- 3 Aralık 2014
- 79
- 32
- 18
- 29
- Konu Sahibi rebullavanda
-
Ama doğru demiş arkadaş. Tamam mekanik olarak erkeklerin böyle bir ihtiyacı var ama bunun için illa biri olması gerekmiyor. İhtiyacım var nedir yahu.ya öyle söyleyip beni üzmeyin lütfen
insallah evlenırsınızde gelin ata binmiş ya nasip demiş hem büyük gunahlardan hem evlenene kadar heyecanınızı yıtırırsınız direk epılatorle al kısacıkken bıle alıyor agda yaptırdıysan alısmıstır köklerı ıncelmıstır zaten cok canın acımaz
Nasil ihtiyacim var ?
Adam resmen niyetini belli etmis ..
oof off çok çaresiz hissediyorumAma doğru demiş arkadaş. Tamam mekanik olarak erkeklerin böyle bir ihtiyacı var ama bunun için illa biri olması gerekmiyor. İhtiyacım var nedir yahu.
o anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
sorun bende mi diye düşünüyorum sadece .. ayrıca epilatoru deneeyecegim ama korkuyorum kaptırırm diye.
tabiki öyle fakat çevremde 6 yıl çıkıp herşeyi yaşayıp daha sonra evlenenlerde var.. tuhaf geliyor yani.evlenmeden bir şey yaşama bence ..sonra hevesini alır sende buraya ne yapacağım şimdi diye yeni konu açarsın..erkekler ulaşamadıklarınla evlenirler bunu sakın unutma..
yahu çünkü çevremde cidden arkadaşlarım var onlarında erkek arkadaşları istemiyormuş onlar istiyorlar hahah :)yok canım sorun bizde
Her erkek sevgililik doneminde istemiyor yaniliyosun .o anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
sorun bende mi diye düşünüyorum sadece .. ayrıca epilatoru deneeyecegim ama korkuyorum kaptırırm diye.
Gerçekten bu yüzden mi çaresizsin?[/QUOTE Allaha şükür başka derdim yok olmasında
Her erkek istemiyor canım. Elleri varo anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
bu bir kumar oluyor o zaman biraz da.. ya kazanan ya kaybeden olacaksın.. bunu bilemezsin ama değil mi?o yüzden iyi düşün..tabiki öyle fakat çevremde 6 yıl çıkıp herşeyi yaşayıp daha sonra evlenenlerde var.. tuhaf geliyor yani.
bizimde 3 seene oldu benden çok meraklı evliliğe
Sadece diyebileceğim ihtiyacını karşılayıp karşılayıp daha sonra evlenmek için hiç kimseyle birlikte olmamış bir eş adayı seçme umarım. Yani bu en çok yaşanan olaylar arasında malesef.oof off çok çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?