Bir dert bitmeden digeri başlıyor.. Kayinvalide :'(

Bence gelsin hayat müşterektir bugun ona yarin sana guzelce bak hemencecik ayaklasin cok da zor bisey degil iki ayda en fazla toparlar. Sonra erkekler daha hasas bu konuda tavir yapmasi normal onlara gore esinden de olma ister istemez bu araniza sogukluk sokar ve yarin bi gun kv vefat ederse esinin icinde sana karsi hep kirginlik kalir

iyileşene kadar bakarım de sonrada kesınlıkle ıstemıorm de yoksa gercekten aynı ewde olmaz karıkoca hayatnza kalmaz...

Burda söylediğini eşine de söyle canım. Oğlunun düğününe bile gelmemiş, ama hasta olunca bak oğlum. Senin annenle neden kıyaslıyorki. İkisinin de sizin için yaptıkları aynı mı?
Fıtık çok da yatalak bir durum değil. Eşi de gayet iyi bakabilir bence

bende bu zamana kadar evladına sahip çıkmayıp, evlenen ebeveynler hastalanınca evlat kapısına geldiklerinde gerçekten sinir oluyorum

iyi de benim yazdığımı neden alıntı yapıyorsunuz ? Ben gelmesin mi yazmışım? Sürekli bakacaksa en başından söyleyecekti , beni terk eden onun bunun kapısına bırakan sevgili anneme bakacaksın diyecekti.

Eşine rest çekmen, net olman lazım.
Annesi onu koca için terk etmiş, senin annen ise analık yapmış. O yüzden kıyaslayamaz.
ya annesi ya sen arasında tercih yapmalı. Geçici gelir görür annesi de, evli olmasına rağmen devamlı kalmak istemesi ayıp, saçma.
Kesinlikle kabul etme.

yok artık daha neler!!!
kaynana yüzünü bir kere göstermemiş, şimdi de çıkmış duygu sömürüsü mü yapıyor pess yani....

Evliymis kısa bir süre bakın isterseniz ameliyat dönemi iyileşme falan.yada cok agir olmazsa evine gidip yemek camasir vs halledip donseniz gerisini esi halletse.annesi sorumluluk almayip biraksada anne yani ama Esinizle konuşup ben memnun edemeyebilirim anneni de. Bu süreçte benimde planlarım programim var birkaç ay erteslesemde ömür boyu olmaz hem evli de .Bu kez kocası başka akraba arkadaş vs size gelecek hep görmeye.

Siyahi hatun haklısın canım hasta bakmak çok zor birde sizde kalması hiç iç açıçı değil bütün düzenin bozulacak yalnız koca için evladını terk eden vicdansız anneye böyle hayırlı evlat nasip etmiş rabbim bizim evlatlarımızıda vicdanlı merhametli eğlesin ben eşini çok takdir ettim yalnız bu yönden bakarsan tatlım eşin iyi bir eş iyide bir baba olcak demekki

Çok haklısn bi süre çocuk düsünme..

eski konunu biliyorum senin eşin için değil ameliyatlı annesine bakmak bir eşyayı şurdan kaldırılıp şuraya konmaz
acayip sinirli tabak çanak fırlatan sürekli seni ağlatıp kıran biriydi adamın sorunu yetmedi annesine mi bakıcan

annede iyiymiş hani
evlenirken arayıp sorma tek bir iğne yardım da bulunma düğününe bile gelme hatta çocuğu küçükken ortada bırak
sonra oğlum gelin bana bakın
çocuğunu akraba ellerine bırakmadan düşünseymiş yaşlılıkta ameliyatta kimin kendisine bakacağına
eğer kocan bakacaksa o uzaktan akraba olan kendini yetiştiren kadına baksın
senin annenle de çocuğunu küçük yaşta terkeden annesini karşılaştırma yapıp seni bir nevi tehdit etmesin
kendi çalışacak ameliyattan sonra gelip evine koyacak kadının huyunu suyunu neye benzediğini bilmiyorsun
onu geçtim sen kalıdırıp indireceksin kadını altını alacaksın bu bel fıtığı olduğuna göre
tüm gün evde oturacaksın ve kadının ne zaman gideceğini bile bilmeyeceksin çok bakmak istiyorsa annesine tutsun bir bakıcı baksın

Ben bu konularda bayağı kinciyim heralde.
Benimde babamla annem ayrı . Annem büyüttü bu yaşa kadar . Babamdan en ufak destek görmedim ve 6 yaşından sonra konuşmadık bile. En ihtiyacım olduğu dönemde benim yanımda olmamış ama ben ona ihtiyacı düştüğünde bakacağım öyle mi ? Yüzüne bile bakmam .Kendi keyiflerince bırakacaklar evlenecekler sağlık yerindeyken herşey güzel tabi ne ihtiyaçları var evlada ?
Bilmiyorum belki ben fazla kinciyim ama bana yapılanları ben asla unutmam .

Yok hiç de kinci değilsiniz. Ben de sizin gibi düşünüyorum..
Daha iki aylık evlilikte ne kayınvalide bakması. Ha normal bir anne olur evladı için didinir o zaman tamam. Ama evlen bırak git sonra gel oğlum bana bak. Adamda da zerre akıl yokmuş yani.

Sanırım beni vicdansz biri olarak goruyorsunuz
Ben görmüyorum.Allah affetsin ben de yapamazdım.Sevabı bir yana
Aynen sorunun sebebi aslında adamda doğru söylediniz.

Ameliyat olup düzelene kadar kabulüm yardım ederim de. Ama sakın bir ömür boyu 21 yaşında kendini hasta bakıcıLiga mahkum etme şimdi kararlı bi şekilde konuşmazsan sonra çok cekersin. Esin sana hak vermek zorunda evlenicez iki ay sonra anneme hasta bakıcılık yapıcaksin ömür boyu bizle kalcak demedi sonuçta.

Sonradan kötü olup ah vah edeceğine ameliyatına kadar Tamm sonrası için kusura bakma de. İnan zaten 40 yıl baksan yine aynısı.

bir de hani konu altından almaya kadar gelmiş de

ne fıtığı bu böyle felçli gibi konuşulmuş

bizim arkadaş fıtık ameliyatı oldu 3. gün işe geldi

gayet de sağlıklı idi yani

burada konu ameliyattan sonra bakmak değil gibi

eşin kocasına rest çekip yanına alacak yoksa hasta oldu bakalım değil olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…