- 2 Ocak 2018
- 189
- 210
- 18
- Konu Sahibi melekayy12
-
Sen hala neyin burukluğunu yaşıyorsun. Boşan kurtul öyle insanlardan. Şu erkekler neden bu kadar pasif annelerine maddi olarak mi muhtaç onu da anlamıyorum. Yazık bu kızlara yaa. Tamam hatalar tek taraflı olmaz ama bu kadar da yüklenmek fazla geliyor bana. Allah hepinizin yardımıcısı olsun.İyi günler diliyorum
Desteğinizi almak için geldim değerli üyeler. Derdim boşanmak, uzun zaman oldu bu sürece geçeliartık atlattım sayılır ancak yine de insanın içinde bir burukluk oluyor kendim karar verseydim belki ama kayınvalide ve görümcenin aklıyla olunca sindiremiyorum, onlar istemişti boşanmamızı eşim olacak kişi de onlara uyunca bu hale geldik. Atmadıkları iftira, söylemedikleri yalan, yapmadıkları pislik kalmadı. Ve utanmadan hala beni mahvedeceklermiş. Artık dayanamıyorum, mümkünse desteğinizi almak istiyorum
Bi nevi tehdit ediyorlar suç duyurusunda bulunsan olurmu kiİnanın anlayamıyorum. Hala yok edeceğiz, mahvedeceğiz diye konuşuyorlar. Bir şekilde laflarını ulaştırıyorlar
Lafı ulaştıranla da kesin muhabbeti. Bitmiş gitmiş şey, hala neden iletişimdesiniz ki? Tamamen kopmanız lazım.İnanın anlayamıyorum. Hala yok edeceğiz, mahvedeceğiz diye konuşuyorlar. Bir şekilde laflarını ulaştırıyorlar
amin çok sağolunSen hala neyin burukluğunu yaşıyorsun. Boşan kurtul öyle insanlardan. Şu erkekler neden bu kadar pasif annelerine maddi olarak mi muhtaç onu da anlamıyorum. Yazık bu kızlara yaa. Tamam hatalar tek taraflı olmaz ama bu kadar da yüklenmek fazla geliyor bana. Allah hepinizin yardımıcısı olsun.
Allah herkesi iyiler ile karşılaştırsınOlanları düşünmek, şöyle olsaydı diye değiştirmeye çalışmak sizi daha çok yıpratır. Olmuşla ölmüşe çare yok. Anlatırsanız rahatlarsınız belki ama geçmişi değiştiremeyiz. Eski ev arkadaşınız(eş demek istemedim eş olsa sizi dinlerdi, evine yuvasına yabancıları karıştırmazdı) hatalı davranmış belki siz de hatalı davrandınız ama bunların artık bir önemi yok, önünüze bakmaya çalışın. Onlarla iletişimi kesin, manevi tazminat davası açabiliyor musunuz danışın ,en azından etrafınıza yaklaşmalarını engellemek için. Kendinize hobiler arayın. Kim bilir belki bir gün iyi bir insanla tanışırsınız?
AminAllah herkesi iyiler ile karşılaştırsın
lafı kendileri ulaştırıyorlar, ailem, arkadaşım kim varsa herkesi aramalar, mesajlar, sosyal medyadan sahte hesaplar ileLafı ulaştıranla da kesin muhabbeti. Bitmiş gitmiş şey, hala neden iletişimdesiniz ki? Tamamen kopmanız lazım.
Amin,inşallahSizi neden mahvetmek istiyorlarmış? Sebep neymiş acaba?
Yuva yıkan insanları Allah tez vakitte kahretsin. Pislikler.
İspat edin hesapları verin şikayet edin madem..lafı kendileri ulaştırıyorlar, ailem, arkadaşım kim varsa herkesi aramalar, mesajlar, sosyal medyadan sahte hesaplar ile
Bence siz onları mahvedin, şikayet edin.Amin,inşallahAllah korkusu diye bir duyguya sahip değiller
ettimİspat edin hesapları verin şikayet edin madem..
Sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?