bir derdim var ...

Iliski durumu degistirme arkadasinin sakasi degildi bence. Muhtemelen baska biri var. Ortaya cikar kokusu. Zaman her seyi halleder. Bazen herseyi oluruna birakmak gerekir.
Arkadaş şakası olmadığını görmek için kör olmak lazımdı. Bende tam olarak bana yalan söylemiş olmasina sinirlendim zaten. O yüzden cok büyük kavga ettik. Haklısın herseyi zaman çözecek artk başka yolu yok

dönmez
yolunuza bakın
sevgiliniz ilişkisi varı belkide sadece siz ve yakın arkadaşlarınız görecek şekilde ayarlamıştır
yani demek istediğim adam dışarı kaçmaya meyilli kendinize uğraşacak meşkaleler bulun ilk 2 ay alt üst olacaksınız ama alışacaksınız
kurslara gidin işe girin (işe girmek özellikle iyi geliyor)

Donersede artk cok gec zaten. Ise girmek en iyisi galiba saolun

Yenisini bul demişler ama bence yanlış, uzun ilişkiden çıkmışsın ve üzgünsün laylaylom bir ilişkin olsun istemezsin sanırım? Bir süre kendini dinle zaman ver kafanı topla. Bunlar olmadan sağlıklı bir ilişkiye başlayamazsın yanlış seçimlerle daha çok üzülürsün. Sonrasında hayat zaten sizi güzel insanlarla karşılaştırır inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iyi-yaptim-pisman-degilim.907772/

birde konuma bak derim aynısını yaşadım yedi paparayı oturdu aşağı benim ex

Hala seviyor musun cidden?

Çoçuk oyuncağına dönmüş ,kaldı ki bu şekilde bir yere de varamazmışsınız.

Bir daha kesinlikle arama,iyice tavan yaptırma;çünkü onun sevgisi ve saygısı yok sana.

Hele ki anlattığın sebepten bitmişse ilişkin ,zaten ortada bir ilişki yokmuş.

O bir gün dönerse affedece misin,barışma ihtimalini soruyorsun birde:YAPMA.

Giden hangi sebepten gittiyse ,bırak o sebepten dolayı da geri gelmesin.

Sevgiyi haketmeyen insanlar için,lütfen paralamayın kendinizi.

Sizin kendinize saygınız olsun ki,başkaları da saygı duyabilsin.

Onurun ve gururun için bu adama yoll ver,pişman olmayacaksın emin ol.

Cok guzel cevap vermissniz tebrik ederim inşallah bende o kıvama bi an önce gelirim

Hala seviyorum evet insan kalbine söz geciremiyo heleki 4 senesini birlikte geçirdiği insani tek cirpida silip atamiyo.. zamana biraktim herşeyi neler olur suan bende bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…