• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

yorumlarınız ve onerılerınız ıcın cok tesekkur ederımm arkadaslarr

Madem duvarlar ustune ustune geliyor , Madem yalniz kalamiyorsun ..

Ogrencimisin ev aekadasi aliyorsun , Ozaman ailen gelsin ..
Aileni istemiyosun ama ev arkadasi istiyorsun , bu nasil mantik.

Baslikta olmamis , bir derdin yok . Sen dert ariyorsun...

ben calısan bir bayanım eşim ınsaat muhendısı ve bır sure yurt dısında kalması gerekıyor,aılemde ankarada yasıyor gelıp benımle kalmak ıstıyorlar ama ben ıstemıyorum açıkcası sonucta herkesın bır düzeni var aılemde olsa rahatsız etmek ıstrmıyorum...gündüzlerı sıkıntı yok sonuçta işteyim kendimi işe verıyorum ama akşam olup eve gıttıgımde duvarlar ustume ıustume gelıyor sankı ,bazen dusunuyorum kendıme gecıcı surelıgıne bır ev arkadasımı alsam ?
Ben 7 yıldır yalnız yaşıyorum ve duvarlar da oldukları yerde duruyorlar..Bikaç ay için düzen bozmaya değmez bence..

ben calısan bir bayanım eşim ınsaat muhendısı ve bır sure yurt dısında kalması gerekıyor,aılemde ankarada yasıyor gelıp benımle kalmak ıstıyorlar ama ben ıstemıyorum açıkcası sonucta herkesın bır düzeni var aılemde olsa rahatsız etmek ıstrmıyorum...gündüzlerı sıkıntı yok sonuçta işteyim kendimi işe verıyorum ama akşam olup eve gıttıgımde duvarlar ustume ıustume gelıyor sankı ,bazen dusunuyorum kendıme gecıcı surelıgıne bır ev arkadasımı alsam ?
Ev arkadasi alicagina yanina ailen gelsin. Evli bir bayansin sonucta. O evde ozeliniz var, yabanci birini eve alicagina anneni babani al.

merhaba. siz ev arkadaşı aldınız diyelim, olaki eşiniz çıktı geldi program iptal oldu vs. ev arkadaşınıza senin işin bitti mi diyeceksiniz aileniz her açıdan daha anlayışlı olacaktır bence.. ben nerdeyse 1 sene çocuğumla kaldım çalışıyordum ama annem geldi iyiki de gelmiş hala dua ederim kendisine..

Back
X