Bir derdim var

Nazlisaglam93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
136
39
13
32
Sevgilim ile bir öyle bir böyle gidiyor bazen 1 ay konuşmadığımız zamanlar oluyor kırılıyorum diyorum çokta kırıldığım aylar oldu bazen suç bende oluyor gitti bu kez yazmadı diyip yazmıyorum sonra 1 2 ay geçiyor yazıyor ilişkiye girmek için geliyor gidiyor bazen oturmaya geliyor ama bilmiyorum ne yapacagimi bundan ne anlamam gerektiğini bilmiyorum

Sevgilim ile bir öyle bir böyle gidiyor bazen 1 ay konuşmadığımız zamanlar oluyor kırılıyorum diyorum çokta kırıldığım aylar oldu bazen suç bende oluyor gitti bu kez yazmadı diyip yazmıyorum sonra 1 2 ay geçiyor yazıyor ilişkiye girmek için geliyor gidiyor bazen oturmaya geliyor ama bilmiyorum ne yapacagimi bundan ne anlamam gerektiğini bilmiyorum
Takılıyo sizinle muhtemelen başkabilieleri vardır aynen bu şekilde takıldığı

Hep diyorum ona yapma böyle diye ama hep dediklerimi unutup aynı şeyleri yapıyor
Sen niye aynı şeyleri yaşıyorsun peki? Hadi diyelim 1 ay sonra senin evine geldi niye içeri alıyorsun? Hadi aldın diyelim yatağına niye alıyorsun? Adam kafasına göre yaşıyor, sende onu tatmin etmek için.

Sen niye aynı şeyleri yaşıyorsun peki? Hadi diyelim 1 ay sonra senin evine geldi niye içeri alıyorsun? Hadi aldın diyelim yatağına niye alıyorsun? Adam kafasına göre yaşıyor, sende onu tatmin etmek için.
Çünkü benim de hatalarım var

Çünkü benim de hatalarım var
Ben seni yargılamak istemiyorum, haddim de değil o yüzden ben olsam diye yazıcam.
Karşılıklı hataların sürekli devam ettiği, 1-2 ay konuşmadan geçen sürenin sonunda kapıma gelip sevişmek isteyen adamı anında evden kovarım. Belli ki derdi sorunu çözüp ilişkiye devam etmek değil, sadece sevişmek. Madem öyle karaköye gitsin benim evime değil.

Hataların da olsa kendine bunu yapma vazgeçmek zor olabilir ama bence geçtiğinde çok rahatlayacaksın

1 ay yazmayan görüşmeyen sonra cinsellik için gelen adama sevgili değil fuckbuddy denir.

fuckbuddylikten memnunsanız böyle devam edin. ama sanırım memnun olsaydınız bir derdim vara konu açmazdınız.
sevgililik istiyorsanız bu adamı def edin.

Back
X