• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var !

çünkü oğlu işt geldi herşeyi alt üst oldu gerçekten de eşim en basiti bir arkadaş çevresi konusunda bile basiretsizdi hiç bir işi rast gitmedi battıkça battık üstüne defalarca ailemle yaşadığı seyler bu yüzden oğlu gelsin istedi ki benim eşim zaten hep diyordu gideceğiz burda olmayacak . bu tayini söylenmesinin sebebi ailemle kavgalardan sonda burdan gidecez diyordu napıcagımı gör dedi bende senin gö..n yetmez kimsin ki diyordum o da dün bana bak gö..m yetti dedi kapıdan çıkmadan çok defa döndü barışık ayrılalım diye kovdum ve valizini hazırladı üstelik temiz kıyafeti bile yoktu hepsı kirli kirli

Hem 800 tl kira geliriniz var
Hem eşinizin düzenli bir aylığı var yani aylık ne kadar geleceği belli
Bunu bile bile nasıl ve neden bu kadar borç yaptınız ?
Düğün ve eşya borcu değildi sanırım

Ayrıca daha lise okurken neyinize güvenip

"senin gö..n yetmez kimsin ki diyordum" böyle diyorsunuz ?

Valizi toplayıp nereye gitti ? Otele mi ?

"üstelik temiz kıyafeti bile yoktu hepsı kirli kirli"
Çalışmadığınız , evde olduğunuz halde adamın giyecek hiç temiz kıyafetinin olmaması da ayrı bir olay

Bu anlattıklarınıza göre adam bir melek , valla çok şanslısınız

Hem 800 tl kira geliriniz var
Hem eşinizin düzenli bir aylığı var yani aylık ne kadar geleceği belli
Bunu bile bile nasıl ve neden bu kadar borç yaptınız ?
Düğün ve eşya borcu değildi sanırım

Ayrıca daha lise okurken neyinize güvenip

"senin gö..n yetmez kimsin ki diyordum" böyle diyorsunuz ?

Valizi toplayıp nereye gitti ? Otele mi ?

"üstelik temiz kıyafeti bile yoktu hepsı kirli kirli"
Çalışmadığınız , evde olduğunuz halde adamın giyecek hiç temiz kıyafetinin olmaması da ayrı bir olay

Bu anlattıklarınıza göre adam bir melek , valla çok şanslısınız
ya ekmegi bile kredi kartından alırdık çok boş harcama yaptık faiz aldı gitti battık. toparlandık . tabi dugun masraflarında var valizi toplayıp izmire gitti taşınıyoruz ev bakmaya . şimdi aileme vedalaşmadan gitçek kavga ediyoruz

Ekmeği bile kk ile almak bütçenin battığının göstergesi.
Tasarruf ekonomi birikim konularını araştırıp bilgilenin bence
Eşinizin maaşı gayet iyiymiş bence , memur diyince 2.700-3.000 civarı düşünmüştüm , görevi ne ?
Babasından para almasa da
Faturalar 500
Market 500
Kıyafet Ivır zıvır ekstra masraf 500 desen 2.500 kalmalı .. Araba ve benzin masrafı yoksa . Sigara kullanılmıyorsa ..

Ekmeği bile kk ile almak bütçenin battığının göstergesi.
Tasarruf ekonomi birikim konularını araştırıp bilgilenin bence
Eşinizin maaşı gayet iyiymiş bence , memur diyince 2.700-3.000 civarı düşünmüştüm , görevi ne ?
Babasından para almasa da
Faturalar 500
Market 500
Kıyafet Ivır zıvır ekstra masraf 500 desen 2.500 kalmalı .. Araba ve benzin masrafı yoksa . Sigara kullanılmıyorsa ..
görevi avukat araba benzin yök ama bizim maaş 4 bin eşim icradan döndü yapılandırma yaptık 3 milyar 300 ödüyoruz

Back
X