• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

söylediğinizde doğru tabi ki..herkes aynı olmuyor ..eşlerini aldatan bir ton adam var maalesef bunu hepimiz biliyoruz ..erkekler doyumsuz varlıklar ne yazık ki..hiçbir zaman ellerindekiyle yetinmeyi bilmezler..istisnalar hariç..ben dikkatli olması gerektiği için böyle söyledim..çünkü kimse sonsuz güvenilir değildir öyle değil mi..bugün güvendiği için onun olur yarın üzülür.. garantisi yok..

Çok net bir cümle olunca bende düşüncelerimi yazmak istemiştim. Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin diyelim o zaman :KK31:

Bence senin bi uyanma yasaman lazim..o da burda yazilanlarla degil yasadiklarinla olucak...bosa konusuyoruz burda...eger olaylari sorgulayamiyosan akisina birak...zamanla daha uyumlu olursunuz belki :) benim son sozum dikkat et..pisman olacagin seyler yasama..burda insanlar cocugumunn babasini taniyamamisim diyo..10 yillik esimi taniyamamisim diyo..kimseye cok fazla guvenme
teşekkür ederim haklısınız.

yanlış anlaşılmasın bakireyim. sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz o kadar.
Yani bir sey yasamiyorsunuz, surtunme yoluyla iliski diye bir sey yok...
Cocuk tadi damagimda kaldi modunda surekli pesinizde...
Kimse istiyor diye bir sey yasamayin "gercekten" cinsel iliski veya bu...
Eger hazirsaniz, isterseniz evet deyin, kimsenin ihtiyac malzemesi degilsiniz...
Ihtiyacim var sen istemezsen ne yani baskasina mi gideyim de en klise ve kusura bakmayin en yavsakca yaklasimdir...
Bunu dile getirmek dahi cok ucuzca...

Size ihtiyacinin oldugunu soylemesi sizi kullandigi anlamina gelmez. Buradaki hanimlar neden celallendi bir anda? Neden sapik ilan edilmis hemen? Adam sevgilisiyle bir seyler yasamak istemis ve soylemis. Baskasiyla olup sana hic bir sey caktirmasaydi daha mi iyiydi? Birak allasen burda yazilanlara uyma takilma sen. Herkes sevgilisiyle biseyler yasamistir burada. Cogu bayanlarin sevgilileri onlari arzuladiginda hosuna giderken baskasini dinlerken neden o baska adam sapik oluyor? Gayet acik sozluymus hiic takilma bu soylenenlere.

Komserim? :KK48:

Sorun sizde değil konu sahibi. Sorun, sizin ihtiyaç, beklenti ve isteklerinizin umrunda olmamasında. Diğer arkadaşlarınızın eşleriyle karşılaştırmayın durumu.

1 Aralık Pazartesi gece saat 01:00 sularında neredeydin? Tanığın var mı?

Yani bir sey yasamiyorsunuz, surtunme yoluyla iliski diye bir sey yok...
Cocuk tadi damagimda kaldi modunda surekli pesinizde...
Kimse istiyor diye bir sey yasamayin "gercekten" cinsel iliski veya bu...
Eger hazirsaniz, isterseniz evet deyin, kimsenin ihtiyac malzemesi degilsiniz...
Ihtiyacim var sen istemezsen ne yani baskasina mi gideyim de en klise ve kusura bakmayin en yavsakca yaklasimdir...
Bunu dile getirmek dahi cok ucuzca...
yani istemediğim bir şey değil istiyorum fakat burada da yanlış anlaşıldım sanırım. bu kadar sık istemesinin sebebi nedir bunu nasıl çözebilirim diye düşünüyorum yalnızca

Valla görmeyeli Türk aile yapısı çok değişmiş. Baksanıza kızların erkek arkadaşlarının evlerine gelip kızlarıyla sevişmesine izin veriyorlar. :KK69:
çok afedersiniz ama böyle bir yorum yapamazsınız. ben burda sizin bu cümlelerinizi işitmeye gelmedim. lütfen haddinizi bilin.

Eeee o zaman nasıl bibirinizin evine gidip seks yapabiliyorsunuz iki günde bir?
Aileniz sizi yalnız bırakıp bir de üstüne prezervatif mi veriyor? Yoksa ''Ne de olsa sürtünmekle yetiniyorlar'' deyip ses etmiyorlar mı? :KK59:

1 Aralık Pazartesi gece saat 01:00 sularında neredeydin? Tanığın var mı?

cinsel sebep sonuç ilişkisi amirimiz hayırlı olsun, işini iyi yapan insana hep saygım var. :KK70:

