• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var:(

berinur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
3
0
1
Slm kızlar bende içimi dökmek isterim sizlere.ben 2 yıllık evli bir bayanım bir yaşında kızım var eşim benden 13 yaş büyük.severek evlendik önce herşey çok iyiydi ama artık çok soğuk ayda iki defa ya birlikte oluruz ya olmayız isteği yok beni sevip sevmediğinden emin değilim hep telefonla vakit geçirir.bana hiç bir şey anlatmaz işten eve Geli yemek yer kızıyla oynar telle vakit geçirir uyur ve onu seviyorum hala

Slm kızlar bende içimi dökmek isterim sizlere.ben 2 yıllık evli bir bayanım bir yaşında kızım var eşim benden 13 yaş büyük.severek evlendik önce herşey çok iyiydi ama artık çok soğuk ayda iki defa ya birlikte oluruz ya olmayız isteği yok beni sevip sevmediğinden emin değilim hep telefonla vakit geçirir.bana hiç bir şey anlatmaz işten eve Geli yemek yer kızıyla oynar telle vakit geçirir uyur ve onu seviyorum hala
Sen kaç yaşındasın, o kaç yaşında?
23 ve 36 olmanız farklı bir şey; 30 ve 43 olmanız farklı bir şey.

Konuşmayı denediniz mi? İlgisizliğinin sebebi ne? Eski günleri hatırlatsanız. Özlüyorum eski zamanlarımızı deseniz?

Peki konuşmayı denediniz mi ?
Sıkıntısı neymiş ?

Sıkıntı ne olacak telefon ve internet. İnsanların %80inde bu sorun.

Şu teknoloji cidden içine etti herşeyin, iyi b.k yemişler gibi her yeni teknolojik ürünü ballandıra ballandıra sunuyorlar.

Millet çocuğuyla, eşiyle vakit geçirmekten daha çok seviyor facebooku...

Soba. kestane ve iki üç kanallı televizyon günleriiiii nerdesiniiiiz... :mad:

Benimde derdim senle aynı.ben 34 eşim 46 cinsellik bitti 3 ay oldu tık yok.sürekli telefondan oyun oynuyor gece yarılarına kadar çocuklar felan umrunda değil.sürekli ima ediyorum hastamısın yoksa diye yok fiyor ama yine aynı.psikolojim bozuldu.

Bizdede durumlar farksız değil en son nezaman beraber olduk hatırlamıyorum bile sürenin azlığını gectim bide bende yaratamadığı etkiyide göz önüne alırsam epeyce olmuş gibi
:KK69:

bir gün uyansak ve şu akıllı telefonlar,facebook,twitter,laptop hatta uydu bile çıkmış olsa hayatımızdan.
bunu ciddi ciddi hayal ediyorum

Yalnız değilsin şekerim
Bu telefonlar PC ler mahvettin hayatımızı Neredesin 90 lar
Aramızda yaş farkı yok bizim ama benimkide maç hastası cinselliğe de pek duskun değildir çünkü bende oyleyim:110:

Madem öyle sende ondan bekleme cnm. Suslen puslen otur karsisina, isten gelince direk boynuna atla saril. Neden hep erkeklerden bekliyoruz ki. Mesela yemek yaptiginda ona bi kac kasikta sen yedir. Oyy ben askima ne yemekler hazırladım. Once sen pozitif ol

İnan bu durumda olanlar konuşmuştur.ama adamlar bunun sorun oldugunun farkında değil.insana en çok cinselliğin azlığı değil onun verdiği ilgisizlik ,değersizlik acı veriyor.

Çok haklısınız Allah yardımcısı olsun herkesin.

Sosyal medyayı ailenızden uzak tutun.
Bizde bı ara deli gibi takılıyorduk.
Sonra bı baktım hiç konuşmaz hale gelmişiz.
İşte gelınce telefonlarımızı kaldırıyorum. Eğer almak ısterse çok özledim senı muhabbet edelım diyorum.
1 aydır böyle çayla bırlıkte muhabebet ve tv izliyoruz.

bence sıkıntı teknoloji değil onu bu şekilde kullanan insanlarda, benzer sorunlar her ilişkide var sanırım azlığı yada çokluğu değişerek. ben olsam önce karşı tarafa hislerimi anlatır, kırıldığımı belirtirim ve isteklerimi söylerim, karşı tarafa anlayış ve ilgiyle yaklaşmaya çalışırım bi süre.baktım işe yaramıyor bende kendi dünyama çekilerek onun nasıl hissettirdiğini ona da yaşatarak gösteririm. maalesef erkeklerden çok büyük farkındalık beklememek gerekiyo.

Merhabalar.. Herkes teknoloji ve telefona bağlamış ilgisizliği ama hayır!
Benimde böyle bir problemim vardı 11 aylık evliyim, eşim bekarlık günlerinden sıyrılalı az bir zaman oldu..
O zamanlar gece yarılarına kadar uyumaz ve sürekli telefon ve sosyal medyadan elini ayağını çekmezdi.
Evlendik ve buna yakın bir zamana kadar sürekli devam etti..

Lütfen eşinizi de anlamaya çalışın.. Bunun altında yatan sebepleri araştırın..
Belkide artık eskisi kadar heyecan vermiyorsunuzdur?
Monotonluk hayatınızın son katmanına kadar yer etmiştir.

Sizde bulamadığı heyecanı, telefonda geçirdiği vakitten daha değersiz görmeye başlamıştır...
Ve belkide son seçenek olarak, sürekli bu konuyu ona açtığınız ve ilgilenmesini istediğinizi söylediğiniz için sıkılmıştır..

Aynı şeyleri fazlasıyla yaşamış biri olarak, size çözüm önerim..
Yazdıklarımı biraz olsun gözden geçirmeniz ve sakince bir kez daha çözüm aramanız..
Emin olun doğru yolu bulmak ve eşleri anlamak zor değil.

Yeter ki Kadın olduğunuzu unutmayıp gücünüzü kullanın.
Mutlu olmanızı isterim :)

Belkide siz onunla 1 hafta boyunca ilgilenmez, yaptıklarınla alakadar olmaz ve umursamazsanız kendisi bundan vazgeçer :) belli mi olur

Back
X