mu

Biraz geç kalmışsınız bunları düşünmek için

Flört dönemi hem birbirini tanımak, hem de gelecekle ilgili beklentileri, beraber yaşayacağınız hayatı

tartışmak, anlaşmak için .

Siz bunları nişandan sonraya bırakarak hata yapmışsınız zaten

Kayınvalide ile bir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?
Aynı şehirde daha çok sorun yaşarsınız diye bir şey yok. Yaşayan ayrı şehirde de Yaşar. Mesafenizi koruyun yeter. Ablanızın dolduruşuna gelmeyin şimdiden. Önemli olan sorunlarda nişanlınızın tavrı.

Biraz geç kalmışsınız bunları düşünmek için

Flört dönemi hem birbirini tanımak, hem de gelecekle ilgili beklentileri, beraber yaşayacağınız hayatı

tartışmak, anlaşmak için .

Siz bunları nişandan sonraya bırakarak hata yapmışsınız zaten
O zaman BÖyle değildi ki anlaşmıştık ama şuan kmse uymuyor

Büyük ihtimalle KV nin olduğu şehirde yaşayansın. Nişanlının gelmek istememesi normal. Ama bu şimdi mi geldi aklına. Anladığım kadarıyla sonrada değişmedi hep ayrı şehirlerdeydiniz. Bunu düşünmen lazımdı daha önceden. Babanın veya ablanın ne dediğine bakma sen ne istiyorsun ona karar ver.

Kayınvalide ile bir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?
Aynı şehirde daha çok sorun yaşarsınız diye bir şey yok. Yaşayan ayrı şehirde de Yaşar. Mesafenizi koruyun yeter. Ablanızın dolduruşuna gelmeyin şimdiden. Önemli olan sorunlarda nişanlınızın tavrı.
O sürekli ailesini koruma içinde kayınvalidemle sorun yaşamadım ama beni mutlu da etmedi herşeyime karışıyor altınlarımı bile ben seçmedim düşünün yani

O sürekli ailesini koruma içinde kayınvalidemle sorun yaşamadım ama beni mutlu da etmedi herşeyime karışıyor altınlarımı bile ben seçmedim düşünün yani
Altın alınmayan gelinler de var. Oraya çok takılmayın.
Bu süreci iyi değerlendirin ama özgür iradenizle.

Büyük ihtimalle KV nin olduğu şehirde yaşayansın. Nişanlının gelmek istememesi normal. Ama bu şimdi mi geldi aklına. Anladığım kadarıyla sonrada değişmedi hep ayrı şehirlerdeydiniz. Bunu düşünmen lazımdı daha önceden. Babanın veya ablanın ne dediğine bakma sen ne istiyorsun ona karar ver.
Hayır ben farklı şehitteyim nişanlım ve ailesi farklı gelin olup gitmem lazım normalde ama ablam sorun yaşarsın gitme diyor

Abartmayın bence canavar m bu kayınbalide aynı şehirde olmaktan bile rahatsız olacaksınız :KK50:

Sizin tecrübeleriniz var mı bu knuda siz sorun yaşadınız mı ?
Sorun yaşadım tabi yaşamaz olur muyum. Kayınvalidem şehir dışında da yaşadı, iki sokak ötemde de. Benim de bir çok kişiye kırgınlığım var. Kırgınlığı zamanında karşı tarafla halletmeyince o insanın içinde büyüyor. Daha da hırslandırıyor. Sorunları kavgayla çözmek de işe yaramıyor. Bir de başkalarıyla bu konuları konuşup çekiştirdikçe doluyor insan. Ben çareyi kendimi geri çekmekte buldum. Çok samimi olamıyorum. Ama böyle kafam daha rahat.

Back
X