Bir derdim var :(

Cikokaka

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
390
164
23
Kızlar konu artık benim sinirlerimi zorladigi için sizden Objectif fikir almak istiyorum. Benim 3 aydır cep telefonu faturam yüksek geliyor. Ama bu hep istem dışı oluyor. Bu ayda fatura 189 tl geldi ve eşim bana bi sürü laf söyledi nedeni ise bilgilendirme mesajı yollanmadogi için heryone dakika bittiği halde ben hala konuşmaya devam etmişim. Bugün konusu açıldı ve bna dio ki faturamin parasini ablam dan isteyecek misim. O enayi değilmiş faturami ödeyecek kadar . Bende kızdım ablam enayi mj dedim. Ve kızlar ben de çalışıyorum bu arada benimde bi gelirim var. Bir telefon faturası yüzünden kaç saattir abuk sabuk ayrı takiliyoruz evde bu arada 1 yıllık evliyim. Çok sıkıldım ben masrafı olan kuaförden çıkmayan ve saçma sapan harcaması plan bi kadın olsam demekki bey efendi isyan edecek. Bi 189 tl için bo sürü laf duydum . Ve şunu hissettim demekki bu adam beni eşi olarak sahiplenmemis ki beni başkasından para isteme mecburiyetinde bırakıyor. Çok zoruma gitti. Benim Kocam dururken neden ablam o desin ki faturami yanlış mı ya biri bişe desin..

E tamam siz ben öderim faturamı diyemediniz mi ?? Yoksa
Onun gittiği yerler mi var

En başta sizde sorumsuzluk var.
Dakikalarınızı sorgulatabilirsiniz,gelen bilgi mesajlarını takip ederseniz böyle bir durumla karşılaşmazsınız.
Eşinizin önerisi son derece saçma ayrıca,ablanız konuşmanız için başınıza silah dayamadı ya.

Kocanız niye ödemiş oluyor ki ? Fatura tutarına değil, .çok konuşmanıza kızıyordur içten içe.

Duran tarifeler var. Dakika dolup dolmaz kapanıyor. Bence çok iyi tarifeler.

Ayrıca kuaföre ve günlük bakıma, tlf. masrafı kadar kızılmaz. :)

banada öyle olmuştu 244 tl gelmişti bende arkadaşlarımla konuşuyordum eşimde aynen git o arkadaşından iste dedi ama kavga etmedik bence uzatmayın bi dahakini dikkat etmeye çalışacağınızı söyleyin ama yaptığının hata olduğunuda dile getirin madem bizde çalışıyorsunuz ailede benim param senin param davası yapmayın

O davayı yapmadığım için bu durumdayım sanırım. Zaten bende çalışıyorum kusura bakma ama dediğimde yaa demek ole gorcez bakalım dedi. Ayrıca inanin kim ister ki yüksek gelmesini. Bide onun faturası hep aynıdır maximum 40 tl o yüzden de kızıyor.

0
malesef o dönemleri çoktann altlattik alman usulü olamaz :/
Ama esiniz hala o havalarda..eger ailem bi tartismada söz konusu olursa ben cildiriyorum..bilmiyorum benim esim bunu bana söylese cok kirilacagimi bilir,cesaret bile edemez..sizinkisi nasil böyle düsüncesiz konusabiliyor?esi calisirken git ablan ödesinler..be cevap bile vermezdim bu sacma ve seviyesiz konusmaya

Çok konuşuyorsun diye sitem etse neyse de, ödeyecek kadar enayi değilim demesi hoş değil. Çalışıyorum diyosun, çalışmasan nolcak. Sana yaptığı bir şeyi enayi olarak mı görecek. Ciddi ciddi konuşman gerek

Dikkatsiz davrandığndan kızmış sana galiba biraz.Canm bu akşam böyle geçsin sarılarak uyuyun sabaha birsey kalmaz sende dıkkat et dakıkanı asma brdaha

Tartışmada alakası yokken olmamalı da zaten aile işin içine girdiği zaten bende cildiriyorum .

Hahahah bu aralar zaten çok cimriyim ben de sürekli bakıyorum ama tavsiyem sabah bakın :)
Ben telefon konusunda çok ayarsızım zaten. Demin 40 kişiye mesajı sonuna koyduğum smile yüzünden sms değil de mms gönderdiğimi iletilince farkedince bu ayki faturamdan korkmuştum. Kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…