- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kelebek-00
Bence de ablan haklı.Yoksa her hafta orda her hafta sizde çatışmanın alasını yaşarsın gibi geliyor.Gerçekçi olmak da fayda var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende konuştukça hırslanıyorum konuştukça dolup taşıyorum ama kmse susmuyor kimse yardım etmiyor herkes birilerini kesiyor arkasından kızıyor herkes arkamdan iş yapıyor kime sırtımı yaslayacağımı şaşırdım çok yalnızım ve yoruldum savaşmaya gücüm kalmadı suya kendimi bıraksam boğulurmuyum bilmiyorumSorun yaşadım tabi yaşamaz olur muyum. Kayınvalidem şehir dışında da yaşadı, iki sokak ötemde de. Benim de bir çok kişiye kırgınlığım var. Kırgınlığı zamanında karşı tarafla halletmeyince o insanın içinde büyüyor. Daha da hırslandırıyor. Sorunları kavgayla çözmek de işe yaramıyor. Bir de başkalarıyla bu konuları konuşup çekiştirdikçe doluyor insan. Ben çareyi kendimi geri çekmekte buldum. Çok samimi olamıyorum. Ama böyle kafam daha rahat.
Babama karşı onu buraya getirmek mi yani sizce ?Bence de ablan haklı.Yoksa her hafta orda her hafta sizde çatışmanın alasını yaşarsın gibi geliyor.Gerçekçi olmak da fayda var.
Kayınvalidenin yaptığını babalar yapmaz.Kız tarafı yuva bozulsun istemez ama erkek tarafı istisnalar da var,oğlunu kaptırmak istemez.Anlattığına göre kv fena.Babama karşı onu buraya getirmek mi yani sizce ?
Evet o yüzden ben baş edebiliriyim nişanlımda bağlıdır ailesine sözlerinden çıkmaz biraz uzak kalmasıniyi olur diyorum sizce nasıl olurKayınvalidenin yaptığını babalar yapmaz.Kız tarafı yuva bozulsun istemez ama erkek tarafı istisnalar da var,oğlunu kaptırmak istemez.Anlattığına göre kv fena.
Yok o konuda sıkıntı uzakmışız kmse karışmaz der benim nasıl olduğumu bütün ailesi çok iyi biliyor uçarı kaçarı birikimdir ve söyleşimde ben gelinlik yapamam en fazla saygı duyarım dedim fazlasınyok bende dedim nişanlım benim karıma kmse laf edemez diyor ama gerçekte nolur bilmemGurbet gelini olarak sana şunu söyleyeyim gurbet zor ama iyi bir eşin olursa cekiliyor .benim eşim heo benim yanımdadır kv görümce evim bunlara bayaaa uzakta aynı şehirdeyiz ama uzak çok sık gitmiyoruz keyfim çok yerinde ama kv dişli bir kadınsa sende kendini belli et alttan alttan onlara ayak uydurma mesela kafana göre yaşa canının istemediği şeyleri yapma erkek arkadasına de ki ben özgür bir kızım sıkıya gelemem gelip gitmelerden hoşlanmam uzaktan ev istiyorum de açık açıkama tutupta seni anasıyla aynı binaya oturtturursa kaç kaç boşver o işi
Evin uzak olcaksa nişanlına güveniyorsan git kendi memlektine cok uzak mı ailene .Yok o konuda sıkıntı uzakmışız kmse karışmaz der benim nasıl olduğumu bütün ailesi çok iyi biliyor uçarı kaçarı birikimdir ve söyleşimde ben gelinlik yapamam en fazla saygı duyarım dedim fazlasınyok bende dedim nişanlım benim karıma kmse laf edemez diyor ama gerçekte nolur bilmem
Valla imkanın varsa aynı şehir olmasın.Gerçekten aile yüzünden huzuru kaçan çok çift var.Kız tarafındaki ince düşünceyi malesef erkek tarafı düşünmüyor.Evet o yüzden ben baş edebiliriyim nişanlımda bağlıdır ailesine sözlerinden çıkmaz biraz uzak kalmasıniyi olur diyorum sizce nasıl olur
Evet uzak 18saatEvin uzak olcaksa nişanlına güveniyorsan git kendi memlektine cok uzak mı ailene .
En büyük korkum bu zatenValla imkanın varsa aynı şehir olmasın.Gerçekten aile yüzünden huzuru kaçan çok çift var.Kız tarafındaki ince düşünceyi malesef erkek tarafı düşünmüyor.
Kaçıp kurtarmam lazım kendimiİmkanım olsa kv nin yaşadığı şehirde yaşamayı bırak kıta da yaşamam.bazen Afrika ya mı gitsem diyorum.eşim de o zaman yatılı gelirler gitmezler diyor.sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır
Teşekkür ederimEn kötü baba,dişli bir kayınvalideden iyidir :)
Bol şans....
Kaçıp kurtarmam lazım kendimi![]()
İnşalah yapmamKimden kurtulmam lazım anlamadım ama kendi babanın merhamet sevgi göstermeği yerde kocanın ailesi bunu fırsat bilip daha bir ezer.nasılsa gidecek yeri yok der.babasıyla da arası kötü der.kocanı da kafalar bir güzel ezer.burda sayfa açanları oku.az önce okudum kp ölmüş,kv oğluyla bir olup hamile gelinini kovuyordu.kurtulmam lazım diyerek evlilik yapılmaz.kaç yaşındasın bilmiyorum ama hata yapacaksın sanki.