• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var !

evde iş benimde aklım da elim de yatkın ama dediğim gibi borç çok ve bizim maaştan bize 500 tl kalmıyor bile
Anladım orasını da neden izmir .Yani illa dibinde mi olmaniz lazım yardım etmesi için.
Valla en mantıklisi çocuğu emanet edecek birilerini bulmak ve sizin çalışmanız.
1500 lira alsanız çocuğa da 500 e bakacak bir komşu akraba bulunsa size 1000tl kalır o da işinizi görür yani.

Anladım orasını da neden izmir .Yani illa dibinde mi olmaniz lazım yardım etmesi için.
Valla en mantıklisi çocuğu emanet edecek birilerini bulmak ve sizin çalışmanız.
1500 lira alsanız çocuğa da 500 e bakacak bir komşu akraba bulunsa size 1000tl kalır o da işinizi görür yani.
eşim tayin i çıkarmış bile bugün gidiyor izmire ev bakmaya 10 15 güne gideriz napıcam bilmiyorum

Eşiniz zaten karar vermiş. Sizi sallamıyor. Tayin çıktıysa neyi düşünüyorsunuz? Paşa paşa gideceksiniz gibi duruyor. Bu kadar borç nasıl yapıldı peki?
ne biçim üsküp bu ben sizin arkadaşınız değilim kırmadan konusun zaten iyi değilim . biliyor istemediğimi önceki konularımı bilmiyorsunuz çok sorun yaşadı eşim burda bezdi kaça kaça gidiyor artık bana bakmıyordu iş . zaten vardi ayak yorgandan çıkınca üşür biz misali harca kredi kartına yüklen memur adam battı

ne biçim üsküp bu ben sizin arkadaşınız değilim kırmadan konusun zaten iyi değilim . biliyor istemediğimi önceki konularımı bilmiyorsunuz çok sorun yaşadı eşim burda bezdi kaça kaça gidiyor artık bana bakmıyordu iş . zaten vardi ayak yorgandan çıkınca üşür biz misali harca kredi kartına yüklen memur adam battı
Yazdıklarımın neresi kırıcı? Üslupsuzluk nerede? İyi olmadığınız belli.
Size tayin isteyeyim mi diye sormadıysa sallamamış demektir, kusura bakmayın. Ailede kararlar ortak alınır. Artık kayınpederinizle pazarlık yapsanız ne yapmasanız ne.

Yazdıklarımın neresi kırıcı? Üslupsuzluk nerede? İyi olmadığınız belli.
Size tayin isteyeyim mi diye sormadıysa sallamamış demektir, kusura bakmayın. Ailede kararlar ortak alınır. Artık kayınpederinizle pazarlık yapsanız ne yapmasanız ne.
başıma ne gelecek bilemiyorum eşime peşinen kız kardeşin evime almam dedi almazsan alma sen bilirsin dedi mesafemi herkese koruyacağım kocamla mutlu olacağım onlara yedirtmeyeceğim

Yardım etmeye gönüllü olan insan her yerden her sekilde yardim eder.Onun derdi başka.
çünkü oğlu işt geldi herşeyi alt üst oldu gerçekten de eşim en basiti bir arkadaş çevresi konusunda bile basiretsizdi hiç bir işi rast gitmedi battıkça battık üstüne defalarca ailemle yaşadığı seyler bu yüzden oğlu gelsin istedi ki benim eşim zaten hep diyordu gideceğiz burda olmayacak . bu tayini söylenmesinin sebebi ailemle kavgalardan sonda burdan gidecez diyordu napıcagımı gör dedi bende senin gö..n yetmez kimsin ki diyordum o da dün bana bak gö..m yetti dedi kapıdan çıkmadan çok defa döndü barışık ayrılalım diye kovdum ve valizini hazırladı üstelik temiz kıyafeti bile yoktu hepsı kirli kirli

bir de benim evim var zaten onu kiraya vercem rahat 800 tl gelirim olur kızlar ama eşimle paylaşmayı düşünmüyorum birazını oğluma birikim birazında kendime aylık harcayacağım

Ailede saygı kavramını yitirmissiniz. Birbirinize kullandığınız ifadeler çok kırıcı. Eşiniz bir yönde haksız hem bu duruma gelmenize kendisi neden olmuş hem de hiç alttan almamis hiç uğraşmış iyi olmak için. İzmir de sizi zorlu günler bekliyor. Eşinizin söylemlerinden sanki ailevi sorunlar çıkacak gibi hissediyorum. Ailenizle arası neden bozuk.

Ailede saygı kavramını yitirmissiniz. Birbirinize kullandığınız ifadeler çok kırıcı. Eşiniz bir yönde haksız hem bu duruma gelmenize kendisi neden olmuş hem de hiç alttan almamis hiç uğraşmış iyi olmak için. İzmir de sizi zorlu günler bekliyor. Eşinizin söylemlerinden sanki ailevi sorunlar çıkacak gibi hissediyorum. Ailenizle arası neden bozuk.
baya uzun önceki konumda var abimle babamlara

Back
X