yok zaten hayatta iletişime gecmem onunla galiba haklıısız bunlar hep çok sevmekten kalbim onu degil beni suçluyor hep ama o da ssevgimi göremeyecek kadar körCanim en buyuk hatan.burda zaten.onu aklamak.icin.beyninle savasiyorsun.butun suclarini.noturleyip hatalrin.hepsini.kendini bahane ederek onu sutten cikmis ak kasik.kendini.patqnsiyel suclu yapiyorsun bunlar hep kalbinin sana oyunlari ..
4 yil uzun bir sure ayni sureclerden ve daha fazlasindan gectim senin gibi erkekler bunalmaktan gercekten.hoslanmiyor ama siz bunaltmamissin zaten hakkiniz.olan birseyi sormussunuz oda uyduruk cevaplar vermis bunda senin.sormandan.daha olagan birsey olamzdi ama sen.hala yok takintiliyim yok ustune.gittim diyerek kendini yipratiyorsun. Siz kendinize deger vermezseniz.kimse size deger vermez .. tas yerinde agirdir unutma sakin ona yazmaya arami felan kalkismayin lutfen msjda da atmayin
tatile gidicem ama o da orda olacak aynı köylüyüz bayramda köye gidicez bakalım neler olacak ama yuüzüne bakmıcam
çok tesekkür ederim inşallah köpek gibi pişman olup geldigi günleri görürümÜzgünüm ama canım o hayal kırıklığı geçmiyor. Senin için en iyi yol bence kabullenmek .. Kabullenme süreci ne kadar hızlı ise güçlü hissetmek o kadar kolay.. Bir kere bozulan ilişki, daha da dikiş tutmuyor.Ayrıcaaaa 4 yıl diyorsun.. Tek kalemde onunda silip atması kolay olmaz diye düşünüyorum.. Erkekler ayrıldıklarında hiç birşey yokmuş gibi devam ediyorlar. Acıyı erteliyorlar . Sonradan dankkk ediyor. Geldiğinde "geçmiş olsun" diyebilecek kadar güçlü olman dileğiyle.. Hayırlısı olsun üzülmeeee kızzz valla değmiyooorrr Kırıldığı yerde bırakmalı insan.. Canına yazık yıpratma kendini..
bu ihtimali bende çok düşündüm kafam allak bullak bunca seneyi dogru düzgün açıklma yapmadan bitirmesi en çok canımı yakan şey olduCok büyük ihtimal başkası var. Bi erkek 4 yıllık iliskini yedekleme yapmadan bitirmez. Hele o 4 yılın hatrina son kez görüşmeyi kabul ederdi başkası olmasaydi. Yenisi senden saglam soğutmuş belli ama yüzde 99 döner. Ben olsam donmesini bile kendime hakaret sayardim
bu acıyı bana yaşattıgı için yumusamam mümkün deilCanim bu seneki tatil rotani degistir yoksa sen yelkenleri suya indireceksin. Oyle seziyorum ben.
Tüm umutlarını öldür.bu ihtimali bende çok düşündüm kafam allak bullak bunca seneyi dogru düzgün açıklma yapmadan bitirmesi en çok canımı yakan şey oldu
Baskası varsa nasıl ögerenebilirim sence ?Tüm umutlarını öldür.
Gelecek diye bekleme önüne bak daha kolay oluyor.
5 gün sonraüniversiteden yeni mezun oldum yaşım 23 senin kaç ?
döner diyosun ya ne kadar sonra döner
çok güzel bi soru bunun cevabını ben bile bilmiyorum inanki bi an ondan nefret ediyorum bi an resmini görünce dagılıyorum. suanda ayrıyız zaten tek istedgim köpek gibi kapımda yalvarması bu seferde ben istemiyorum diycem beni yaşadıklarımın aynını yaşasın istiyrumKonu sahibi, yazdıklarının hepsini ve mesajlarida okudum. Başta barışır mıyız diye soruyorsun, sonra yumuşamam diyorsun yani bu affetmem oluyor. Daha sonra ne zaman döner diyorsun ve döndüğü günleri görürüm inşallah diyorsun açıkçası ben pek anlayamadım. Sen barışmak mi istiyorsun ayrılmak mı?
Öğrenip ne yapacaksın ki?Baskası varsa nasıl ögerenebilirim sence ?
ögrenirsem işte o zaman tüm umutlarım ölecek. o yuzden sordum galiba haklısın bekleyip görcezÖğrenip ne yapacaksın ki?
Biliyorum cok merak ediyorsun kendine yediremiyorsun ama ogrenince daha büyük hayal kirikligi yasayabilirsin. Onu garantilemeden sagda solda ilan da vermez tekrar dönme olasiligini düşünerek. Yani anca bekleyerek ogrenebilirsin.