Size ihtiyacinin oldugunu soylemesi sizi kullandigi anlamina gelmez. Buradaki hanimlar neden celallendi bir anda? Neden sapik ilan edilmis hemen? Adam sevgilisiyle bir seyler yasamak istemis ve soylemis. Baskasiyla olup sana hic bir sey caktirmasaydi daha mi iyiydi? Birak allasen burda yazilanlara uyma takilma sen. Herkes sevgilisiyle biseyler yasamistir burada. Cogu bayanlarin sevgilileri onlari arzuladiginda hosuna giderken baskasini dinlerken neden o baska adam sapik oluyor? Gayet acik sozluymus hiic takilma bu soylenenlere.
içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim buraya dertsiz gelen dertli çıkar bir iki bir şey yazalım dedik hoşuma gitmeyen cümleler dahi işittim. gerçekten anlayıp yorum yazan arkadaşlar da oldu, saçma sapan cevap veren insanlar da.

çok afedersiniz ama böyle bir yorum yapamazsınız. ben burda sizin bu cümlelerinizi işitmeye gelmedim. lütfen haddinizi bilin.
Ben ayıplamıyorum; ya da kınamıyorum. Bir hayli liberal bir insanım. Diyorum ki hikayenizde eksiklikler var. Ne oluyor?
Hem diyorsunuz ailelerimizle yaşıyoruz, hem diyorsunuz birbirimizin evine gidip sevişiyoruz. Ailelerinizle yaşıyorsanız nasıl birbirinizin evine gidip cinsel münasebette bulunabiliyorsunuz? Hani ayda yılda bir evi boş bulup yapsanız anlayacağım, 2 günde 1. Mantıklı bir açıklamanız var mı?

anne ve babalarımızın çalıştığını düşünememeniz benim problemim değil.
yaptığınız ayıplama, kınama değil de nedir? dalga geçer bir üslup takınarak küçümsemek!

yani istemediğim bir şey değil istiyorum fakat burada da yanlış anlaşıldım sanırım. bu kadar sık istemesinin sebebi nedir bunu nasıl çözebilirim diye düşünüyorum yalnızca
Bikiyorum diyorsunuz, ustelik bunu dile getirdiginizde de ihtiyacim bu, seninle giderecegim tabi baskasina mi gideyim tepkisiyle karsilasiyorsunuz bence once buna odaklanin...Surekli istemesinin sebebini de ben soyledim, hala cevap aramayin, siz cinsellik yasamiyorsunuz ve onun aklinda cinsellik var, her adim her deneme ona biraz daha yaklastiriyor ...Sizin duvarlariniz varsa onlari kirma derdinde ve gercek bir cinsel iliskinin... Demin tembihledigim sey de buydu, eger istersen yap bunu ya baskasina giderse korkusuyla degil, cok ongorulu olmaya gerek yok, bu ikilemine cok kalmamis cunku...

Bikiyorum diyorsunuz, ustelik bunu dile getirdiginizde de ihtiyacim bu, seninle giderecegim tabi baskasina mi gideyim tepkisiyle karsilasiyorsunuz bence once buna odaklanin...Surekli istemesinin sebebini de ben soyledim, hala cevap aramayin, siz cinsellik yasamiyorsunuz ve onun aklinda cinsellik var, her adim her deneme ona biraz daha yaklastiriyor ...Sizin duvarlariniz varsa onlari kirma derdinde ve gercek bir cinsel iliskinin... Demin tembihledigim sey de buydu, eger istersen yap bunu ya baskasina giderse korkusuyla degil, cok ongorulu olmaya gerek yok, bu ikilemine cok kalmamis cunku...
Bazı duvarlar yıkılmak icindir özellikle o yaşlarda.Cok doğru saptama

Daha 20 yaşındasın o ise 23
Evlenmek öyle 2-3 seneye evleneceğiz demek kadar kolay değil.
Bekaretten öte, özel anları gerçekten özel insanlarla yaşamlı insan, yoksa o özel anların bir anlamı kalmıyor.

Bence sen ne yap et, bu cinsellik olayını mesela 2-3 ay kadar minimuma indir.
Kendin de istesen, 2-3 ay minimumda tut.
2-3 ay hiç bir erkeğin sevdiği kadın için dayanamayacağı bir süre değil!
Bir bak bakalım sana karşı ilgisi ne oluyor?
Eğer cinsellik bulamayınca ilgisi de azalıp sana daha az değer gösteriyorsa yol yakınken bırak gitsin.
Yok sana anlayış gösterip, hala sana değer veriyor, gösterdiği manevi ilgide bir azalma olmuyorsa, o zaman kendi isteklerin doğrultusunda tekrar düşünürsün konuyu.

Ama önce bir sına mutlaka...

Bazı duvarlar yıkılmak icindir özellikle o yaşlarda.Cok doğru saptama

mesajlarınızı dikkate alıp daha fazla ayrıntılı bakacağım.

Back
X