bir derdim var :(

Evli bi bayan olarak soyluyorum , merhametli seven bi adam esi istemeden hic birsey yapmaz...duygulari isin icine girdiginde cinsel duygulari kesinlikle azaliyo....yani bence sen kendini sorguluyacagina biraz onun sevgisini sorgula..veya merhametini...her erkegin ihtiyaci var ama seven adam once esini dusunur

Bilemedim ne diyecegimi... Cinsellik yeni basladiysa hani balayı misali bu yuzden daha isteklidir belki..
Ama ben uyusmadgnzi dusunuyorum...

yani belirttiğin gibi her erkek bir değil bende öyle biri olmadığını düşündüğüm için buraya size derdimi anlatıyorum. kendisini 6 yıldır tanıyorum

ne dersek diyelim sen zaten hemen onu savunmaya geçeceksin ama seven adam yani "gerçekten seven adam" yok ihtiyaçmış yok arzuymuş yok şehvetmiş falan böyle gerekçelerin ardına sığınıpta sevdiği kadına baskı yapmaz!

6yıldır tanıyorum demişsin ama bence tanıyamamışsın.

söylediğinizde doğru tabi ki..herkes aynı olmuyor ..eşlerini aldatan bir ton adam var maalesef bunu hepimiz biliyoruz ..erkekler doyumsuz varlıklar ne yazık ki..hiçbir zaman ellerindekiyle yetinmeyi bilmezler..istisnalar hariç..ben dikkatli olması gerektiği için böyle söyledim..çünkü kimse sonsuz güvenilir değildir öyle değil mi..bugün güvendiği için onun olur yarın üzülür.. garantisi yok..

Pardon şimdi gördüm. Kendinize ait eviniz mi var? Öğrenci misiniz? Çalışıyor musunuz?

Öğrenci evinde tek mi kalıyorsunuz?
Peki o? O okuyor mu çalışıyor mu? Kendi evi var mı?

Komserim?

Sorun sizde değil konu sahibi. Sorun, sizin ihtiyaç, beklenti ve isteklerinizin umrunda olmamasında. Diğer arkadaşlarınızın eşleriyle karşılaştırmayın durumu.

öğrenci evinde kalmıyorum ailemle yasıyorum o da hem calısıyor hem okuyor. lkokulu liseyi birlikte okuduk. lise 2.sınıfta çıkmaya başladık hala birlikteyiz. fakat farklı universiteler
Eeee o zaman nasıl bibirinizin evine gidip seks yapabiliyorsunuz iki günde bir?
Aileniz sizi yalnız bırakıp bir de üstüne prezervatif mi veriyor? Yoksa ''Ne de olsa sürtünmekle yetiniyorlar'' deyip ses etmiyorlar mı?

Bence senin bi uyanma yasaman lazim..o da burda yazilanlarla degil yasadiklarinla olucak...bosa konusuyoruz burda...eger olaylari sorgulayamiyosan akisina birak...zamanla daha uyumlu olursunuz belki :) benim son sozum dikkat et..pisman olacagin seyler yasama..burda insanlar cocugumunn babasini taniyamamisim diyo..10 yillik esimi taniyamamisim diyo..kimseye cok fazla guvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…