Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanız gözlerinin içine bakarak seni istemiyorum dese ne yaparsınız, Çekip gider misiniz yoksa herşeyin iyi olmasınımı beklersiniz ?
Herşey iyi olunca ne değişecekKocanız gözlerinin içine bakarak seni istemiyorum dese ne yaparsınız, Çekip gider misiniz yoksa herşeyin iyi olmasınımı beklersiniz ?
Unutamıyorum kocam çok bencil beni çok eziyor ailesine karşı çok ezdiriyor evde hiç huzurumuz yok sırf huzurumuz bozulsun diye diye sudan sebepten tartışma çıkarıyorHerşeyin iyi olmasını mı istiyorsunuz ?
Hadi varsayalm ki oldu o cümleyi unutabilecek msnz?![]()
Unutamıyorum kocam çok bencil beni çok eziyor ailesine karşı çok ezdiriyor evde hiç huzurumuz yok sırf huzurumuz bozulsun diye diye sudan sebepten tartışma çıkarıyor
üzerine bi de o cümleyi kuruyo.Mor kar yağmasını beklemeye gerek yok, hayata 1 defa geliyoruzUnutamıyorum kocam çok bencil beni çok eziyor ailesine karşı çok ezdiriyor evde hiç huzurumuz yok sırf huzurumuz bozulsun diye diye sudan sebepten tartışma çıkarıyor
Kocanız gözlerinin içine bakarak seni istemiyorum dese ne yaparsınız, Çekip gider misiniz yoksa herşeyin iyi olmasınımı beklersiniz ?
Adam sizi istemiyor ve siz hala ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Ekonomik özgürlüğünüz var mı?Unutamıyorum kocam çok bencil beni çok eziyor ailesine karşı çok ezdiriyor evde hiç huzurumuz yok sırf huzurumuz bozulsun diye diye sudan sebepten tartışma çıkarıyor
emin ol hiç bişey iyi olmuyo düzelmiyo daha çok sarpa sarıyor. ve hiç bişey unutulmuyo eğer o cümleyi kurduysa yanında bile durmaKocanız gözlerinin içine bakarak seni istemiyorum dese ne yaparsınız, Çekip gider misiniz yoksa herşeyin iyi olmasınımı beklersiniz ?