- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
- Konu Sahibi rebullavanda
-
Korunuyorsun degil mi?pardon mesajlar karışmış :) bazen ben ona giderim bazen o bize gelir.
mesajlar karıştı :) az önceki mesajı düzellttimYaşınızı sormamıştım. :) Nerede birlikte oluyorsunuz? Mekan olarak...
Elleri olduğunu ben söyledim. Ihtiyacini gidermek için illa bi kıza gerek yok.Ne garip yorumlar varya eller kollar ne alaka tövbe tövbe :)
Madem şikayetçisin durumdan,otur konuş sen bir gün yapmadın diye başkasına gidecekse de koşsun gitsin zaten hiç tutma
Pardon şimdi gördüm. Kendinize ait eviniz mi var? Öğrenci misiniz? Çalışıyor musunuz?pardon mesajlar karışmış :) bazen ben ona giderim bazen o bize gelir.
yanlış anlaşılmasın bakireyim. sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz o kadar.Korunuyorsun degil mi?
hayır suçluluk duymuyorum benimde hoşuma gidiyo çok seviyorum. benim sorunum çok fazla istemesi yani olur haftada 1 olur haftada 2 olur da 2 günde 1 de olmaz ama bu beni sıkıyo hadi evli olsak kendi evimizde olsak birlikte uyusak neyse
yanlış anlaşılmasın bakireyim. sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz o kadar.
kendime ait evim yok hem çalışıyorum hem de okuyorumPardon şimdi gördüm. Kendinize ait eviniz mi var? Öğrenci misiniz? Çalışıyor musunuz?
yanlış anlaşılmasın bakireyim. sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz o kadar.
Zipzip saboteye geldin demek. Hadi hayırlısıO nasil oluyor tam olarak?
Öğrenci evinde tek mi kalıyorsunuz?kendime ait evim yok hem çalışıyorum hem de okuyorum
O nasil oluyor tam olarak?
evetIc camasiriyla mi yani?
yani belirttiğin gibi her erkek bir değil bende öyle biri olmadığını düşündüğüm için buraya size derdimi anlatıyorum. kendisini 6 yıldır tanıyorum
öğrenci evinde kalmıyorum ailemle yasıyorum o da hem calısıyor hem okuyor. lkokulu liseyi birlikte okuduk. lise 2.sınıfta çıkmaya başladık hala birlikteyiz. fakat farklı universitelerÖğrenci evinde tek mi kalıyorsunuz?
Peki o? O okuyor mu çalışıyor mu? Kendi evi var mı?
söylediğinizde doğru tabi ki..herkes aynı olmuyor ..eşlerini aldatan bir ton adam var maalesef bunu hepimiz biliyoruz ..erkekler doyumsuz varlıklar ne yazık ki..hiçbir zaman ellerindekiyle yetinmeyi bilmezler..istisnalar hariç..ben dikkatli olması gerektiği için böyle söyledim..çünkü kimse sonsuz güvenilir değildir öyle değil mi..bugün güvendiği için onun olur yarın üzülür.. garantisi yok..Konu sahibinin bende bir şey yaşamasından taraftar değilim çünkü kendisi istemediği halde karşı tarafın ısrar etmesi herkesin kafasında aynı şeyi düşündürüyor.
Fakat yorumunuzda ''erkekler ulaşamadıkları ile evlenir ''lafını neye dayanarak söylediniz merak ettim. Evlendikten sonra ulaşmış olmuyorlar mı ? O zaman eşlerini aldatarak yeni ulaşılmaz insanların peşinden mi gidiyorlar ? Evlenmeden önce cinsellik yaşayan her insan kullanılmıyor.
Pardon şimdi gördüm. Kendinize ait eviniz mi var? Öğrenci misiniz? Çalışıyor musunuz?
Öğrenci evinde tek mi kalıyorsunuz?
Peki o? O okuyor mu çalışıyor mu? Kendi evi var mı?
Eeee o zaman nasıl bibirinizin evine gidip seks yapabiliyorsunuz iki günde bir?öğrenci evinde kalmıyorum ailemle yasıyorum o da hem calısıyor hem okuyor. lkokulu liseyi birlikte okuduk. lise 2.sınıfta çıkmaya başladık hala birlikteyiz. fakat farklı universiteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?