bir derdim var :(

ben cozdum olayi.
konu sahibi surtunmeye devam etmek istiyor SIKligiyla ilgili de sorunu yok ama erkek arkadasi tuylerin ciktigi zamanlarda da isteyince utandigi icin sorun oluyor.

e tabi nasil desin bu aralar tuylerim uzuyor agdadan sonra goruselim diye

öyle diyenler genelde amacına ulaşıp bırakıyor. ne olarak gelin gitmek istiyorsun ona göre karar ver.bakire delisi bir adamla mı yoksa böyle sorunu olmayan adamla mı zaten senin ki ilk kategoride senle yatsa arkasına dönüp bakmaz bakiresini almaya kalkar.gerçek sevgi evlenene kadar helali olacak kadını bakire kalmak istiyorsa sahip çıkmaktır.onu yatmaya ikna etmek değil. o kadar cinsellikle hayırlı bir evlilik yapması şüpheli bakire alsa da almasa da(evlense bile tutup fazla cinsel istek yüzünden elalemin kalçası bacağı dikkatini çeker bunu namususzlukla karıştırma) bu kadar cinsellik düşkünlüğü hayırlı değil biraz kendini toplasın adam gibi bir hayat sürmek istiyorsa sonra o fazla isteği yüzünden aldatmaya kalkar ona kılıf olarak kullanır.

Şu ihtiyacım var karşılamam gerek diyen erkek müsvettelerin allah cezasını versin İNŞALLAH! Kadınların hiç nefsi, ihtiyacı,zevkleri yok değil mi?? Nasıl bu kadar aşağılık olabiliyorlar.

Aç gözünü biraz aç!! Seven erkek (adam) zaten zevk için başkalarına koşmaz, kaybetmeyi göze alamaz. Bu erkek müsvettesine ya hayır deyip aldatılacaksın ya da evet dersin bir kaç ay sonra gelip "birlikte olduk terk edildim ne yapacağım" yazarsın.

günaydın hanımlar, bir linç gecesinde daha birlikteymişsiniz.

konu sahibine söylemek istediğim birkaç şey var.

öncelikle belirteyim, evlilik öncesi cinselliğe de, sürtünme yoluyla ilişkiye de karşı değilim. ama iç çamaşırıyla yapılanı ilk defa duydum.

yaşça büyük olduğumdan dolayı biraz ablalık taslayabilirim, şimdiden kusura bakma.

1- sevgilin sana "benim ihtiyaçlarım var bunları başka biriyle değil seninle yaşamak istiyorum" demiş. "ben seninle bazı şeyler yaşamak istiyorum" veya "ben bazı şeyleri seninle paylaşmak istiyorum" dese emin ol kimse bu kadar takılmayacaktı. farkı anlayabiliyor musun? adam resmen psikolojik şiddet uyguluyor. "aldatmamı istemiyorsan sus ve yalamaya devam et" diyor. alt metinleri iyi oku.

2- bu iş için ebeveyn evlerinin kullanılmasına çok karşıyım. 20 yaşında çocuğu olan insanlar artık düzenlerini kurmuş insanlardır. taşınma veya eşya değiştirme çok sık görülen durum değildir. yani demek istediğim, sen şu an sevgilinle sürtündüğün yatakta yarın öbür gün başka bi adamdan olan çocuğunu yatıracaksın, veya o adamla da orda yatacaksın. umarım o zaman bu günleri yad ediyor olmazsın. çünkü bence asıl aldatmak bu. ha bu arada annenlerin yatağını kullanmadığınızı varsaydım.

3- iki günde bir seks en az yarım saat demek. bi ilişki seksle yürür ama seks üzerinden yürüyorsa sıkıntı vardır. seksin ilişkinin temeli değil de parçası olabilmesi için sizin her gün buluşuyor olmanız ve her buluşmanın ortalama iki saat sürüyor olması gerekiyor. başka türlüsü ilişki değil sekstir bence. siz hangi sınırdasınız?

