• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var !

Eee hadi sizi izmire götürür ama para vermezse

100 bini geçkin bir borç sadece bir insanın çalışmasıyla 3-4 senede bitmez malesef,

Kayınpederinizin de yaptığı ayıp, borcu bilip İzmir'e gelmenizi şart koyması can sıkıcı.

Resmen iki ucu **** değnek yani. Para vereceğinden emin olsam ben giderdim gibi geliyor. Bilemiyorum :(

ama böyle mi olacak hakkaten orası sorun evet iş bende de bitiyor ama sonuçta ortak noktamız eşim yani abileri üç beş konuşmazsın sonra
Ne yaşanacağını geçmişe bakarak az çok tahmin edebilirsiniz.Görümcelerinize gitme dense gelseler yapacak birşey yok kapıda nöbet tutacak değil ya adam

100 bini geçkin bir borç sadece bir insanın çalışmasıyla 3-4 senede bitmez malesef,

Kayınpederinizin de yaptığı ayıp, borcu bilip İzmir'e gelmenizi şart koyması can sıkıcı.

Resmen iki ucu **** değnek yani. Para vereceğinden emin olsam ben giderdim gibi geliyor. Bilemiyorum :KK43:
işte bir yandan burda biz zordayız eşim kötü halde maddi manevi orda rahat ederiz az çok bir yandan basima ne gelir bilmem evet sakınırım ama nereye kadar

Back
X