Bir Derdim Var...

minyonanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
9
1
1
Öncelikle sırf bu konu hakkında görüslerinizi almak almak icin üye oldum.22 yasinda 15 aylık bebeği olan bir anneyim.Hamilelikten sonra haliyle kilo aldim tabi suan eski kiloma donmek istemiyorum cunku kendimi oyle begenmiyodum.50 kiloyum fakat simit bolgem var yanlarim ama cok degil tabi neyse esim beni cok kiriyor bu konuda surekli soyluyo biktim artik..O yanlarini gobegini gormek istemiyorum senden haz almiyorum dedi ya inanin.su an cok ama cok kotuyum kendiside koca gobeklinin biri.Once kendine bak dedim hemen cikti gitti ya daha anlatamadigim cok sey var ama kotuyum iste yorum istiyorum dertlesmek istiyorumm

bu kilo meselesi değil.

büyük ihitmalle evliliğiniz sıkıntılı. keşke çocuk olmasaydı.. yapıcak bişey yok. dicek bişey bulamıyorum.

1 59 bisey demeden cikti gitti kapidaydi zaten

Kilon gayet normal ya saçmalamış resmen 15 aylık çocukla daha ne kadar zayıf olucan. Çocuğu büyüt biraz ileride canın isterse sıkılaşırsın pilatesle falan da. Bu kadar kırıcı olunmaz. Bence o sana söylenmeden artık sen onun tipini eleştir. Sakalların uzun saçların kötü olmuş tırnaklarına manikür yaptır çirkin gözüküyor. Göbeğin ve göğüs kılların hiç çekici değil sevişesim gelmiyor. De bunları ya.

50 kilo boy 1.59 nasi kenarlariniz oluyo, aslinda kilo vermenize gerek yok ama yine de 3-4 kilo kolaylikla verirsiniz.. Esiniz de bakin bozulmus gitmis nasi oluyomus kilo ver senden haz almiyorum demek... O koca gobeginle ben de senden almiyorum suratina diyo muyum yani

Öncelikle sırf bu konu hakkında görüslerinizi almak almak icin üye oldum.22 yasinda 15 aylık bebeği olan bir anneyim.Hamilelikten sonra haliyle kilo aldim tabi suan eski kiloma donmek istemiyorum cunku kendimi oyle begenmiyodum.50 kiloyum fakat simit bolgem var yanlarim ama cok degil tabi neyse esim beni cok kiriyor bu konuda surekli soyluyo biktim artik..O yanlarini gobegini gormek istemiyorum senden haz almiyorum dedi ya inanin.su an cok ama cok kotuyum kendiside koca gobeklinin biri.Once kendine bak dedim hemen cikti gitti ya daha anlatamadigim cok sey var ama kotuyum iste yorum istiyorum dertlesmek istiyorumm
Seni fiziksel özelliklerin için mi sevmiş eşin?

Kilon gayet normal ya saçmalamış resmen 15 aylık çocukla daha ne kadar zayıf olucan. Çocuğu büyüt biraz ileride canın isterse sıkılaşırsın pilatesle falan da. Bu kadar kırıcı olunmaz. Bence o sana söylenmeden artık sen onun tipini eleştir. Sakalların uzun saçların kötü olmuş tırnaklarına manikür yaptır çirkin gözüküyor. Göbeğin ve göğüs kılların hiç çekici değil sevişesim gelmiyor. De bunları ya.
Keske diyebilsem ben bu kadar kirici olamiyorum iste ama gercekten sinir oldum yuzunu gormek istemiyorum

Seni ben böyle kabul ettim şimdi sen beni böyle kabul etmiyosun madem sen önce kendine bi bak derdim sinir oldum tavra gel

Sevişmek istediğinde göbeğin yüzünden seni çekici bulmuyorum, hem göbek yağlarından dolayı pipin de küçük yeterince tatmin etmiyorsun derdim ben olsam. Valla sonu boşanmaya gitse de yaparım bunu çok net.
Sanirim ven onu oyle her haliyle sevdigim icin gozume batmiyody ama su an her kusuru oldugunu yuzunr solryebilirim

159 boyla 50 kilo. Doğum yapan bir kadına göre gayet iyisin. Kilolu değilsin sadece elastikiyet problemin var.
Sakın alttan alma o adamı. Haz almıyormuş lafa bak. Sanki haz alma derdi tek erkeklerde var. Bir tek kadın dikkat etmeli bunlara.
Biz bayılıyoruz sanki kıllı göbekli heriflere.

1 59 bisey demeden cikti gitti kapidaydi zaten

50 kilo normal o zaman ortadan yok olmanımı istiyor anlamadım ki, yürüyüş mekik falan yapabilirsin istersen

yaşlanınca napıcak, bu kadar dış görünüş odaklı olmamak lazım, evlenmeden önce kaç kiloydun

Back
X