iyi aksamlar kizlar, suan ismimi vermek istemiyorum ve bu benim hesabim degil, arkadasimin izniyle onun hesabindan yazmak istiyorum dertlesmek istiyorum. ben yurt disinda yasiyorum, 18 yasindayim ve dunyanin en iyi 4uncu universitesinde ogretmenlik bolumunu kazandim. en buyuk problemim hissizlesme, duygusuz ruhsuz olmak. benim bi sevgilim vardi ciddi dusunuyoduk fakat aileler razi olmadi, bitti. o kisiye aylarimi verdim, ama kader kismet iste. yazin tanismistik turkiyede, ve cok guzel hisler besledim ama ona karsimi yoksa onun ilgilendiren hisler mi bilemedim. aslinda ben onunla tanistigimiz yaz zamanini sevmisim, o heyecani, o guzel yaz aksamlarini, turkiyedeki daire hayallerimizi... ama galiba onu o diye sevmedim. aslinda hislerimi guzellestiren o atmosferdi. neyse.. ayrildiktan 6 ay sonra cok iyi bi oglanla tanistim, ilk basta imkansiz gorunuyodu, ama birden konusmaya basladik ve hemen cok yakinlastik, nasil ne zaman oldu bilmiyorum ama 2 hafta icinde sevgili gibi olduk. uc haftaya bir bulustuyoruz ve her bulusmada kalp atislarim gittikce hizlaniyo. ama onceki sevgilimle kiyaslarsam, cok hissiz olmusum... oncedeki sevgilim 1 saat yazmadiginda acaba ne yapiyo diye kendime sikinti ederken, simdiki sevgilimden bi kac saat konusmama izini aliyorum islerim oldugunda, dusunun ben ki sabah 4lere 5lere kadar ayakta onceki sevgilim icin duran kisi, simdiki sevgilimle konusurken uyuya kaliyorum saat 12de. o eski sevgilimi kac defa allaha havale ediyorum bu kadar beni hissizlestirdi diye, hic askda hissettigimiz heyecani hissedemiyorum, sevinci yasayamiyorum bazen. cok agirima gidiyo, ve cok sorguluyorum kendimi. acaba simdiki sevgilimi daha az sevdigim icinmi yoksa genel olarak hissiz oldugumdanmi? cok cagre ariyorum ama bulamiyorum resmen 'amaan nolursa olsun' kafasindayim. her genc kizin olan evlilik heveslerimi bile aliyo bazen eski sevgilim. yasadigi sehiri cok sevmistim eski sevgilimin, ailesini, akrabalarini bile, acaba bu yuzden mi sevdim bu kadar cok diyorum onu? simdiki sevgilim hakkinda boyle hisler duyamiyorum. ayrilma dusunceside gecmiyo aklimdan, veya mesajini gorup cevabimi bile ertelemiyorum. neoluyor bana bilemiyorum, arkadaslarimla dertlesemiyorum beni yargilarlar diye...