bir derdim var :(

Başka derdinin olup olmamasını sormadım, yani bu öyle çaresizim dertliyim denecek kadar çıkılmaz bir konu değil.
İstemiyorsan yapmazsın, bu kadar.

İstememe , sıkılma sebebiniz nedir? Altinda yatan bir sey vardir mutlaka.

Sadece onun icin mi bu cinsellik yasaniyor sen de kendini iyi hissetmiyor musun?,sucluluk mu duyuyorsun?
hayır suçluluk duymuyorum benimde hoşuma gidiyo çok seviyorum. benim sorunum çok fazla istemesi yani olur haftada 1 olur haftada 2 olur da 2 günde 1 de olmaz ama bu beni sıkıyo hadi evli olsak kendi evimizde olsak birlikte uyusak neyse

offf hep aynı terane yaaa...

"ihtiyacım var" "başkası olcağına sen ol" bu erkekler hep aynı lafların arkasına sığınıyorlar yaaa...ama her erkekte bir değil!

aslında bu lafların türkçesi şu "hazır elimin altındayken gel bebeğim senle 2dk halledelim yaa dışarda para harcatma şimdi bana" budur yani net!

belliki hoşnut değilsin ozaman yapma! zorunluluğun ne?

Çok güzel ifade etmişsin bende aynı düşünüyorum.

Nerede birlikte oluyorsunuz peki? Mekan olarak yani...

yani belirttiğin gibi her erkek bir değil bende öyle biri olmadığını düşündüğüm için buraya size derdimi anlatıyorum. kendisini 6 yıldır tanıyorum

Ne garip yorumlar varya eller kollar ne alaka tövbe tövbe :)
Madem şikayetçisin durumdan,otur konuş sen bir gün yapmadın diye başkasına gidecekse de koşsun gitsin zaten hiç tutma

Ne garip yorumlar varya eller kollar ne alaka tövbe tövbe :)
Madem şikayetçisin durumdan,otur konuş sen bir gün yapmadın diye başkasına gidecekse de koşsun gitsin zaten hiç tutma
yani çekiniyorum da burda bişey paylaşmaya herkes üstüme geliyormuş gibii
konuşmayı denedim de işte seni çok seviyorum neden böyle yapıyosuna falan bağlandı konular 2 gün sonra aynı şeyler

evlenmeden bir şey yaşama bence ..sonra hevesini alır sende buraya ne yapacağım şimdi diye yeni konu açarsın..erkekler ulaşamadıklarınla evlenirler bunu sakın unutma..

Konu sahibinin bende bir şey yaşamasından taraftar değilim çünkü kendisi istemediği halde karşı tarafın ısrar etmesi herkesin kafasında aynı şeyi düşündürüyor.
Fakat yorumunuzda ''erkekler ulaşamadıkları ile evlenir ''lafını neye dayanarak söylediniz merak ettim. Evlendikten sonra ulaşmış olmuyorlar mı ? O zaman eşlerini aldatarak yeni ulaşılmaz insanların peşinden mi gidiyorlar ? Evlenmeden önce cinsellik yaşayan her insan kullanılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…