bir derdim var yardim edin

de-niz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
1
0
1
28
İki aydır birlikte olduğum biri vardı herşey yolundaydı ona inandim benden başta resim istedi tamam dedim normal resimlerimi attım sonra işi biraz daha ileri getirerek benden başka resimler istemeye başladı başta itiraz ettim olmaz ayip dedim sen beni sevmiyomusun inanmiyomusun gibi laflar mecbur atmak zorunda kaldım aradan zaman geçti ayrılmak istiyorum dedim bana o kadar kolay değil değil dedi daha seninle birlikte olmadık dedi başta şaka yapıyor fala sandim bana resimleri sildigini sildigini söylemişti ama silmemis ben korkudan bunu her yerden sildim engelledim bana mesajlar attı seni çok fena rezil edicem resimler ailene kadar gidicek die aradan iki gün geçti hala bisi yapmadi sizce bisi yaparımi buju yapması bu kadar kolay mi

geri adım atma. ilgilenme de. sana ulaşmasına da net engel ol. hiç bişey yapamaz. kolay değil o kadar.

Keske yapmasaydiniz simdi hemen size kizacaklar dolusacak. Ama seviyordunuz gozunuz kordu anlayabiliyorum.. silip engellemek yerine guzelce anlassaydinuz keske bence engelini acip mesaj atin birazcik sevdiysen yapma falan gibi yumusak ikna edici seyler. Belki de sildi ama ayrilmanizi yediremedigi icin oyle soyluyordu

Korktugunu belli etme. Sakın başka hata yapma ya video kaydını alıp tehdit ederse?
A arkadaşım 2 ay tanıdıgın birinr özel fotoğraflarını ne diye atarsın? Hadi attın yüzün belli olmasaydı bari.
Savcılığa giderim suç yaptıgın de.

Keske yapmasaydiniz simdi hemen size kizacaklar dolusacak. Ama seviyordunuz gozunuz kordu anlayabiliyorum.. silip engellemek yerine guzelce anlassaydinuz keske bence engelini acip mesaj atin birazcik sevdiysen yapma falan gibi yumusak ikna edici seyler. Belki de sildi ama ayrilmanizi yediremedigi icin oyle soyluyordu
Bunun neyine ikna edici konusacak ki? Adam(?) daha senle yatmadim demis. Bundan iyi niyet beklemek cok aptalca olur. Boyle bir hata yapmasin bence.

Korkma. Hiç birsey yapamaz. Bence gerçekten sildi resimleri ve blöf yapıyor. Hiç birşekilde sana ulaşmasına izin verme bi müddet sonra susar.

İki ayda Nasıl bu kadar sevebiliyorsunuz valla anlamıyorum. Kesinlikle taviz verme. Açıl resim ne kadar açık

Hay Allah'ım nasıl fotoğraf gönderirsiniz sadece 2 aydır tanıdığınız birine? Biz mi hayata güvenimizi kaybettik yoksa yeni nesil mi saf anlamadım ki. Kocam istese öyle abuk sabuk resimler kavga çıkarırım o kadar yani. Çözüm yolu olarak çok umursamıyormuş gibi davran, iletişimi kes diyebilirim.

Ta
Tam tersi eğer çok ilgili görünürsen, yalvarıp yakarmaya başlarsan daha çok üzerine gelip şantajın dozunu arttıracaktır.

korkarsan seninle zorla şantajla birlikte olmaya çalışacak. başarınca da bırakacağını sanma. kesinlikle korkma. intikam yolu çok. onu mahvederler önce savcıya şikayet sonra sosyal medyada esas o ifşa olsun görürüz onun tehditlerini. şantajcı pisliğe bak hele

Evet bu kadar kolay. Evet annene babana bu kadar kolay o resimleri atabilir. Ne kadar özgüvensiz gençlersiniz siz ya. Adam o fotoğrafları istediğinde "ne diyorsun sen be sapık, başlarım sevgine, güvenine" diyecek cesaretiniz olmadığı için kendinizi b.a sokuyorsunuz burnunuza kadar. Şimdi yapacağın tek şey tehdide boyun eğmemek. Napıyorsa yapsın. Yoksa tehditle çok daha dibe çeker seni. Bilmelisin ki tehdide boyun eğersen şimdikinden daha beter duruma sokar seni. Ailene söyle, savcılığa şikayette bulunun. Korkma, çekinme. Yoksa elini vermişsin, kolunu kurtaramazsın

sevdiği için mi daha yatmadık hele ailene atayım resimleri dedi. çok seviyo adam çoooooook

Ne tür fotolar yani çıplak mi yoksa normal foto mu? Ailene ona gore açıklamalarda bulunabilirsin ama en temizi savcılığa git bütün yorumlari okumadım yaşınızı yazdiniz mi bilmiyorum lütfen uyanık olun eşinize bile oyle Uygunsuz. Fotolar atmayın

Müstehcen fotoğrafları nasıl mecbur atmak zorunda kalıyorsunuz anlamıyorum. İstemiyorsanız atmazsınız. Bunun için adam sizi terk edecekse zaten bir saniye bile durmasın yanınızda.

Sakın kırktuğunu belli etme.
Savcılığa şikayet et.
Kaç yaşındasın gizli kalmasını isteyebilirsin.
O kadar yeni bir ilişkide resim atman kötü olmuş :stop:

Nasıl sevgi bu abuk sanık fotolarla ölçülebiliyor? İnsan kendi fotosunu bile nasıl çeker öyle? Yapmayın etmeyin. Bu kaçıncı konu aynısından.

Bunu isteyen sapıktır. Net.

İki aydır birlikte olduğum biri vardı herşey yolundaydı ona inandim benden başta resim istedi tamam dedim normal resimlerimi attım sonra işi biraz daha ileri getirerek benden başka resimler istemeye başladı başta itiraz ettim olmaz ayip dedim sen beni sevmiyomusun inanmiyomusun gibi laflar mecbur atmak zorunda kaldım aradan zaman geçti ayrılmak istiyorum dedim bana o kadar kolay değil değil dedi daha seninle birlikte olmadık dedi başta şaka yapıyor fala sandim bana resimleri sildigini sildigini söylemişti ama silmemis ben korkudan bunu her yerden sildim engelledim bana mesajlar attı seni çok fena rezil edicem resimler ailene kadar gidicek die aradan iki gün geçti hala bisi yapmadi sizce bisi yaparımi buju yapması bu kadar kolay mi

Reşit misin? Reşitsen git tehdit mesajlarıyla şikayette bulun.

Back
X