Bir derdim var :(

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Selam arkadaşlar.. Benim bi arkadasım var aşırı yalan söylüyo yakalıyorum yalanını ama anlamamıs gbi yapıyorum ama süreklı süreklı tekrarlıyor.. Mesafe koyayım diyorum sakız gbi yapışkan onuda yaptırmıyo napcagımı sasırdım yalandan nefret ederım :(

benimde başımda var yalan söylediğini anladığım halde gözümün içine baka baka söyleyebiliyor yalanı.salak yerine koyuyor.dedikoduları da iğrenç üstelik mesafe koymaya kesin karar verirseniz surat yaparsanız o kadar da yapışmaz bir süre sonra bıkar.

onu önemsemiyormuşsunuz gibi hissettirin,bende yalandan nefret ederim

Yalandan nefret etmıs olsaydınız yalanını yüzüne vururdunuz diye düşünüyorum..

mesafe koymayın o zaman direkt yalan söylerken "x bence bana böyle anlatıyorsun ben de inanmış gibi yapıyorum ama başka insanlar inanmayıp seninle dalga geçiyordur" diyin. ya kendisini düzeltir ya da hayatınızdan çıkar zaten yüzsüz değilse.

benimde başımda var yalan söylediğini anladığım halde gözümün içine baka baka söyleyebiliyor yalanı.salak yerine koyuyor.dedikoduları da iğrenç üstelik mesafe koymaya kesin karar verirseniz surat yaparsanız o kadar da yapışmaz bir süre sonra bıkar.

onu önemsemiyormuşsunuz gibi hissettirin,bende yalandan nefret ederim
Yani oda yalanını anladığımı anlıyo ama devam ediyo hıc geregı yokken yalan soylemesi beni delirtiyor, ben ondan salak bı ınsan mıyım anlamayacam acaba.. Ah canım kustuk falan ama yine baristık aynı seyler tam gaz devam..

Huylu huyundan vazgecmez yalan söylemiyecegimderken bile yalan söyler size yapıssa bile yuz vermeyin

Yani vuramıyorum kı bana diyor elbısemı terzıye dıktırdım bakıyım dıyorum ıcınde etıket yerı var ama agzımı acıp dıyemıyorum.. Nasıl dıcem bilmiyorum dıle getiremiyorum
Yalandan nefret etmıs olsaydınız yalanını yüzüne vururdunuz diye düşünüyorum..

Yani oda yalanını anladığımı anlıyo ama devam ediyo hıc geregı yokken yalan soylemesi beni delirtiyor, ben ondan salak bı ınsan mıyım anlamayacam acaba.. Ah canım kustuk falan ama yine baristık aynı seyler tam gaz devam..

Arkadaş kişisel bir tercihtir. Istemiyorsanız çıkar hayatınızdan.

Yani vuramıyorum kı bana diyor elbısemı terzıye dıktırdım bakıyım dıyorum ıcınde etıket yerı var ama agzımı acıp dıyemıyorum.. Nasıl dıcem bilmiyorum dıle getiremiyorum

Benimde terziye diktirdigim bazı elbiselerde etiket oluyor. Yapıyor bazı terziler.

Senin terzi etiket basıyor galiba ?

yol verin gitsin bu tipler iflah olmaz

Yanı yakınız aslında kıyafet konusunda yalan soyluyor genelde.. Esındenn gızlı kıyafet alır sureklı bende bunu yuzune vurdum bı kere bendende gızlıyo sımdı.. Mesela gecen bı elbıse aldım ben foto at bakım dedı attım dedı bundan benımde var falan.. Aaa dedım hıc gormedım nerden ne kadara aldın 3 yıl once aldım ben dedı nasıl ya dedım bu modelde kumasta yenı cıktı 1 sene en fazla nasıl buldun ta o zaman ustune gıttım bıraz hemen konu degıstırdı.. Ama bende sinir tavan durumda

Hayatımda istemediğim biri ne kadar yakama yapışabilir ki?
Tutar atarım o kadar basit.
İnsanlara "hayır seni hayatımda istemiyorum" diyebilmelisiniz .
Ben mesafe koyayım, o anlar yok, anlamıyor bazıları.
Siz net olacaksınız.

Görüştüğünüz insan arkasından kullandığınız kelimelere bakılırsa, siz de onun yüzüne yalan söylemiş oluyorsunuz.
Mesafe işine gelince, aramasını açmazsınız, görüşmezsiniz.
Yatağınıza gelip başucunuzda beklemiyor ya.
Bu davranış da bana çok samimiyetsiz geliyor, kusura bakmayın.

Niye hala arkadaşsınız
Ya aslında esımın iş arkadasının karısı lojmandayız bana sardı kurtulamıyorum sevmıyorum..bugun whatsap durumumda yalanla ılgılı bı soz paylastım esek degılse anladı yanı ona yazdığımı . Gorur gormez mesaj attı napıyosun gel kahve icelım dıye

Görüştüğünüz insan arkasından kullandığınız kelimelere bakılırsa, siz de onun yüzüne yalan söylemiş oluyorsunuz.
Mesafe işine gelince, aramasını açmazsınız, görüşmezsiniz.
Yatağınıza gelip başucunuzda beklemiyor ya.
Bu davranış da bana çok samimiyetsiz geliyor, kusura bakmayın.
Ben asla onu aramam sormam cok cıddı kavga ettık herseyı soyledım yuzune 2 ay konusmadık ama yalvardı yemın ederım bende kıyamadım ama hıc duzelme yok.. Ya valla hı o kadar yuzsuz kı plan yapalım der misafirim gelecek derım bende gelecm der gelır bende hayır gelme dıyecek kapasıtede bı ınsan degılım keske olsam en azından kafam rahat olur

Hayatımda istemediğim biri ne kadar yakama yapışabilir ki?
Tutar atarım o kadar basit.
İnsanlara "hayır seni hayatımda istemiyorum" diyebilmelisiniz .
Ben mesafe koyayım, o anlar yok, anlamıyor bazıları.
Siz net olacaksınız.
Yapabılsem keske.. Kırmaktan cok korkuyorum yalan soylesede kırmak istemiyorum. Ben senınle gorusmek istemiyorum desem kurtulurum belkı ama diyemiyorum

Back
X