- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Bozuk zihniyetin hangisi olduğunu şükür ki ayırt edebiliyoruz.Tam da bu zihniyetten bahsediyordum. Ama bu algı beklediğimden de bozuk bir zihniyetin göstergesi.
Sevişmek ve seks işçiliği birbirinden çok ayrı iki kavram. Sevişince seks işçisi olmazsınız, sevişince sevişmiş, seks işçici olunca seks işçisi olmuşsunuz ve bunların her ikisi de hakaretle bahsedilecek kavramlar değillerdir.
Bu mertebe çok düşük oldu benim cevap verebilmem için, dilimi lal etmeyi seçiyorum=)
Bayılıyorum haktan hukuktan bahsedip de kendinden farklı düşüneni ezme çaabasına! Hayretle izliyoruz efenim..
Sevişince sevişmiş oluruz demek. Bahsettiğin gibi sevişmeyi adet haline getirirsek ne oluruz peki?
Ben cinselliğe öcü muamelesi yapmıyorum. Ve hatta bu konuda mantık çerçevesinde modern düşünüyorum dahi diyebilirim.
Anlayabilsen demişsin ya hani, biraz olsun anlama yetisi olan insan senin şu konuda açık ve net seksi ve hatta seks işçiliğini normal gösterme çabasında olduğunu anlar. Asla ama asla yargılamıyorum onları. Ve kimsenin haddine değil bu.
Senin sevişe sevişe bi hal olun çığırtkanlığı yaptığın şu forumda, 14-15 yaşında olan çocuklar da var unutma bunu.
18 yaş sınırı var mı yok mu bilmiyorum üyelikte. Ama 18in altında çok fazla üye var. Ayrıca misafir üyeler de cabası.
Diyeceğim o ki kendini düşünürsün düşünmezsin o beni bağlamaz naparsan yap, ama gelip de bu kadar geniş bi kitlede bunu normal göstermeye çalışma. Kendini tanımaya, büyümeye, büyük gibi davranmaya çalışan çocukların -bi zahmet- ahlak anlayışını sarsma.
belli bi yere kadar anlayabilirim seni evet insanların cinselliği yaşamasını adam öldürmekten beter sayanlar var ama bu konu bu kadar açık bu kadar sıradan sayılabilecrk bi konu değil. Kritik ötesi, hassas bi konu.
Bu ülkenin kadınları yaşadığı cinselliğin arkasında durabilecek güce ulaşsa dahi, birçok erkek cinselliği sevdiği biriyle ve arkasında durabileceği için yaşayacak karakterde değil. Bunu da burda çok iyi öğrendik. Geriye kalan "travma" ve "kandırılmış kullanılmış olma hissi".
Gerçekten "iyi ki olmuş" denmesi için ortada aşk sevgi olması gerekir. O da senin dediğin gibi ekmek yeme su içme sıklığında yapılmasını mümkün kılmaz sevişme eyleminin.