- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
babasını arayıp kızmış ben buraya ailevi meselelerden dolayı geldim birdaha eşimi arayıp maddi konular ve ya başka seyler konuşma üçüncü şahısları istemıyorum diye babasına demiş bana da artık saygı sevgi işitiyorum kavga duymak istemiyorum babamdan da paralamak o kadar yıllık emegini almam minnet te etmem geçiniriz dedi iştebaya uzun önceki konumda var abimle babamlara
bana kızım sana karışırsa karsısında beni bulur izin vermem anlasamaSınzız görüşmeyin olur biter dedi
Kayinpeder hepsini ödeyecek mi? O görümceler buna izin verecek mi?100 bini geçiyor
o zaten kira parasını istemıyor babamdan miras falan senın para bana ne diyor evet eşim kapattı kayınpederimi de uyardıEşiniz bu değişiklikte sizin fikrinizi neden önemsemedi?
Bunca borç varken kira gelirinizi neden sakliyorsunuz eşinizden? O borcu tek başına mi yaptı? Öğrenirse size olan güveni inancı sarsılmaz mi?
Aileye karşı lafinizin bir hükmü kalmamış eşiniz devreye girince. Neyse ki öyle olmuş da çirkin pazarlık bitmis. Eşinizin para almama kararı cok yerinde.
etmedi ama borç çok ayrıca eşim parasını almayacakmiş babasınınİkna edene kadar haklısın kızım diyecek, sonrada borcunuzu ödüyorum diye hayatınıza müdahale edecek olması muhtemel..çok borcumuz var derken eşiniz iflas mı ettti?
hepsini degil eşimin maaşı 4 bin o aylık geri ödemesi 2 bin tele olacak duruma getirecekti 2 bin de bize kalacaktı ama eşim yök dediKayinpeder hepsini ödeyecek mi? O görümceler buna izin verecek mi?
Herkes yadırgadımış ama ben doğru buldum konuştuklarınızı. İş konuşur gibi gayet net işin kapsamını konuşmuşsunnuz. Kp size birşey teklif etmiş siz de kendi şartlarınızı söylemişsiniz.
ne yaparsa yapsın çok umrumda keyfime bakarım o para birikecek ailecek gelinlik işi yapıyoruz bende kendime salon acıcamPazarlığın böylesi
Senin yerinde değilde kpin yerinde olsam sana zırnık koklatmam
eşim almayacağı için o güme gitti ayrıca kira paramı biriktirıp iş yeri acıcam kendime o ne halt yerse götüren düşünsünBen para pul alacak verecek konularında kartları açık oynamak taraftarıyım
Kayınpedere vereceği miktarı ne zaman vereceğini diğer kardeşlerin tepkisi vs sormakta bi sıkıntı yok
Ama diğer kardeşlerden helallik alıp anlaşmak gerek
Bu arada borç gırtlakta siz hala kira gelirinizi eve vermeme derdindesiniz
Çocuğunuza birikim yapmanın zamanı değil kusura bakmayın
Çalışamıyorsanız da kira gelirinizi paylaşın
hepsini degil eşimin maaşı 4 bin o aylık geri ödemesi 2 bin tele olacak duruma getirecekti 2 bin de bize kalacaktı ama eşim yök dedi
eşim memur tayin istedi verdiler bugün iş baliBenim anlamadığım esin İzmire dönünce işsiz kalmayacak mi? Ya da burada çalıştığı yer İzmir şubesine gönderecek diyelim öyle hemen gonderebiliyorlar mi
eşim memur tayin istedi verdiler bugün iş bali
çok gec dediğim gibi eşim ev bakıyor hatta . ama eşim kız kardeşlerine evime gelmeyin huzursuzluk istemiyorum demiş babasına da içme aile hayatıma karışma demişEşiniz memur ise siz de çalışıyorsanız istanbul veya yerine daha küçük bir şehre tayin isterseniz çok daha rahat gecinirsiniz
içki içince bağlıyor birşeyekayinpeder fazla duygusal davranmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?