4- açıksözlülüğüm için kimse kusura bakmasın, sürtünüyorsan eğer, sakso da vardır ve eğer sakso varsa anal bi sonraki aşamadır. haberin olsun. çünkü senin amacın sevişmek değil. senin amacın vajinal ilişkiye hazır olana kadar sürtünme yoluyla karşındakinin bedeniyle tanışmak değil. senin amacın bakire kalmak.

yanlış anlama senin cinsel hayatını eleştirmiyorum, hatta bunları senin geçtiğin yoldan geçmiş biri olarak yazıyorum. kız yurdunda neler konuşulduğuna inanamazsın. çok fazla şey gördüm, duydum. ilişkindeki sıkıntıyı görebiliyor musun? ben sürtünmeyi hep "ilk an özeldir" duygusuyla yapılan bi şey olarak düşündüm çünkü. insan ilk cinsel birleşmesini özel bi yerde yaşamak ister ve mekan yeterince özel değilse bunu yapmaz. sen bekaretini korumak için sürtünüyorsun. sen karşındaki adama yeterince güvenmiyorsun. bedenini neden paylaşıyorsun o halde?

bu herif seni kullanıyor..ihtiyacını gideriyor..evlenecek siz değilsiniz..o sevgilin olacak sonra ilerde bakire biriyle evlenecek..birde sürtünme ne yaa..bu sitelerde çoğunda duydum..2014 yeni moda mı? ben bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu..ben de öğrenmek istiyorum..

Yani anlayamadım sen ihtiyaç gidericimisin.Bi de hak veriyorsun.Ne yani bütün erkeklerin ihtiyacı var diye hep birileriyle gidermeye mi çalışıyor sanıyorsun.Kadınlarında ihityacı var.Evleneceği kızı koyduğu konuma bak.Ama bu tavizi vere4n sensin.

tamam yanlış anlamışım ozaman , çoğu insanda öle anlamıştır bence

Bu oldukça açık ve net olmuş. Konu sahibi bunları okuyor mu acaba? Yoksa kendimiz çalıp kendimiz mi oynuyoruz?

Yani kisilik ozellikleri uygunmu iliski yasamaya. Sadece erkegin degil kadininda ihtiyaci vardir. Yaptiktan sonra degismicek biriyse bi yere kadar bise yapabilirsin yani onu sen taniyorsn

sen ihtiyaç makinesi misin! ne demek ihtiyacım var.. insan sevgilisine bunu söylüyorsa amaç ortadadır..anlayana !
bence de arkadaş haklı. cinsel obje olarak görüyor olmasın seni. ne malum evleneceği bide. seni seviyorumla yola çıkıp senden başkasıyla olmasın falan demiş resmen. eee zaten elinin altında sen varsın gibi.

sizin kebininiz varmi?boyle olmasina izin verme.eger senin kendini insanligini seviyorsa kendini tuta bilir.boyle 1weyle senden ayrilmaz.Allah yardimcin olsun

