Sorunda orda zaten içim o kadar dolu ki o kadar kırıldımki 4 senelik emegi tek kelimeyle yazma diyerek bitirdi .. güçlü olmayı çok isterdim ama sanırım degilim :/At gibi giden it gibi doner ..
Diye bosa demiyorlar, o donecek pismnada olacak ha bugun.ha yarin ama onemli.olan senin bitirip hayatna.dinebilecek kadar guclu olup olmadginn .. bence hic olmadigin.kadar olmalisin
Yaslar kac okul vs ?Sorunda orda zaten içim o kadar dolu ki o kadar kırıldımki 4 senelik emegi tek kelimeyle yazma diyerek bitirdi .. güçlü olmayı çok isterdim ama sanırım degilim :/
Bunun ustune ancak bu gider :)çok büyük hayal kırıklıgı yaşadım
Böyle bir durumda güçlü olamadığınız için kendinizi suçlamayın. Ama güçlü olmasanız da kendi hayatınıza bakmanız şu an için bir mecburiyet. Bırakmayın kendinizi, kendinizi zorlayın güçlü olmak için. O güç doğal olarak çıkamıyor her zaman ortaya.Sorunda orda zaten içim o kadar dolu ki o kadar kırıldımki 4 senelik emegi tek kelimeyle yazma diyerek bitirdi .. güçlü olmayı çok isterdim ama sanırım degilim :/
hayatını çok fazla kontrol ettigimi düşünmüyorum ama son zamanlarda resim paylaşma konusuna takmştm ailesi biliyodu zaten kimden çekiniyosun kimin görmesini istemiyosun diyodum hep bu sbepten sorun oluyodu aramzda ortada öyle büyük bi sorunda yoktuBöyle bir durumda güçlü olamadığınız için kendinizi suçlamayın. Ama güçlü olmasanız da kendi hayatınıza bakmanız şu an için bir mecburiyet. Bırakmayın kendinizi, kendinizi zorlayın güçlü olmak için. O güç doğal olarak çıkamıyor her zaman ortaya.
Çok büyük bir hayalkırıklığı yaşadığınızın farkındayım, ancak ya bu adamla devam edip de evlenseydiniz? Bir de öyle düşünün. Güvenilmez bir insanla hayatınızı birleştirmediğiniz için, bunları henüz sevgiliyken yaşadığınız için şanslı görün kendinizi. Şu an için çok zor, biliyorum, ama ileride böyle düşüneceğinizden eminim.
Bir de ben bu durumun geçmişini merak ettim. Onun hayatını kontrol etme çabanız olur muydu? Kıskançlıklarınız? Senin için daha hayırlı demesi bana bunları düşündürdü? Yıpranmış mıydı ilişkiniz? Yoksa ortada hiçbir şey yokken mi oldu bunlar? Mutlaka öncesinde bir şeyler olmuştur gibi geliyor bana.
Bunun ustune ancak bu gider :)Eki Görüntüle 1850738
onu çok sıktım galibahayatını çok fazla kontrol ettigimi düşünmüyorum ama son zamanlarda resim paylaşma konusuna takmştm ailesi biliyodu zaten kimden çekiniyosun kimin görmesini istemiyosun diyodum hep bu sbepten sorun oluyodu aramzda ortada öyle büyük bi sorunda yoktu
Dogru söylüuorsunuz da gönül işte bu laftan anlamıyor hala çok seviyorum onu napıcam hiç bilmiyorumGercekten dogru tespit. Bayanlarin bir kismi ilginc bir sekilde kendilerini mutlu edecek kendi halinde edepli erkeklerle evlenmek yerine atarli giderli dengesiz heriflere takiliyorlar. Sonra da bir omur surunuyorlar. Konu sahibi lutfen seni mutlu edeck ince ruhlu bir adam bul. Oyle insanlar gercekten var. Ex sevgilinden cok bir sey bekleme duzelmez. Pismanim dese bile aslinda gercekten oisman olamaz. Yapisi musait degil. Omrunuzu harcatmayin boyle adamlara. Kendinizi gelistirin, para kazanin catir catir harcayin gezin tozun. Hayat guzel ya yipratmayin boyle adamlar icin kendinizi lutfen.
