- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Anladım orasını da neden izmir .Yani illa dibinde mi olmaniz lazım yardım etmesi için.evde iş benimde aklım da elim de yatkın ama dediğim gibi borç çok ve bizim maaştan bize 500 tl kalmıyor bile
oğlu için hepsi stratejiadam hem destek olacak hem de kızlarına laf edeceksin, ya peygamber sabrı var ya da hain planları
evet dimi birde saygıyla eleştirmekMidem bulandı konusmanizdan. Laçka laçka işler. Adama nasıl diyorsun kızların gelmicek evime de yok bişeyler görelim önce de. Allah insanı aç gözlü yaratmasın ar duygusu ne güzel şey
eşim tayin i çıkarmış bile bugün gidiyor izmire ev bakmaya 10 15 güne gideriz napıcam bilmiyorumAnladım orasını da neden izmir .Yani illa dibinde mi olmaniz lazım yardım etmesi için.
Valla en mantıklisi çocuğu emanet edecek birilerini bulmak ve sizin çalışmanız.
1500 lira alsanız çocuğa da 500 e bakacak bir komşu akraba bulunsa size 1000tl kalır o da işinizi görür yani.
Eşiniz zaten karar vermiş. Sizi sallamıyor. Tayin çıktıysa neyi düşünüyorsunuz? Paşa paşa gideceksiniz gibi duruyor. Bu kadar borç nasıl yapıldı peki?eşim tayin i çıkarmış bile bugün gidiyor izmire ev bakmaya 10 15 güne gideriz napıcam bilmiyorum
ne biçim üsküp bu ben sizin arkadaşınız değilim kırmadan konusun zaten iyi değilim . biliyor istemediğimi önceki konularımı bilmiyorsunuz çok sorun yaşadı eşim burda bezdi kaça kaça gidiyor artık bana bakmıyordu iş . zaten vardi ayak yorgandan çıkınca üşür biz misali harca kredi kartına yüklen memur adam battıEşiniz zaten karar vermiş. Sizi sallamıyor. Tayin çıktıysa neyi düşünüyorsunuz? Paşa paşa gideceksiniz gibi duruyor. Bu kadar borç nasıl yapıldı peki?
Yazdıklarımın neresi kırıcı? Üslupsuzluk nerede? İyi olmadığınız belli.ne biçim üsküp bu ben sizin arkadaşınız değilim kırmadan konusun zaten iyi değilim . biliyor istemediğimi önceki konularımı bilmiyorsunuz çok sorun yaşadı eşim burda bezdi kaça kaça gidiyor artık bana bakmıyordu iş . zaten vardi ayak yorgandan çıkınca üşür biz misali harca kredi kartına yüklen memur adam battı
evet derdi oğlu yanına gelsinYardım etmeye gönüllü olan insan her yerden her sekilde yardim eder.Onun derdi başka.
başıma ne gelecek bilemiyorum eşime peşinen kız kardeşin evime almam dedi almazsan alma sen bilirsin dedi mesafemi herkese koruyacağım kocamla mutlu olacağım onlara yedirtmeyeceğimYazdıklarımın neresi kırıcı? Üslupsuzluk nerede? İyi olmadığınız belli.
Size tayin isteyeyim mi diye sormadıysa sallamamış demektir, kusura bakmayın. Ailede kararlar ortak alınır. Artık kayınpederinizle pazarlık yapsanız ne yapmasanız ne.
çünkü oğlu işt geldi herşeyi alt üst oldu gerçekten de eşim en basiti bir arkadaş çevresi konusunda bile basiretsizdi hiç bir işi rast gitmedi battıkça battık üstüne defalarca ailemle yaşadığı seyler bu yüzden oğlu gelsin istedi ki benim eşim zaten hep diyordu gideceğiz burda olmayacak . bu tayini söylenmesinin sebebi ailemle kavgalardan sonda burdan gidecez diyordu napıcagımı gör dedi bende senin gö..n yetmez kimsin ki diyordum o da dün bana bak gö..m yetti dedi kapıdan çıkmadan çok defa döndü barışık ayrılalım diye kovdum ve valizini hazırladı üstelik temiz kıyafeti bile yoktu hepsı kirli kirliYardım etmeye gönüllü olan insan her yerden her sekilde yardim eder.Onun derdi başka.
dediğim gibi burda kimse yök ailemde herkes çalışıyor orda da onun ailesinden herkes çalışıyor e tanıdığımda yök izmir'deNeden kayinpederinizin eline bakiyosunuz? Sizde bi ise girip calisamazmisiniz?
eşim de babasından gelecek yardımı kabul etmiyor kimseye minnet etmem diyedediğim gibi burda kimse yök ailemde herkes çalışıyor orda da onun ailesinden herkes çalışıyor e tanıdığımda yök izmir'de
dediğim gibi burda kimse yök ailemde herkes çalışıyor orda da onun ailesinden herkes çalışıyor e tanıdığımda yök izmir'de
evet çalışırım tabi ama ama ya bebekBi supermarkete girip bile calisabilirsiniz aslinda.
baya uzun önceki konumda var abimle babamlaraAilede saygı kavramını yitirmissiniz. Birbirinize kullandığınız ifadeler çok kırıcı. Eşiniz bir yönde haksız hem bu duruma gelmenize kendisi neden olmuş hem de hiç alttan almamis hiç uğraşmış iyi olmak için. İzmir de sizi zorlu günler bekliyor. Eşinizin söylemlerinden sanki ailevi sorunlar çıkacak gibi hissediyorum. Ailenizle arası neden bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?