Bir derdim var

Evlenecek kadar yetişkin 2 kızkardeşin; anne , baba ve kendi çocukları dahil herkesi konuya dahil ederek kavga etmesi ne kadar çirkin.

Anne babanız da hata. "İnsan gibi görüşmeyi , kardeş gibi konuşmayı başaramıyorsanız birbirinizden ayrı gelin görün bizi ; onu da beceremiyorsanız oturun evlerinizde." diye sizlere tepki verip aradan çekilmeleri en doğrusu olur.
Hatamın ben farkındayım zaten karşı taraf malesef hep o haklıymış gibi davranıyor her zamanki gibi

Konu neydi? Siz yüzde 50 haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz ama belki de değilsinizdir 🙈 bir de konu yeğeni geldi demişsiniz. Eğer çocuk için kötü söz söylediyseniz veya bunu buraya getirme tarzı konuştuysanız ablanızın çocuğu göstermek istememesi doğal
Cocuk kötü bişi söylemedim para mevzusuydu o eşimi dahil edince bende o sinirle çocuğu dahil ettim istemeden

Herkese merhaba
Akıl almak istiyorum sizden saçma bi sebepten ablam ile tartıştık Söylenmemesi gereken şeyler söylendi benim arkamdan ağız birliği yaptığını fark ettim babam ile bende konuyu farklı yere çekmemem gerekirken çektim o konuda cok hatalıyım konu yeğenime eşime kadar gitti o sinirle tabi. anne ve babada dahil oldu şimdi oğlumu size göstermicem getirmicem falan diyerek bizi tehdit ediyor. Ben %50 haklı olmama rağmen yaşça küçük olduğum için özür diledim ancak mesajıma cevap dahi vermedi. Annemin yüzüne telefonu kapattı babama bi ton laf etti vs. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Annem ve babamın üzülmesi beni daha cok üzüyor keske diyorum sesimi kesip otursaydım haksızlığa göz yumsaydın diyorum sırf huzursuzluk olmasın diye ama dayanamadım gerçekten
Belli yaşa gelmişsiniz ev köy hesap kitap ayrılmış. Nesine zorunlusunuz ablanızın da haklı olduğunuz halde özür dilediniz? Çocuğu bi zahmet göstermesin , gözün de vergisini alıyor çünkü.

Tartışma benim ağız birliği yaptığını fark etmemle başladı. Yani kendi fikrini babamın fikriymiş gibi gösterdi bende anladım. Bi abla olarak oysaki ona danıştığım yol göstermesini istediğim bi konuydu bu. Bana açıkça bak kardeşim düşünce yanlış veya doğru dese anlayışla karşılardım ama o babamı doldurmayı tercih etmiş eşimide katmış işin içine. Bende bunu duyunca iyice sinirlendim ve konu büyüdüde büyüdü. Ben yüzde yüz haklıyım demiyorum ama ben tüm bunlara rağmen özür diliyorken o beni kaba tabirle sallamıyor bile
Vay be ailecek mum etmiş hepinizi.

Belli yaşa gelmişsiniz ev köy hesap kitap ayrılmış. Nesine zorunlusunuz ablanızın da haklı olduğunuz halde özür dilediniz? Çocuğu bi zahmet göstermesin , gözün de vergisini alıyor çünkü.
Saçma bi şeyden beni ve kocamı dahil etti oysaki ben saf saf ondan yol göstermesini istedim o arkadan babamı doldurup onun cümleleriymiş gibi konuştu bana sonra fark edince o sinirle çocuğunu kattım yine söylüyorum katmamam gerekirdi özür diledim ama cevap vermiyo bile

Aile içinde olur böyle şeyler . Sİniri geçince barışmanın yollarını arayacak zaten.

Ee tabi biliyor çocuğa düşkün olduğunuzu
Ordan ilerliyor kurnaz :KK8:

Tamam artık sen üstüne düşeni yapmışsın gerisi onda. Çok da peşine düşersen totosunu arşı âlâ'ya çıkartırsın, hiç gerek yok.
Yani bi insan kız kardeşini nasıl böyle hiçe sayar görmezden gelir bana daha neler neler dedi açmışım ben vs. Oda sinirle söyledi diye düşünüyorum ben yinede kendime yakıştırmıyorum çocuğu katmamam lazımdı o sinir harbiyle söylemek zorunda kaldım bi anda pişmanım keske oda bunu fark etse artık

Aile içinde olur böyle şeyler . Sİniri geçince barışmanın yollarını arayacak zaten.

Ee tabi biliyor çocuğa düşkün olduğunuzu
Ordan ilerliyor kurnaz :KK8:
Evet cok düşkünüm oda bunu biliyor ama sanki çocuğu hiç sevmemişim değer vermemişim gibi konuştu bilmiyor sanki düşkünlüğümü ne diyeyim

Cok şükür yemeğimi suyumu vermiyor ama ben bi tartışma olduğunda yada huzursuzluk çıktığında sessiz kalıp hiç bişi yokmuş gibi davranabilen biri değilim taktıkça takıyorum
Onun tanıdığı insan olmaya devam ederseniz daha çok çekeceğiniz var.

Herkese merhaba
Akıl almak istiyorum sizden saçma bi sebepten ablam ile tartıştık Söylenmemesi gereken şeyler söylendi benim arkamdan ağız birliği yaptığını fark ettim babam ile bende konuyu farklı yere çekmemem gerekirken çektim o konuda cok hatalıyım konu yeğenime eşime kadar gitti o sinirle tabi. anne ve babada dahil oldu şimdi oğlumu size göstermicem getirmicem falan diyerek bizi tehdit ediyor. Ben %50 haklı olmama rağmen yaşça küçük olduğum için özür diledim ancak mesajıma cevap dahi vermedi. Annemin yüzüne telefonu kapattı babama bi ton laf etti vs. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Annem ve babamın üzülmesi beni daha cok üzüyor keske diyorum sesimi kesip otursaydım haksızlığa göz yumsaydın diyorum sırf huzursuzluk olmasın diye ama dayanamadım gerçekten
Yahu bahsettiğiniz kişi ablanız niye bu kadar büyümüş olay ..

Back
X