Takmışlığınızın şiddetine göre değişecek yorumum. Hayatı dar edecek şekilde konuyu ısıtıp ısıtıp açıyor muydunuz mesela? O zaman çok bunaltmış olmanız mümkün.hayatını çok fazla kontrol ettigimi düşünmüyorum ama son zamanlarda resim paylaşma konusuna takmştm ailesi biliyodu zaten kimden çekiniyosun kimin görmesini istemiyosun diyodum hep bu sbepten sorun oluyodu aramzda ortada öyle büyük bi sorunda yoktu
Bunun tek ilacı zaman... Zamanla dinecek sevginiz de acınız da... Çivi çiviyi söker mantığına girmeyin, bu sıra sadece kendi hayatınıza odaklanın, arkadaşlarınızla gezin tozun, kendiniz için bir şeyler yapın, fırsatınız varsa bir tatile çıkın..Dogru söylüuorsunuz da gönül işte bu laftan anlamıyor hala çok seviyorum onu napıcam hiç bilmiyorum
Dogru söylüuorsunuz da gönül işte bu laftan anlamıyor hala çok seviyorum onu napıcam hiç bilmiyorum
bugüne kadar bir çok kez ayrıldık cogunda ben barışmak istedim hep kız gibi trip atan karşı taraf oldu belkide suanda da peşinden koşmamı bekliyor muhtemelen bilemiyorum. çok teşekkr ederim güzel dilekleriniz içinTakmışlığınızın şiddetine göre değişecek yorumum. Hayatı dar edecek şekilde konuyu ısıtıp ısıtıp açıyor muydunuz mesela? O zaman çok bunaltmış olmanız mümkün.
Bu kadar şiddetli değildiyse sıkıntı, başka şeyler de olabilir bu tavrının altında
Her halükarda 4 yılı mesajlaşma ile çöpe atan adamdan bir hayır gelmez size artık.
Neden ne olursa olsun, siz bu ilişkiyi ardınızda bırakmaya çalışın. Kendi hayatınıza odaklanın. Yeni bitmiş okulunuz da, iş arayacaksanız o konuya eğilin, kursa gidecekseniz hemen o meseleye kafa yorun. Devam edecekseniz eğitiminize o konularla meşgul olun. Aklınızı meşgul edin bu süreçte derim. Ama kendiniz ile... Umarım en kısa sürede atlatırsınız...
onu çok sıktım galiba
tatile gidicem ama o da orda olacak aynı köylüyüz bayramda köye gidicez bakalım neler olacak ama yuüzüne bakmıcamBunun tek ilacı zaman... Zamanla dinecek sevginiz de acınız da... Çivi çiviyi söker mantığına girmeyin, bu sıra sadece kendi hayatınıza odaklanın, arkadaşlarınızla gezin tozun, kendiniz için bir şeyler yapın, fırsatınız varsa bir tatile çıkın..
Zamanla her şey farklılaşacak merak etmeyin. Az sabır..
Üzgünüm ama canım o hayal kırıklığı geçmiyor. Senin için en iyi yol bence kabullenmek .. Kabullenme süreci ne kadar hızlı ise güçlü hissetmek o kadar kolay.. Bir kere bozulan ilişki, daha da dikiş tutmuyor.merhaba arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim vardı saçma sapan bir sebepten bitti. bittigini bile sonradan ögrendim.. facebookta ilişki durumu yapmıştk erkek arkadaşım onu kaldırmış neden diye sordugumda iş arkadasım bana şaka yapmış ben kaldırmadım dedi ama ben pek inanmadım öyle şaka mı olur ne alaka dedim çok üstüne gittim kavga ettik. bana iyiyce soguttun beni kendinden dedi. beni savunacagı yerde arkadasını savunmaya başladı. bu arada tekrar yapmıştı ilişki durumunu ben çok sinirli oldugum için bu defada ben kaldırdım bi tane resim yüklemiştim instagrama onuda kaldırdım. ve ona msj attım için rahat olsun artk kimse göremez resmide kaldırdım dedim cevap vermedi. bi hafta konuşmadık. sonunda dayanamayıp yine ben mesaj attım bulusup konuşalım böyle susmakla olmaz dedim. yazma istemiyorum buluşmak dedi konuşacak bişey yok senin için en hayırlısı bu dedı yazma ok dedi. ben şok oldum cevap bile veremedim. bugün tam bir hafta oldu.ŞİMDİDE hiçbişey olmamiş gibi hayatına devam ediyo. böyle bi sebepten insan niye ayrılır anlayamıyorum. benimle hiç resim atmadı bugüne kadar sosyal medyaya hayatında başkası mı var acaba size sormak istedim . barışma ihtimalimiz varmı sizce ????? ben hala çok seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?