Bir derdim var..

MrsSibel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
121
818
103
34
Iyi aksamlar arkadaslar..
herkese burda akil vermeye calisirken, bir gün buraya benim de yazacagim aklima gelmezdi..

Esimle 4 bucuk senelik evliyiz, 8 bucuk senedir de toplam birlikteyiz.. 3 yildir cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz ama bir türlü cocugumuz olmadi.. 2 tane düsügüm var..

pazar günü esimi gecenin bir vakti bi numara caldirdi, cok endiselendim ve asla yapmayacagim biseydi aslinda, ona o numarayi geri aramasini söyledim, kesin kadin oldugunu ve sesli aramasini söyledim.. megerse reklam numarasiymis, cok utandim.. defalarca özür diledim ama beni affetmedi ona güvenmedigim icin..

burda yilbasi tatili iki hafta, bizde evdeyiz ise gitmiyoruz.. pazartesi bütün gün benle konusmadi, dün arkadasinin ev insaatine yardim etmeye gitti, bütün gün evde tek basinaydim.. bugün de gidecekti, bende gitmemesi icin kapinin önünde durdum.. itistik, kakistik, gitti arkadasi kapinin önünde bekliyordu diye, 5 dk sonra geri geldi ve bütün gün ona sirinlik yaptim beni affetsin diye, biraz gülüstük falan ama cok da iyi degildik..

iki gündür bu aksam ablamlarla disari cikacagimi biliyordu.. nereye gidersen git, yeterki git dedi gülerek bugün bana.. bende hazirlandim, ceketimi giydim, ablam ve abimin esi asagida bekliyorlardi.. esim kapinin önünde durdu ve gidemezsin dedi.. sabah ona yaptigimi yapti yani, bende gidecegim diye israr ettim, beni saclarimdan sürükleyerek koltuga firlatti, rujumu zorla sildi, gidemezsin dedi.. ablanlari ara, gelemeyecegini söyle dedi.. aglaya aglaya ablami aradim, gelemeyecegimi söyledim o da kapiya dayandi ne oluyo diye.. acmak zorunda kaldim, cok utandim - kimse bilmese bu kadar olmazdi ama ablamla yengemin ögrenmesi cok koydu bana.. simdiye kadar ne yasadiysam hep evimin icinde yasadim, asla kimseye derdimi anlatmadim..

esim karismayin siz, bu bizim aramizda dedi ve iceri girdi.. bende ablamlari gönderdim.. sonra da bi sinirle esimin üstüne cullandim ve onun kafasina vurdum ellerimle defalarca, o da beni itip bogar gibi bogazimi sikti.. onu evden kovdum - evliligimiz buraya kadarmis dedim.. gitti.. nereye gitti, bi daha gelir mi bilmiyorum..

Ama ben ondan ayrilmak istemiyorum ki, cok seviyorum onu.. aslinda büyük hicbir problemimiz yoktu simdiye kadar.. kavgalarimiz hep bunu neden böyle yaptin, bunu neden buraya koydun vs.

Ablamlara rezil oldum, ben artik onunla nasil aile ortamina girerim.. kimseye söylememeleri icin yemin ettirdim ama onlara karsi nasil hersey güllük gülistanlikmis gibi davranirim..

Ne yapacagimi bilmiyorum, lütfen yardim edin..

Iyi aksamlar arkadaslar..
herkese burda akil vermeye calisirken, bir gün buraya benim de yazacagim aklima gelmezdi..

Esimle 4 bucuk senelik evliyiz, 8 bucuk senedir de toplam birlikteyiz.. 3 yildir cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz ama bir türlü cocugumuz olmadi.. 2 tane düsügüm var..

pazar günü esimi gecenin bir vakti bi numara caldirdi, cok endiselendim ve asla yapmayacagim biseydi aslinda, ona o numarayi geri aramasini söyledim, kesin kadin oldugunu ve sesli aramasini söyledim.. megerse reklam numarasiymis, cok utandim.. defalarca özür diledim ama beni affetmedi ona güvenmedigim icin..

burda yilbasi tatili iki hafta, bizde evdeyiz ise gitmiyoruz.. pazartesi bütün gün benle konusmadi, dün arkadasinin ev insaatine yardim etmeye gitti, bütün gün evde tek basinaydim.. bugün de gidecekti, bende gitmemesi icin kapinin önünde durdum.. itistik, kakistik, gitti arkadasi kapinin önünde bekliyordu diye, 5 dk sonra geri geldi ve bütün gün ona sirinlik yaptim beni affetsin diye, biraz gülüstük falan ama cok da iyi degildik..

iki gündür bu aksam ablamlarla disari cikacagimi biliyordu.. nereye gidersen git, yeterki git dedi gülerek bugün bana.. bende hazirlandim, ceketimi giydim, ablam ve abimin esi asagida bekliyorlardi.. esim kapinin önünde durdu ve gidemezsin dedi.. sabah ona yaptigimi yapti yani, bende gidecegim diye israr ettim, beni saclarimdan sürükleyerek koltuga firlatti, rujumu zorla sildi, gidemezsin dedi.. ablanlari ara, gelemeyecegini söyle dedi.. aglaya aglaya ablami aradim, gelemeyecegimi söyledim o da kapiya dayandi ne oluyo diye.. acmak zorunda kaldim, cok utandim - kimse bilmese bu kadar olmazdi ama ablamla yengemin ögrenmesi cok koydu bana.. simdiye kadar ne yasadiysam hep evimin icinde yasadim, asla kimseye derdimi anlatmadim..

esim karismayin siz, bu bizim aramizda dedi ve iceri girdi.. bende ablamlari gönderdim.. sonra da bi sinirle esimin üstüne cullandim ve onun kafasina vurdum ellerimle defalarca, o da beni itip bogar gibi bogazimi sikti.. onu evden kovdum - evliligimiz buraya kadarmis dedim.. gitti.. nereye gitti, bi daha gelir mi bilmiyorum..

