Bir derdim var :(

bilgilendirme mesajı gelmedıgı ıcın benımde faturam 2 defa oyle geldı, musterı hızmetlerıne sıkayet ettım, mesaj gelmedıgıne emınmısıınız dedıler, evet dedım, bana o tutarı tekrar ödediler.. bence deneyın mesaj gelmedıgı surece haklısınız.. odeme yapmak zorunda degılsınız..

çoğunuz eşini haklı görmüşsünüz ama sorun eşinin kızması değil ki ben hala kabullenmedi ki ödemeyi ablandan iste diyebiliyor diyo bence çok yanlış davranmış olabilir mi böyle birşey hem sizde ekonomik özgürlğünüze sahipmişsiniz sizde bunu dile getirin

Karisacak tabiki biri sizi durdurmali. Senin onun maasi mi kalmis artik bir olmussuz. O parayla baska bir borc odenirdi eskiginiz tamamlanirdi yazik olmus. Bence esiniz ne kadar kizsa hakli birde bu surekli oluyorsa. Bence gonlunu alip sorunu duzeltmeye bakin

Bu fatura olayına kim girdiyse ağzı yandı çevremde çok var sürekli bi problem çıkıyor. Mesaj gelmiyor, extradan birçok ödeme çıkıyor vs oyüzden ben faturasızdan devam. kimse memnun kalmadı birde 12-24 ay sözleşmen bitene kadar mecbursun ödemeye.

Ya inanin m3saj falan gelmedi ki hatta en son baktığımda 20 dk kam kalmıştı heryone ve daha 4 bin küsür grup içi dakika vardı . Heryone bitmemiş ti yani. Hiç memnun değilim şu ave.a.dan ya beter bişe. Sürekli bi bahane fatura yüksek gelmesi ile ilgili. En iyisi kontrolü hatta gecmek

Aynen hiç bi zman 31 tl ödemedim. Yok ört vergisi zırt vergisi sisirdiler faturayı

Benim kizidigim nokta zaten bu fatura ödenecek olmuş bitmiş artık neden geriyor beni üzüyor boşuna

K3
k3sinlikle bana da gelmedi mesaj

işte bakın ben operatöre iddia ettim hatta dedimkiiii zırt pırt gereksiz mesajlar atıyosunuzdaa tarifemin bittiğinimi atamıyosunuz ölee kaldı karsımda sadece haklısınız dedı, incelediler ve bana mesaj gelmedıgını gorduklerınde bu tutarı odeyın bı daha kı faturanızdan bu kadar düşecek dedıler ve cıddende düştüler... mutlaka arayın gec olmadan..

K3
k3sinlikle bana da gelmedi mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…