- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Bence oylevalla mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence oylevalla mı![]()
100 bini geçiyorBorç ne kadar??
evet işte benim karın agrımda bu huzursuzum bu düşünce bende de var icin bundan ısınmıyorGitmeyin derim. Simdi izmire döndürmek için her seye evet derler.
Hayatiniza surekli baskalarindan destek bekleyerek mi yon vereceksiniz ?
of bir eşimle de konuşsam onun nabzı ne diyorBence oyle
Maşallah subhanallah ne diyeyim:))bana kızım sana karışırsa karsısında beni bulur izin vermem anlasamaSınzız görüşmeyin olur biter dedi
ama böyle mi olacak hakkaten orası sorun evet iş bende de bitiyor ama sonuçta ortak noktamız eşim yani abileri üç beş konuşmazsın sonraMaşallah subhanallah ne diyeyim:))
O zaman maalesef ki kayınpederinizin teklifini kabul etmeniz gerekecek ve ileride onların istediklerini yapmanız gerekecek..Sunduğunuz şartların hiçbirine uymazlar..Allah yardımcınız olsun..100 bini geçiyor
işte bende bu yüzden hareket görmem lazım dedimEee hadi sizi izmire götürür ama para vermezse
O hareket ne zaman olacakmışişte bende bu yüzden hareket görmem lazım dedim
valla bilemiyorum burda açlıktan olmeyi tercih ederimO zaman maalesef ki kayınpederinizin teklifini kabul etmeniz gerekecek ve ileride onların istediklerini yapmanız gerekecek..Sunduğunuz şartların hiçbirine uymazlar..Allah yardımcınız olsun..
bir eşimle konuşsak sonra kayınpederimle iletişime geçeceğim emekliliğini parayı yatır bizde tayin verekO hareket ne zaman olacakmış
Ne yaşanacağını geçmişe bakarak az çok tahmin edebilirsiniz.Görümcelerinize gitme dense gelseler yapacak birşey yok kapıda nöbet tutacak değil ya adamama böyle mi olacak hakkaten orası sorun evet iş bende de bitiyor ama sonuçta ortak noktamız eşim yani abileri üç beş konuşmazsın sonra
O zaman gitme. Zor olsada bakin basinizin caresine. Kimseye güvenmeyinevet işte benim karın agrımda bu huzursuzum bu düşünce bende de var icin bundan ısınmıyor
işte bir yandan burda biz zordayız eşim kötü halde maddi manevi orda rahat ederiz az çok bir yandan basima ne gelir bilmem evet sakınırım ama nereye kadar100 bini geçkin bir borç sadece bir insanın çalışmasıyla 3-4 senede bitmez malesef,
Kayınpederinizin de yaptığı ayıp, borcu bilip İzmir'e gelmenizi şart koyması can sıkıcı.
Resmen iki ucu **** değnek yani. Para vereceğinden emin olsam ben giderdim gibi geliyor. Bilemiyorum![]()
Hahhahahahhah bunu yapanlar daha çok kadınlar bence yaaaErkekler siyasetçiler gibiler önce bir suru vaadde bulunurlar alacağını aldıktan sonra ne yol yaparlar ne köprü...
Kp yaptığı çok ayıp ya resmen rezillik oğluna yardım etmek için şart koşmak ben olsam istemiyorum senin paranı derdimbir eşimle konuşsak sonra kayınpederimle iletişime geçeceğim emekliliğini parayı yatır bizde tayin verek
bilsem kayınpeder her dediğinin arkasında olacak eşim bugüne kadar ezdirmedi ama oda belli olmazO zaman gitme. Zor olsada bakin basinizin caresine. Kimseye güvenmeyin