- 18 Temmuz 2023
- 25
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Bayan Papatya 65
-
Geçen haberlerde külot çalan hırsız geldi aklımaİyi dusunelim insallah ek is olarak cocuktan sonra hirsizliga baslamistir
Benim arkadaşımın eşinin metresi adamın cebine saç teli filan koyup yolluyordu kadın anlasın diye, aklıma öyle bir durum geldi adamın işi değil bu metresin işi.Bilmiyorum bana pek mantıklı gelmedi cebinde unutması. Yakalanmak mi istedi acaba bilhassa ya da takıntılı biri koymuş olabilir mi? İlgisiz de davranıyor diyorsunuz? Bence alın karşınıza bana anlatmak istediğin bir şey var mı X? Deyin. Ağzından girin burnundan çıkın tatlı dille. Ben her zaman senin yanındayım sıkıntılısin derdine derman olmak istiyorum falan deyin. Eğer bir şey demezse ben olsam bir müddet susar delil toplarım dünyanın hali belli olmaz bebeğiniz küçük yasalar sizin yanınızda olmalı sonuna kadar
O zaman aldatıyorsa boşanırım hikayesine gerek yok.Anlamadığınız nokta şu kaynanam ile beraber kalıyoruz enufak şeyde oğlunu savunuyor kanıt olmayınca da mecbur susuyorum saflık değil mecburiyet
Kızılcık şerbeti son bölümden ilham alın bence :)Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
Olabilir, mantıklı. İnşallah kötü bir şey olmaz ne diyeyim artık kimseye güven kalmadıBenim arkadaşımın eşinin metresi adamın cebine saç teli filan koyup yolluyordu kadın anlasın diye, aklıma öyle bir durum geldi adamın işi değil bu metresin işi.
kocanız sapık olmasın çorapın ne işi var cebindeHanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
Ben opak çorabın ne olduğunu bile bilmiyorumUyenin erkek olduğunu dusunuyorum, bir kadin fake bile olsa yaz gunu opak giyilmeyecegini bilirdi.
Ben opak çorabın ne olduğunu bile bilmiyorum
ne yapmayi düsünüyorsun en kötü ihtimal aldatmis ise affedebileceksen tekrarlama olasiginin maalesef cogunluk oldugunu sana söylememe gerek yok sanirim iyice düsün öyle adimini atO kadar sabırlı değilim bekleyemem
gercektende affetikce dahada azginlasiyorlar bu seferde gözünün icine baka baka aldatiyorlar ...Aldatıyor sa tabiki boşanıcam ne kadar seversem de
Ya da 2. Telefonu vardırTelefonda birşey bulamadıysanız tek gecelik bir ilişki olabilir
Aldattığı kadın özellikle kendisi koymuş olabilir karısı görsün diyeOnu cebine koyacak kadar afedersiniz ama salak mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?