bir derdim var ...

haklısınız ben artık çok yoruldum kırıldım içim acıyo hala .. Allaha havale ediyorum başka çarem yok

en güzelini yapıyorsunuz. şu an size en çok ne zarar verir biliyor musunuz? dönecek diye beklemek. çok benzer bi olayı yakın arkadaşım yaşadı birkaç ay önce ona da döner köpek gibi şöyle pişman olur falan dediler. çocuk 3 yılımız var hatrı var bile demedi mesaj dahi atmadı bırakın dönmeyi. erkekleri beklersek ömür biter yolunuza bakın Allah daha iyileriyle karşılaştırsın

amin hepimizi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.. tesekkkürler

Sanki onu tanıyormuş gibi konuştunuz aynen öyle düşünüyor bencede . ben pişman olcam peşinden koşcam otur otur kalk kalk itaat edecem trip yamıycam. o bunları istiyo gecmişte ben ilk adımı attıgım için yine benden bekliyo %100 eminim buna. SEvmekte lafmı canımdan bi parcaydı sanki ama smdi eskisi gbi degil hiç bişey duygularımda sogur belki zamanla bilemiyorum...

İnsan nelere alışıyor aşk acısida en fazla 1 aya geçiyor. Ilk adımı siz atmayın hele herşeyi tek kelimeye sığdıran birisi için hiç atmayın. Kendinize oyalanacak birsey bulun. Çıkın gezin arkadaşlarınızla, havalar sıcak denize gidin yada havuza hani aklınıza gelmeyecek şeyler yapın. O zaman bugüne kadar onu hayatınızın odak merkezi yapmanızın bir hata olduğunu anlayacaksınız. Umursamamayi öğrendiğinizde hayat daha güzel olacak.

Bu defa adım falan atmiycam çok bekler o tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim artık iş hayatına yönelmiş durumdayım zaten. İstedigi kadar hayatımın kıyısında köşesinde olsun ama bi daha asla merkezinde olmayacak :*

Tebrik ediyorum sizi. Is hayatınızda başarılar mutlu günler bekliyor sizi

Hiçbir şey değişmemeli Maybell . Otobüsteki diğer yolcular neyse oda o yani yabancı gibi olmalı oda anlasin artik senin o olmadan gayet güzel yasayabildigini.

Iliski durumu degistirme arkadasinin sakasi degildi bence. Muhtemelen baska biri var. Ortaya cikar kokusu. Zaman her seyi halleder. Bazen herseyi oluruna birakmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…