• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var !

baya uzun önceki konumda var abimle babamlara
babasını arayıp kızmış ben buraya ailevi meselelerden dolayı geldim birdaha eşimi arayıp maddi konular ve ya başka seyler konuşma üçüncü şahısları istemıyorum diye babasına demiş bana da artık saygı sevgi işitiyorum kavga duymak istemiyorum babamdan da paralamak o kadar yıllık emegini almam minnet te etmem geçiniriz dedi işte

Eşiniz bu değişiklikte sizin fikrinizi neden önemsemedi?
Bunca borç varken kira gelirinizi neden sakliyorsunuz eşinizden? O borcu tek başına mi yaptı? Öğrenirse size olan güveni inancı sarsılmaz mi?
Aileye karşı lafinizin bir hükmü kalmamış eşiniz devreye girince. Neyse ki öyle olmuş da çirkin pazarlık bitmis. Eşinizin para almama kararı cok yerinde.

Eşiniz bu değişiklikte sizin fikrinizi neden önemsemedi?
Bunca borç varken kira gelirinizi neden sakliyorsunuz eşinizden? O borcu tek başına mi yaptı? Öğrenirse size olan güveni inancı sarsılmaz mi?
Aileye karşı lafinizin bir hükmü kalmamış eşiniz devreye girince. Neyse ki öyle olmuş da çirkin pazarlık bitmis. Eşinizin para almama kararı cok yerinde.
o zaten kira parasını istemıyor babamdan miras falan senın para bana ne diyor evet eşim kapattı kayınpederimi de uyardı

Kayinpeder hepsini ödeyecek mi? O görümceler buna izin verecek mi?

Herkes yadırgadımış ama ben doğru buldum konuştuklarınızı. İş konuşur gibi gayet net işin kapsamını konuşmuşsunnuz. Kp size birşey teklif etmiş siz de kendi şartlarınızı söylemişsiniz.
hepsini degil eşimin maaşı 4 bin o aylık geri ödemesi 2 bin tele olacak duruma getirecekti 2 bin de bize kalacaktı ama eşim yök dedi

Ben para pul alacak verecek konularında kartları açık oynamak taraftarıyım
Kayınpedere vereceği miktarı ne zaman vereceğini diğer kardeşlerin tepkisi vs sormakta bi sıkıntı yok
Ama diğer kardeşlerden helallik alıp anlaşmak gerek

Bu arada borç gırtlakta siz hala kira gelirinizi eve vermeme derdindesiniz
Çocuğunuza birikim yapmanın zamanı değil kusura bakmayın
Çalışamıyorsanız da kira gelirinizi paylaşın

Ben para pul alacak verecek konularında kartları açık oynamak taraftarıyım
Kayınpedere vereceği miktarı ne zaman vereceğini diğer kardeşlerin tepkisi vs sormakta bi sıkıntı yok
Ama diğer kardeşlerden helallik alıp anlaşmak gerek

Bu arada borç gırtlakta siz hala kira gelirinizi eve vermeme derdindesiniz
Çocuğunuza birikim yapmanın zamanı değil kusura bakmayın
Çalışamıyorsanız da kira gelirinizi paylaşın
eşim almayacağı için o güme gitti ayrıca kira paramı biriktirıp iş yeri acıcam kendime o ne halt yerse götüren düşünsün

hepsini degil eşimin maaşı 4 bin o aylık geri ödemesi 2 bin tele olacak duruma getirecekti 2 bin de bize kalacaktı ama eşim yök dedi

Benim anlamadığım esin İzmire dönünce işsiz kalmayacak mi? Ya da burada çalıştığı yer İzmir şubesine gönderecek diyelim öyle hemen gonderebiliyorlar mi

bir sorun var ama ailemle vedalaşmadan gidiyor gelmek istemiyor önceki konumu okuyan bilir dedim ki kötü iyi gün geçirdik ama ailmle bir Allah'a ısmarladık de çık gidelim zaten artık kim bilir sen ne zaman gelirsin ikna olmuyor

Back
X