merhaba, yeni konu açamadığım için burda bir sıkıntımı sizlerle paylaşarak fikir almak istedim. EŞimle 3 yıldır beraberiz 2.5 senedir de evliyiz. Eşime öyle aşıktım ki; beni kendisine bağlamak için geliştirdiği stratejileri o dönemde anlayamadım. Ufacık bir sebepten tartışma ortamı yaratır sonra bei gitmekle tehdit ederdi tabi ben kapıları kilitler anahtarlrı saklardım sırf o evden gitmesin diye haklı bile olsam özürler diler ağlardım. Bu böyle uzunca bir üsüre devam etti. Tanıştığımız günden beri işsizdi hep ben çalıştım ve hiç birşeyi esirgemedim ondan hiç bir sorumluluğunu yerine getirmedi halen de getirmiyor. Tüm faturalar, kira ve bilumum kişisel ihtiyaçlarımızı hep ben karşıladım. Kendi ihtiyaçlarımı öteledim önceliği hep ona verdim. Bazen ihtiyacı olduğundan bazense sadece gönlü olsun morali yerine geldin diye istediği herşeyi yaptım tamam dedim. Ancak artık öyle bir döneme geldim ki kendimi adeta kullanılmış gibi hisseder oldum. Bu da bende bir takım değişiklikler meydana getirdi. Her yaptığımın altında bir şey aradı. Mesela arkadaşıma gidiyorum dedim beni telefonla izlediği halde nerede olduğumu gördüğü halde sen kimleydin nereye gittin yalan söylüyorsun diye döndüğümde tartıştı küstü bana. Her küsmenin ardından içimden yavaş yavaş bir şeyler de koptu gitti. Her tartışmada küfür etti, hakaret etti, kişiliğime ağır söylemlerde bulundu bugün geldiğim noktada en ufacık sen şöylesin böylesin sözüne tahammül edemez hale geldim. Normalde güler yüzlü dışarıdan bakan çok eğlenceli olduğunu düşünür ama benim içime dert soktu resmen. Artık ben de ona cevap verir oldum. Asla küfürüm hakaretim yok olmazda ondan sadece bu huyundan vazgeçmesini istedim beni sen bu hale getiriyorsun dedi. Sen düzelmiyorsun çocuksun, ergensin, beyinsiz,gerizekalısın, bomboş bir insansın diyor ve bunu her kavgada dile getiriyor. Öyle çok üzülüyorum ki; ona artık bir işe girmesi gerektiğini sadece benim çalışmamla yetişemediğimi söylediğimde bakıyorum arıyorum. Başkasının emri altına giremem ne iş yapıcam diyor fikir sunduğumda kabul etmiyor her gün arkadaşlarıyla geziyor, dışarıda yiyor içiyor. ben ufacık şeylerin hesabını yapmak zorundayken onun her sabah kahvaltısını dahi dışarıda yapıyor olması bile rahatsız ediyor beni. İşten yorgun argın geliyorum keşke bana yardım etsen bi çorba yapsan dediğimde senin işin ne sen ne yapacaksın o zaman diyor. Her gün çamaşır yıkıyor dağ gibi ütü birikmiş durumda sırf sinirimden yapmıyorum yaklaşık 2 ay oldu. Çıldırmak üzereyim 3 senedir tüm maddi yük üzerimde hiç desteğimiz yok. eşim çalışmıyor çalışmak ta istemiyor kanaatimce. Benden her yaptığını onaylamamı, hiçbir şeyin nedenini sormamamı istiyor. Bu mümkün mü? ben hatalı mı davranıyorum? Benimle belki 100 defa konuşma yapmıştır. Konuşmalar aramızı düzeltmek için yapılmış konuşmalardı anacak içeriği sadece beni suçlayıcı yıpratıcı incitici sözler doluydu. Hakaretinden küfürden bıktım. Düzelmeme fırsat vermiyorsun bu şekilde kötü konuştuğun sürece düzelemem diyorum beni sen bu hale getiriyorsun diyor. Yani hep bi kısır döngü bıktım hayatımdan, ilişkimden, herşeyden. Çok uzun yazdım farkındayım okuyarak zahmet eden arkadaşlara çok teşekkür ederim nolur bana bir öneri de bulunun.

zaten calisip herseyi sen karsiliyormussun, onu hayatindan cikarsan aynen kendi hayatina devam edebilirsin demektir bu. asalak beslemekten iyidir, belki gercekten mutlu olacagin bir hayat yakalarsin onu hayatindan cikardiktan sonra.
bu boyle geldiyse boyle de gider.

Bana yardım edin sevgilimlee sürtünme yoluyla ilişki yasadik ikimzdede ic çamaşırlar vardi adet görüyorum ve 3 kere idrar testi yaptm negatif cikti ama karnim bana göre büyük gliuo yardım edin olurmu böyle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…