Bir Derdim Var!

Merhaba kızlar. Apartman görevlisinin eşi geldi sabahtan 2 ye kadar temizlik yaptı. Mutfak tuvalet banyo ve kapıları sildi.

Eşim de 9 gibi geldi kendisine poğaça almış onu yedi ben kadınla ilgilenirken o da kızıma baktı kahvaltısını ettirdi.

Kadın gittikten sonra diyor ki brn yemizleyecektim orayı. Temizleseydin o zaman dedim. Böyle mi olacaksın hep dedi evet dedim farklı davranmam için ne yaptın ki.

Mutfağı süpürüp silmişti kadın bir baktım eşim de süpürgeyi almış diğer odaları süpürüyor. Viledayı da hazırlayıp koydum yanına bir işim var gelince silerim deyip çıktı evden az önce.

Çilek almış bir de sabah gelirken. Evet evet çilek yanlış yazmadım çiçek değil.

Öyle işte, pişman olmuş kıvranıyor ama benden yüz bulamıyor.

sonuç noldu peki. temizledi mi eşiniz bamyayı.

bamyada nasıl yenir ya :/
Hayır biraz temizlemeye öalışmıştı ama tamamen temizlemedi ben rr temizlemedim bugün sabahtan apartman görevlimizin eşi geldi temizledi

Bamya güzeldir. Bağışıklık sistemini güçlendirmekten mide hastalıklarının tedavisine göz salığı için faydasından kemikleti gülenmerinr bir sürü

valla beyfendi kendi keyfine maçlara gidecek beni evde çocukla bir başıma bırakcak, ben aç açına onu beklicem sonrada gelip nimete laf edecek benim kadınlığımı sorgulayacak var ya ben o adamın ağzına sıçarım nokta net.....
hiçbirşey yapmayın , yemekte yapmayın hatta mutfağı da temizlemeyin kızınızla ilgilenin kendinize kadar birşeyler yapın ve yiyin o da zıkkımın kökünü yesin kusura bakmayın ama kendimi yerinize koydum aynı şeyi eşim bana yapsa evden kovardım direk...

Öyle oldu maslesef luneciğim. Ben de çok üzüldüm ama hatasını anlamış gibi davranıyor. Bakalım kendini tam olarak basıl affettirecek

Hayır hep böyle değil tabiki ama bir kerelik bile olsa yapmamalıydı hiç yakıştıramadım. Benim de yorgunluktan uykusuzluktan sinirlendiğim hatta açlıktan elimin titrediği şekerimin düştüğü zamanlar oluyor ben kime kızayım

Sizin yerınızde olsam kavga etmıstım
ama belkı haksız cıkabılırdım kım bılır.

E pekı sonra ne oldu?
Ağzım iyi laf yapmaz zaten kesin haksız çıkardım.

Sonrası kadın geldi öğlene kadar bamyayı da kadıncağız temizledi. O gittikten sonra eşim diğer odaları süpürdü ben söylemeden gelince de silecekmiş dışarıda şuan

Ben kimsenin işi kolay demedim sadece polis ve askerin işi daha zor dedim polis ve asker eşi olmayan bilemez tabiki anlamanizida beklemiyorum zaten her an ölüm tehlikesiyle yaşamak zor akşam haberleri pek izlemiyor uz galiba kaçtane asker kaçtane polis ölüyor bu memlekette hergün bu psikolojiyle yaşamayan bilmez. Ben bunun acısını karşında çıkarsın da demedim yaptığı şeyi maruz görmedim zaten sadece empati kurdum kardesim.ama bir askerin bir polisin işiyle de hemşire yi bir tutmamak lazim...

Acikcasi benimde 2 çocuğum var ve kocam bırak 3 kez yemeği 2 kez üst üste yemez aynı yemeği kim taşlarla taşların arkadaşım benide

Valla ben bu yemek için huzursuzluk çıkaran erkekleri anlamıyorum.
Yemeği begenmediysen geç bi tost yap bi yumurta kır en olmadı bi pizza söyle yahu bu kadar tantana edecek ne var kör boğaz değil mi bi şekilde doyar zaten.
Biz de yemek kaldıysa yeriz 3 gün boyunca ona muhtaç binlerce insan var yeryüzünde ayıptır.

biraz daha sakinlesmeyi bekle o gelince bikac kere reddet daha sonra neden boyle yaptigini sor ona sakince konusun dogru iletisimle halledebilirsiniz

Ah keşke şu bilinçte olabilseler, kavgaların çoğu olmayacakta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…