Bir derdim var :(

23 yaşında ve evliyse tebrikler nur topu gibi bir cektiriciniz pardon akrabanız var :KK53::KK53:
Trabzonda belli başlı soyadlar var dündarda bu soyadlardan biri bizimde dündarlarda kızımız var onlarında bizde var falan ama bu isimde bir akrabam olduğunu net hatırlıyorum,gelsin ben çekerim ya sorun yok merak etmesin :D

Öncelikle kullanıcı adınızı değiştirin sonra da aklınızı başınıza alın.
Eğitim düzeyinizi bilmiyorum ama hamile kalmak için belinizi çektirmek istemeniz cahillikten başka bir şey değil lütfen kusura bakmayın.
Allah muhafaza sakat kalırsanız nolacak?
Henüz evliliğinizi oturtmadan bu kadar genç yaşta ısrar kıyamet çocuk derdine düşmenize artık yorum yapmayayım.

Canım bel çektirme yumurtaliklardaki boşluğu dolduruyormus ondan dolayı koca kari yontemiymis çok duydum gebe kalan ondan yazdım yani
Benim bildiğim o bel değilde karın kaldırmaymış hatta işe yaramış elt im yaptırdı halam yaptırdı ve hatta yeni tanistigim komşum yapmış hamile kalmış. Bir arkadaşım zaten dedi ben kendim kaldırıyorum çok şaşırdım dediki anneannem öğretti bana diye ama ben hamile olduğum için nasıl diye sormadım

Kendini tavana astıran üye vardı o geldi aklıma yine güldüm :-) ne oldu o acaba? O konuda baya coşmuştuk :-)

Konu sahibi yapma, etme. Geçen haberlerde gördüm bu çektirme, çıkıkçı yüzüne kadın felç kalıyor bir tarafı. Acelenize ne oldu? Böyle yaptıkça hiç olmaz, akışına bırakın. Fazla stres iyi olmaz. Ben doktorun verdiği ilaçtan bile korkuyorum, iyi cesaret vallahi :-)

Benim bildiğim o bel değilde karın kaldırmaymış hatta işe yaramış elt im yaptırdı halam yaptırdı ve hatta yeni tanistigim komşum yapmış hamile kalmış. Bir arkadaşım zaten dedi ben kendim kaldırıyorum çok şaşırdım dediki anneannem öğretti bana diye ama ben hamile olduğum için nasıl diye sormadım
Bende çok duydum gerçekten kalanlar varmış ama bilmiyorum Allahın taktiri belkide

Kendini tavana astıran üye vardı o geldi aklıma yine güldüm :-) ne oldu o acaba? O konuda baya coşmuştuk :-)

Konu sahibi yapma, etme. Geçen haberlerde gördüm bu çektirme, çıkıkçı yüzüne kadın felç kalıyor bir tarafı. Acelenize ne oldu? Böyle yaptıkça hiç olmaz, akışına bırakın. Fazla stres iyi olmaz. Ben doktorun verdiği ilaçtan bile korkuyorum, iyi cesaret vallahi :-)
Tavana astirmakmi saçmalama ben o değil cevrende çok konuşanlar var hatta bir bayan 6 senelik evli 2 kez düşük yaptı doktor umidi kesmiş senin cocugçocuğun olmaz tup bebek tutmuyor demiş gitmiş memleketinde kasik yani bel çektirmiş diğer aya gebe kalmış

Boşverin benim kim olduğumu,trabzonluyum çok duyulan bir ailedenim diyeyim. Dündar soyadlılarla da akrabalığım var umarım isim benzerliğidir sandığım kişi değilsindir. O olsanda olmasanda lütfen buradan ad soyadını kaldır,tanıdıkların bu siteye üyeyse rezil olabilirsin.

Arkadaşlar yeni evliyim fakat çocuk çok istiyoruz. Hormon testlerimiz esimize gayet iyi doktor ise 1 sene bekleyin diyor fakat esimiesimin yasi 35 ve olursa ilk çocuğu olacak bende çok istiyorum. Şimdi bu bel çektirme olayı varmış bayanlarda ...
Trabzonda biliyormusun yapan kimse varmı ?? Lütfen yardımcı olun
bel niye çekilecek belfıtığımı oldunuz ilkel yolla tedavı mi olacaksınız yav sene 2018 olmuş çocuk yapma yontemlerınız bu mu yapmayın gözunuzu seveyim

Tıbbın bu kadar gelişmediği ya da insanların gelişmelere ulaşmakta zorlandığı zamanlarda farklı imkanlar zorlanırmış. Mış dediğim de sanırım anneannemin hamile olduğu zamanlarda. İşe yaramış mı bilinmez ama sağlam kafayla düşününce mantığa sığan bi tarafı yok. Sizin bu çağda, bu imkanlarla bir de üstüne bu yaşta böyle şeylerden halen medet umuyor olmanız modern tıbba hakaret. Yapmayın etmeyin.

Konuyu niye bu kadar büyuttunuz anlamış değilim eskiden tüp bebek ilaç tedavisimi vardı??
Koca karı yöntemi ve de çok araştırdım bu kk üye olupta bu yöntemle gebe kaldığını yazanlarda var

Canım sırtına karışma biz karışmadan normal doğurduk sırt ağrısından omur boyu çekecem yapacaksan karın yap kimse için belini incitme o tehlikeye girme istersen o karın kaldırmayı arkadaşıma söylim senin için ama yeterki sirtina zarar verme
Bende çok duydum gerçekten kalanlar varmış ama bilmiyorum Allahın taktiri belkide

Tavana astirmakmi saçmalama ben o değil cevrende çok konuşanlar var hatta bir bayan 6 senelik evli 2 kez düşük yaptı doktor umidi kesmiş senin cocugçocuğun olmaz tup bebek tutmuyor demiş gitmiş memleketinde kasik yani bel çektirmiş diğer aya gebe kalmış
Bu masallara “bel bağlamayın” ...

Böyle konuşan doktor da kesin başka bir açıklama yapmıştır ama onlar anlamak istediğini anlamıştır

Alternatif tıbba ben de inanırım konu sahibi. Ama olay burada şu, sakat kalma ihtimaliniz var. İşinin ehli olmayan bir şebeğe denk gelebilirsiniz. Henüz bunları göze almanız için yaşınız erken. Eşinizi merak etmeyin 50 yaşına kadar belki daha da işi bitmez, umut vardır. Siz daha 23 yaşındasınız, bekleyin illa ki olur. Olmazsa önce tedavileri deneyin doktorla. Yine olmadı, sülük hacamat vs anlarım (yine güvenli ellerde) ama bu çektirme vs çoook tehlikeli. Bunu göze almanız için 20 yıl bekleseniz olmasa emanna derim, son çaredir. Ama sizin ilk çareniz bu.

Bir de bizim buralarda yıkık duvarlara spreyle BEL FITIĞI diye değişikli birtakım yerlerin numaralarını yazarlar. Dikkat edin sakata gelmeyin. Sakata gelmek burda hem gerçek hem de mecaz anlamda.

Back
X