Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ailenizin bundan haberi var mı çok ciddi şekilde korunun. Bir an önce ayrılmaya bakın. Allah yardımcınız olsun. Bu erkekleri evlenmeden önce anlamıyorsak ne yapacağız ya çok korkutucu

Aynı şeyleri yaşadım
Dügünden 8 ay önce evlenip aynı evde yaşadık o süreçte bile siddet gördüm
Dügün stresidir biter sandım daha da beter oldu
Kendi planlarıyla beni hamile bıraktı dügünden sonra daha sonradan da itiraf etti bunu
Hic ayrılamam sandı
Ama sonuç boşandık
O süreçte bitirmediğim icin çok pişmanım
Lütfen yol yakınken dön bu hatadan
Asla değişmeyecek
Nasıl zamanlar yasadın etrafa ailen yanında oldu mu veya bosanırsan sana bunu bunu yaparım dedi mi eşin

Hayalinde kurduğun birini seviyorsun. Sevdiğin, inandığın gibi biri yok karşında. Kimse sevdiğine şiddet göstermez, Sevgi zarar vermez. Sevgi iyileştirir.

Lütfen kendi kıymetini bil. Süreç uzadıkça işler karmaşıklaşıyor 😔

Belliki alışmışsın ve ayrılma niyetin yok..bir süre böyle devam eder sıkılınca boşanırsınız..ama yapmaman gereken tek şey çocuk buna dikkat etmen yeterli

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ailenizin bundan haberi var mı çok ciddi şekilde korunun. Bir an önce ayrılmaya bakın. Allah yardımcınız olsun. Bu erkekleri evlenmeden önce anlamıyorsak ne yapacağız ya çok korkutucu
Her kavga da ayrılık lafı o kadar gectı ki bana dediği ayrılınca sen bi baskıyla evlenemessin bizde bosanma yok olsa bile aynı evde yasıyo lar inan cok zor bi durum ayrı dünyaların insanlarıymişiz

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....

seni döven adamı seviyorsan daha çok dayak yersin.
bari sinirlendirme de hırpalamasın.
sevgin bitince boşanırsın artık.

Kelebek misali sevgi bu ha.Konu sahibi konuyu actiginizda seviyoruz ayrılamayız derken sonra
Sevgi yok suan olan sey ben nasıl bununla evlendim nasıl bişeyin içindeyim
???
Nasıl evlendim diyeceginize dayak yemek icin mi evlendim deyip harekete gecmelisiniz..

Her kavga da ayrılık lafı o kadar gectı ki bana dediği ayrılınca sen bi baskıyla evlenemessin bizde bosanma yok olsa bile aynı evde yasıyo lar inan cok zor bi durum ayrı dünyaların insanlarıymişiz

bizde boşanma var diyip açacaksın davayı..
haha lafa bak boşansada aynı evde yaşıyorlarmış çocuk mu kandırıyor diyeceğim belli ki kandırıyor.

Kelebek misali sevgi bu ha.Konu sahibi konuyu actiginizda seviyoruz ayrılamayız derken sonra

???
Nasıl evlendim diyeceginize dayak yemek icin mi evlendim deyip harekete gecmelisiniz..
Soyle bişey diyim mi daha acı ben ayrılmak istediğimi söylediğim de karsı çıkıcak ailesi bizde boşanmak yok olmaz zamanla düzelir çocuk olsun düzelir bunları diyo resmen ailesi düşünün nasıl bi seyın içinde oldumu

bizde boşanma var diyip açacaksın davayı..
haha lafa bak boşansada aynı evde yaşıyorlarmış çocuk mu kandırıyor diyeceğim belli ki kandırıyor.
O kadar cahiller ki benı zor seyler beklıyo kendi ailemin evine de gidemem çünkü üvey babam var onlardan kaçmak isterken doluya tutuldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X