Dur ben sana tercüman olayım, sen intikam almak istiyorsun yaşattıklarını yaşasın pisman olsun sonra barışın istiyorsun. Dönecek ondan eminim her erkek döner şansını bir kere daha dener. Ama ben sizin gibi bir cifte daha şahit olmuştum. Komşumdu. Haftada 2 3 kere ayrılırlardı. Sonunda ne oldu biliyor musun kızın bir süre sonra beynine dank etti ve ayrıldı. Unutmayın bir ilişkide sürekli ayrılık varsa sonu olmaz evlenince ne olacak her gün kavga mi sürekli ayrılık mı. Bence siz duygularınızı bırakın mantığınızla bir düşünün. Her iliskide kavga olur ama ben öyle tek kelimeyle bitiren insanlara gıcık olurum. Bence deger verseydi size çoktan görüşme teklifini yapardi siz yapmazdiniz. Uzun oldu belki kafaniz karıştı ama kusura bakmayın.çok güzel bi soru bunun cevabını ben bile bilmiyorum inanki bi an ondan nefret ediyorum bi an resmini görünce dagılıyorum. suanda ayrıyız zaten tek istedgim köpek gibi kapımda yalvarması bu seferde ben istemiyorum diycem beni yaşadıklarımın aynını yaşasın istiyrum
Dediğim gibi neden ne olursa olsun siz bu muameleyi hak etmemişsiniz. Bundan önce sizin çabalarınızla barıştıysanız belki bu ilişki çoktan bitmişti. Lütfen tekrar aramayın, bir uzatma daha almaya çalışmayın. Bir an önce hayatınızın bu evresini kapatıp artık yeni yaşamınıza odaklanmaya bakın. Bu kadar tribi bugüne kadar çekmiş olmanız bile hata. Ama en azından ben bu ilişki için yeterince çabaladım diyebilirsiniz. Ama ilişkiler tek kişinin çabasıyla sürmez... Lütfen beklentisini yerine getirmeyin. Kendinize odaklanırsanız kendi kıymetinizi yeniden keşfedebilirsiniz. 4 yıllık emeği çöpe atan siz değilsiniz, artık bunun hesabını yapmayın, o da ister yapsın ister yapmasın bu muhakemeyi... Bir yüz yüze konuşmayı size çok görmüş, umarım karşılaşırsanız da söylediğiniz tavrı gösterebilirsiniz. Bu günler geçecek merak etmeyin, biraz zaman lazım o kadar...bugüne kadar bir çok kez ayrıldık cogunda ben barışmak istedim hep kız gibi trip atan karşı taraf oldu belkide suanda da peşinden koşmamı bekliyor muhtemelen bilemiyorum. çok teşekkr ederim güzel dilekleriniz için
Düşüncelerime cok iyi tercuman oldunuz teskkürler. Deger verseydi ile başlayan o kadar çok cümle kuruyorum ki bugünlerde inanamazsınız . haklısınız deger verse baştan buluşup konuşmayı kabul ederdi bişeyleri düzeltmeye çalışırdı . duygularımla hareket etmeyi bırakmam lazım artk sanırımDur ben sana tercüman olayım, sen intikam almak istiyorsun yaşattıklarını yaşasın pisman olsun sonra barışın istiyorsun. Dönecek ondan eminim her erkek döner şansını bir kere daha dener. Ama ben sizin gibi bir cifte daha şahit olmuştum. Komşumdu. Haftada 2 3 kere ayrılırlardı. Sonunda ne oldu biliyor musun kızın bir süre sonra beynine dank etti ve ayrıldı. Unutmayın bir ilişkide sürekli ayrılık varsa sonu olmaz evlenince ne olacak her gün kavga mi sürekli ayrılık mı. Bence siz duygularınızı bırakın mantığınızla bir düşünün. Her iliskide kavga olur ama ben öyle tek kelimeyle bitiren insanlara gıcık olurum. Bence deger verseydi size çoktan görüşme teklifini yapardi siz yapmazdiniz. Uzun oldu belki kafaniz karıştı ama kusura bakmayın.
desteginiz için gercekten hepiniz saolun konuşmak çok iyi geldi inşallah dediginiz gibi olurda unuturum en kısa zamanda...Dediğim gibi neden ne olursa olsun siz bu muameleyi hak etmemişsiniz. Bundan önce sizin çabalarınızla barıştıysanız belki bu ilişki çoktan bitmişti. Lütfen tekrar aramayın, bir uzatma daha almaya çalışmayın. Bir an önce hayatınızın bu evresini kapatıp artık yeni yaşamınıza odaklanmaya bakın. Bu kadar tribi bugüne kadar çekmiş olmanız bile hata. Ama en azından ben bu ilişki için yeterince çabaladım diyebilirsiniz. Ama ilişkiler tek kişinin çabasıyla sürmez... Lütfen beklentisini yerine getirmeyin. Kendinize odaklanırsanız kendi kıymetinizi yeniden keşfedebilirsiniz. 4 yıllık emeği çöpe atan siz değilsiniz, artık bunun hesabını yapmayın, o da ister yapsın ister yapmasın bu muhakemeyi... Bir yüz yüze konuşmayı size çok görmüş, umarım karşılaşırsanız da söylediğiniz tavrı gösterebilirsiniz. Bu günler geçecek merak etmeyin, biraz zaman lazım o kadar...
haklısınız ben artık çok yoruldum kırıldım içim acıyo hala .. Allaha havale ediyorum başka çarem yokdöneceğini sanmam dönmesin de zaten. sizinle 4 yıl yaşadıklarına saygı duymamış ki adam niye dönsün. bakın o hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor diyorsunuz. sizin canınıza kastınız mı var da kendinizi kahrediyorsunuz. boş verin tamam üzülürsünüz mutlaka 4 sene olmuş ama bu adam için de üzülünmez. o ilişki durumunu kaldırdığı sırada kimleri kimleri denemiştir. erkekler yerini hazırlamadan eldekini bırakmaz.
Kendinize haksızlık etmeyin ama unutmayın sizi haketmemis. Sizin sevdiğiniz belli ki buralara yazıp konuşmak istemişsiniz. O kendini rahat hissetmiş ayrılırım maybell pesimden koşar sonra ayni seyi yapamaz demiştir kendi kendine. Ondandır bu rahatlık ama siz duygulariniza yenilmeyin lütfen.Düşüncelerime cok iyi tercuman oldunuz teskkürler. Deger verseydi ile başlayan o kadar çok cümle kuruyorum ki bugünlerde inanamazsınız . haklısınız deger verse baştan buluşup konuşmayı kabul ederdi bişeyleri düzeltmeye çalışırdı . duygularımla hareket etmeyi bırakmam lazım artk sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?