Bir derdim var

Bi_huzur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
5
2
1
27
Kocanız gözlerinin içine bakarak seni istemiyorum dese ne yaparsınız, Çekip gider misiniz yoksa herşeyin iyi olmasınımı beklersiniz ?

Kocanız gözlerinin içine bakarak seni istemiyorum dese ne yaparsınız, Çekip gider misiniz yoksa herşeyin iyi olmasınımı beklersiniz ?

Umarim o kadar bencil ve karaktersiz olmaz ama istenmedigim yerde de durmam insallah ekonomik özgürlüğünuz vardır

Herşeyin iyi olmasını mı istiyorsunuz ?
Hadi varsayalm ki oldu o cümleyi unutabilecek msnz? 😔
Unutamıyorum kocam çok bencil beni çok eziyor ailesine karşı çok ezdiriyor evde hiç huzurumuz yok sırf huzurumuz bozulsun diye diye sudan sebepten tartışma çıkarıyor

Unutamıyorum kocam çok bencil beni çok eziyor ailesine karşı çok ezdiriyor evde hiç huzurumuz yok sırf huzurumuz bozulsun diye diye sudan sebepten tartışma çıkarıyor
😔😔😔 bu insanlar neden yuvalarına sahip çkmazlar.. mutlu değilsen yapacağın işi sen bilirsin canm

herseyin iyi olmasini beklemek en zoru.

üzerine bi de o cümleyi kuruyo.Mor kar yağmasını beklemeye gerek yok, hayata 1 defa geliyoruz

Adam sizi istemiyor ve siz hala ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Ekonomik özgürlüğünüz var mı?

emin ol hiç bişey iyi olmuyo düzelmiyo daha çok sarpa sarıyor. ve hiç bişey unutulmuyo eğer o cümleyi kurduysa yanında bile durma

seni istemeyenin halen koynuna nasıl girebiliyorsun ki... kimse vazgeçilmez değildir topla eşyalarını yoluna bak..

Büyük konuşmak istemem ama hiç düşünmeden giderim

Sadece bunu dememiş ki baksana birde başka sorunlar varmış neden gidemiyorsun üstelik adam seni istemezken.

Sadece bunu dememiş ki baksana birde başka sorunlar varmış neden gidemiyorsun üstelik adam seni istemezken.

Back
X