- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
burda ailemden taraf sıkıntı yaşadı eşim biliyor ve eşim izmir izmir diye kendini yedigi icin oğlunu torununu yanında görmek istiyorKp yaptığı çok ayıp ya resmen rezillik oğluna yardım etmek için şart koşmak ben olsam istemiyorum senin paranı derdim
işte bir yandan burda biz zordayız eşim kötü halde maddi manevi orda rahat ederiz az çok bir yandan basima ne gelir bilmem evet sakınırım ama nereye kadar
işte burda iş bana eşime bakıyor mesafeli olmam lazım oda ortak nokta var nereye kadar çirkeften uzak kalırımNe yaşanacağını geçmişe bakarak az çok tahmin edebilirsiniz.Görümcelerinize gitme dense gelseler yapacak birşey yok kapıda nöbet tutacak değil ya adam
sağolun evet aynen öyle işte o elden tutacak babası oda oğlunu yanında istıyor biliyor oğlu da izmire çok hasretBorç olayını yaşamış biri olarak anlıyorum ne yaşadıklarınızı.. Çagresizliginizi. O yüzden diyorum ya bir kişinin çalışması ile olmaz, eşinizin elinden birisinin tutması lazım. Rabbim yardımcınız olsun..
Neden :) ?Hahhahahahhah bunu yapanlar daha çok kadınlar bence yaaa
çalışsam zaten kimseye laf kalmazdı ama işte bebeğim küçük daha lise oluyorum bakan zaten yökAdam yıllarca çalışmış didinmiş oğluyla gelinin borcunu ödemeye niyetlenmiş
Ben olsam utanırım yakıştıramam kendime gider iş bulur çalışırım...
Çok ayıp etmişsiniz adamcağıza birde önden bir görelim diyerek resmen gurursuzca davranmışsınız
Kimseye güvenmiyorsanız çalışacaksınız Yaptığınız gerçekten çok ayıp
Ozaman böyle ucuz pazarlıklara girmeyeceksinizçalışsam zaten kimseye laf kalmazdı ama işte bebeğim küçük daha lise oluyorum bakan zaten yök
ben girmedim ki kayınpeder aradı zor da olduğumuzu biliyor ve bunu sundu ben atlamadım ki ona hemen olacak iş değil oğlunla geniş çaplı konuşmam lazım dedimOzaman böyle ucuz pazarlıklara girmeyeceksiniz
Evlenirken öyle olmuyor mu erkekler pek birşeye karışmaz kadınlar arasında ortalık karışır erkeklerin çoğunun hesabı kitabı yok be neyse oNeden :) ?
Baba tabiki evladına kıyamaz ama sizin önden paraları görelim falan demeniz olayın en sevimsiz olan tarafıben girmedim ki kayınpeder aradı zor da olduğumuzu biliyor ve bunu sundu ben atlamadım ki ona hemen olacak iş değil oğlunla geniş çaplı konuşmam lazım dedim
Duruma göre değişir. Evlenmeden önce seni saraylarda yaşayatacağım aşkım deyip sobalı ev neyine yetmiyor aç değilsin açıkta değilsin diyenlerde var malesef..Evlenirken öyle olmuyor mu erkekler pek birşeye karışmaz kadınlar arasında ortalık karışır erkeklerin çoğunun hesabı kitabı yok be neyse o
Ne yaşanacağını geçmişe bakarak az çok tahmin edebilirsiniz.Görümcelerinize gitme dense gelseler yapacak birşey yok kapıda nöbet tutacak değil ya adam
Sizin gidesiniz var. Borclardan kurtulmal icin.bilsem kayınpeder her dediğinin arkasında olacak eşim bugüne kadar ezdirmedi ama oda belli olmaz
İşte eşteki vicdan daha önemli...Duruma göre değişir. Evlenmeden önce seni saraylarda yaşayacağım deyip sıvalı ev neyine yetmiyor aç değildin açıkta değilsin diyenlerde var malesef..
orda da böyle durum yok neden dersen kaynanam yok vefat etti kayınpeder tek iki görümce zaten çalışıyor başka da kimse yök ben çalışsam anca asgarı ücret oda dediğim gibi bakıcıya yetmez keşke kaynanam olsa zaten görmemBaba tabiki evladına kıyamaz ama sizin önden paraları görelim falan demeniz olayın en sevimsiz olan tarafı
Madem izmire gideceksiniz ailesine yakın bir yerden ev tutun onlar çocuğunuza baksınlar hem torun severler sizde karı koca çalışın yemek işini orda halledin adamda size destek olur zaten
Herkes mutlu olur
Hepimiz küçücük çocuklarımızı bırakıp çalışmaya gidiyoruz merak etmeyin başkası para versin diye beklemekten daha huzurlu bir hayat sürersiniz
Aynenİşte eşteki vicdan daha önemli...
içime sinmeyen taraflaran biri bu ama burda ailemle sıkıntılar oldu gerek işt eşim hiç işi yaver gitmedi burda oğlu her taraftan kötü durumda orda daha iyi olacak diye gitmeye aslında meraklı değilim hiç sadece borç mevzuSizin gidesiniz var. Borclardan kurtulmal icin.
Bir de soyle düşün. Ogullaarini cok sevem anne baba şart kosarmiydi borcu odemek icin.
Ben bana bu teklifle gelene hayir derdim.
onlar haklarını ona vermiş diyorOlayın şu tarafında var bütün parayı size vermesine diğerleri birşey demesin der der valla onlarda evlat
Hiç sanmıyorum ya belki erkekler istemezde görümcemler hem fena hem bekarsa size bırakmazlar gibionlar haklarını ona vermiş diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?