Ama ben ondan ayrilmak istemiyorum ki, cok seviyorum onu.. aslinda büyük hicbir problemimiz yoktu simdiye kadar.. kavgalarimiz hep bunu neden böyle yaptin, bunu neden buraya koydun vs.

Ablamlara rezil oldum, ben artik onunla nasil aile ortamina girerim.. kimseye söylememeleri icin yemin ettirdim ama onlara karsi nasil hersey güllük gülistanlikmis gibi davranirim..

Ne yapacagimi bilmiyorum, lütfen yardim edin..
Çok zor ama verdiği tepki çok fazla geldi bana. Sıkma sen canını oturur konuşur bir yola koyarsınız inşallah cnm

Valla hayatın ablana rezil olmayı geç , saçma sapan bir konu ne kadar uzamış , sen ona vurmuşsun o seni itip kakmış:/ bu öyle bir ince çizgi ki , bir kere aşıldı mı cıvığı çıkıyor ...
ben Eminim başka bir tartışmada yine itiş -kakış olacak . 2.yi yapana kadar (ki illaki yapacak , demişti dersin) şans ver , yaptığında da İyi düşün derim ;) ha bazıları böyle şeyleri sorun görmüyor bilemem.
Yine de sen sakin kal , işin içine aileler girince daha b*ktan oluyor herşey .

Ben anlamadım ki durup dururken niye bu kadar şiddet içerikli tartışmalarınız olmuş. Çok saçma geldi bana yazdıklarınız.
Tanin niye adam arkadaşına gidemiyor.
Hadi size misilleme yapmak için ablanızla görüşmenize engel oluyor da niye durup dururken saçınıza yapışıyor vallahi bir şey anlamadım.

Derdinizmi yok be kardesim bir telefondan gelinen noktaya bak yok sen bana guvenmedin yok ablana gitme iliskiye heycan katalim derken olayin dozunu kacirip b..kunu cikartmissiniz ne yapmissiniz anlamadimki ortada bisede yok
Ara gelsin OLGUN İKİ İNSAN gibi alin konusun karsiniza o ozur dilesin siz dileyin normal hayatiniza donun ne diyelim baskasi var bosa sen bunu mu?gerci gelirler birazdan felaket tellallari:deli:

Esinin tepkisine cok sasirdim.siddet egilimi var miydi hic daha once?kac gundur sana sinirliyse hic belli etmemismiydi ki .sen de ogun tamam guvenmedin yaptin bir hata ama keske arkasinda durup ne yapabilirim bu saatte aranirsan ben de suphelendim bir kadin olarak falan deyip bastirsaydin onu .boyle yalvarip yakarinca gozunde daha da suclu olmussun.olay fazlaca buyumus yani nasil boyle cikmaza girdiniz hayret

Esinize guvenmediginiz icin adamin zoruna gitmis ve her ne kadar affetmis gibi gorunse de hazmedememis demek ki. Sonrasinda ufacik seyden olay buyumus esinizi evden kovamaya kadar gelmis.siz baslattiginiz icin sucun buyugu sizin ama esinizin de hatali oldugu yerler var.o duydu bu duydu bunlari kafaya takmayin kari koca arasinda olur o kadar.
Bosanacak bir durum yok biraz zaman verin sakinlesin sonra oturur hatalarinizi gozden gecirir opusup barisirsiniz :)

Bence gereksiz olarak cok arada büyütmüşsünüz ve gerçekten şuan işin içinden çıkılmaz duruma gelmiş.
Biraz uzak kalın ve sakın sakın oturun konuşun aksi halde daha da uçuruma gider bu evlilik.
Ikinizin de sakinlesmesine ve bu şiddet olaylarını bitirmenize gerek var.
Çift terapisine gidin mümkünümüz varsa

Cok sev cok cok cok. Maşallah cok pıtırcık bir ciftsiniz.

Keske böyle dalga gecmeseniz.. size sacma gelebilir ama ben su an kendimi cok kötü hissettigim icin buraya yazma ihtiyaci duydum.. su an gercekten en son ihtiyacim olan bu tarz yorumlar..

1- neden eşinize güvenmiyorsunuz önce bunu sorgulayın.
2- neden arkadaşının yanına gitmesine izin vermediniz mantıklı bir sebep var mı?
3- neden sorunu oturup konuşup çözmek varken şirinlikler yaparak çözdüğünüzü zannediyorsunuz? düzgünce konuşun daha mantıklı.
4- adamı evden göndermeyip kapının önünde dikilmişsiniz eğer şiddet eğilimi baştan itibaren olsa orada size bir tokat atıp çekip giderdi. niye adamı eve hapsedip kendiniz dışarı çıkıyorsunuz bu ne pozitif ayrımcılık?
5- şiddet konusunda karşılıklı suçlusunuz ilk o vurdu olayı filan yok.
6- insanları bu kadar önemsemeyin mesela onları kafaya taktığınız kadar eşinizi takın ona neden güvenmediğinizi filan düşünün. 7- bir süre çocuk yapmayın.

Ben anlamadım ki durup dururken niye bu kadar şiddet içerikli tartışmalarınız olmuş. Çok saçma geldi bana yazdıklarınız.
Tanin niye adam arkadaşına gidemiyor.
Hadi size misilleme yapmak için ablanızla görüşmenize engel oluyor da niye durup dururken saçınıza yapışıyor vallahi bir şey anlamadım.

Gitmek icin israr ettikce sinirlendi, ben onu kapidan cekilmesi icin kenara itmeye calistim, o da beni saclarimdan sürükledi :( yazrken bile utaniyorum

Back
X