• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

rebullavanda

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
79
32
18
29
arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
bana diyorki ben seni çok seviyorum benim ihtiyaçlarım var başka biriyle değil bişeyleri seninle yaşamak istiyorum diyo. tamam hak veriyorum ihtiyacı olabilir ama sürekli sürekli bi zamandan sonra bıkıyorum. acaba sorun bende mi? bir iki arkadaşım var onlarında eşi istemiyormuş, bizim kızlar üstlerine düşüyorlarmış bana manyak mısın ne güzel işte seninki böyle şeyleri seviyor falan dediler ama of bilemiyorum..
ayrıca bide bir şey sormak istiyorum, özel bölgesine ağda yaptıran ve evli olan arkadaşlar ağda yaptırdıktan sonra uzama sürecinde rahatsız olmuyo musunz ben ağda yaptırıyorum ve ağdadan sonra tekrar yapılması için tüylerin uzaması gerekiyor bu süreçte eşimle beraber olamıcak mıyım? çok utanırım ya off kafam çok karışık lütfen yardım :(( :KK61::KK61:

insallah evlenırsınızde gelin ata binmiş ya nasip demiş hem büyük gunahlardan hem evlenene kadar heyecanınızı yıtırırsınız direk epılatorle al kısacıkken bıle alıyor agda yaptırdıysan alısmıstır köklerı ıncelmıstır zaten cok canın acımaz

Nasil ihtiyacim var ?
Adam resmen niyetini belli etmis ..

o anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
sorun bende mi diye düşünüyorum sadece .. ayrıca epilatoru deneeyecegim ama korkuyorum kaptırırm diye.

evlenmeden bir şey yaşama bence ..sonra hevesini alır sende buraya ne yapacağım şimdi diye yeni konu açarsın..erkekler ulaşamadıklarınla evlenirler bunu sakın unutma..
tabiki öyle fakat çevremde 6 yıl çıkıp herşeyi yaşayıp daha sonra evlenenlerde var.. tuhaf geliyor yani.
bizimde 3 seene oldu benden çok meraklı evliliğe

o anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
sorun bende mi diye düşünüyorum sadece .. ayrıca epilatoru deneeyecegim ama korkuyorum kaptırırm diye.
Her erkek sevgililik doneminde istemiyor yaniliyosun .
Benim esim lafini bile etmedi! !

Adamın seni kullanamadığına emin misin ?
Niyeti belli gibi geldi bana.
Diğer sorularına gelince balayında eşime yeter artık bu ne ya yoruldum demisligim var ama şimdi 1 gün yanasmasa ben atliyorum üstüne.
3 aylık evliyim kıl tüy meselesine gelince ilk etapta utaniyordum ama şimdi daha rahatım o kadar büyük bi sorun değil. Ayda 1 kuaföre gidiyorum zaten azalıyor yavaş yavaş

tabiki öyle fakat çevremde 6 yıl çıkıp herşeyi yaşayıp daha sonra evlenenlerde var.. tuhaf geliyor yani.
bizimde 3 seene oldu benden çok meraklı evliliğe
bu bir kumar oluyor o zaman biraz da.. ya kazanan ya kaybeden olacaksın.. bunu bilemezsin ama değil mi?o yüzden iyi düşün..

Back
X