kan emici birine benziyor. İyi yapmış kardeşiniz. Bir süre sonra annenizin de kızgınlığı geçerSelam kızlar
Babamı 6 ay önce kaybettik
Annem merkezi bir yerde küçük bir dairede yanlız yaşıyor
Dayım başka bir şehirde yaşar
Babam kanser hastasıydı son dönemleriydi
Her konuda desteğe ihtiyacımız olduğu dönemde
Bu dayım annemi arayıp para istiyor(böyle biri yani)
Daha çok kötü tarafı varda bizimle ilgili olmadığı için geçiyorum
Ve dün akşam üzeri annemi arayıp
Abla bir arkadaşımla (arkadaşı erkek)geliyoruz işimiz var
Güzel bir yemek yap geçte olsa geleceğiz demiş
Annem de tamam demiş
Kardeşimde şans eseri orada
Dayımı arayıp "dayı sen gelirsen gel ama misafir kabul etmiyoruz" demiş
Dayım ok ok deyip kapatmış telefonu
Annem durumu öğrendiğinde kardeşime kızmış
Bana anlatıklarında bende kardeşimi haklı buldum
Annem akabinde dayımı aramış ama telefonunu açmamış "ay çok üzüldüm"
Şimdi annem bize kızmış ve bizi haksız buluyor
Hepimiz zor bir dönemdeyiz lakin annem için çok daha zor
Kendisine zarar verebilecek birini kendisi hayatına sokmaması gerekirken
Bize kızıyor
Buna nasıl bir çare önerirsiniz
Kesinlikle katılıyorum size. Neleri var allah korusun,Ben anneniz istediğini yapar yorumlarına katılmıyorum, aynı şeyi yapardım. Yanında adamla ne diye tek başına yaşıyan bir kadının yanına gidiyor ki? Adam hırlı mı hırsız mı ki dayım da iyi biri değil diyorsunuz, arkadaşından ne beklenir.
Annenize güzelce anlatın bu devirde kimseye güven olmayacağını. Neler duyuyoruz.
Bence de kardeşiniz haklı. Sonuçta dayınızı tanıyorsunuz. Keşke kardeşiniz önce yanında gelen kim diye dayınıza sorsaymış. Ama olmuşa çare yok.Selam kızlar
Babamı 6 ay önce kaybettik
Annem merkezi bir yerde küçük bir dairede yanlız yaşıyor
Dayım başka bir şehirde yaşar
Babam kanser hastasıydı son dönemleriydi
Her konuda desteğe ihtiyacımız olduğu dönemde
Bu dayım annemi arayıp para istiyor(böyle biri yani)
Daha çok kötü tarafı varda bizimle ilgili olmadığı için geçiyorum
Ve dün akşam üzeri annemi arayıp
Abla bir arkadaşımla (arkadaşı erkek)geliyoruz işimiz var
Güzel bir yemek yap geçte olsa geleceğiz demiş
Annem de tamam demiş
Kardeşimde şans eseri orada
Dayımı arayıp "dayı sen gelirsen gel ama misafir kabul etmiyoruz" demiş
Dayım ok ok deyip kapatmış telefonu
Annem durumu öğrendiğinde kardeşime kızmış
Bana anlatıklarında bende kardeşimi haklı buldum
Annem akabinde dayımı aramış ama telefonunu açmamış "ay çok üzüldüm"
Şimdi annem bize kızmış ve bizi haksız buluyor
Hepimiz zor bir dönemdeyiz lakin annem için çok daha zor
Kendisine zarar verebilecek birini kendisi hayatına sokmaması gerekirken
Bize kızıyor
Buna nasıl bir çare önerirsiniz
Annem tamam dediğinde bence sağlıklı düşünüp muhasebe yapamıyorduAnneniz tamam demişken kardeşinizin annenizin haberi olmadan arayıp planı iptal etmesi olmamış.. olayın aslını astarını bilmiyoruz detaylı anlatmamışsınız yapabileceğim yorum bu kadar.(dayı neden kötü biri?) vs.
dayı o kadar toksik biriyse yanında getireceği arkadaşı da aynıdır.kadından para isteyecekelrdir ya da başka kötü bir planları vardır.ben konu sahibini de kardeşini de haklı buldum.annelerini korumak en doğal haklarıDayınız ne kadar kötü de olsa annenize zarar verecek birini evine sokmayacak kadar seviyordur diye düşünüyorum.
Ayrıca anneniz yanlız yaşıyorsa yanlız yaşamaya devam edecek diye beklemeniz bence büyük bencillik , şuan için çok erken ama ileride belki bir hayat arkadaşı evine ses isteyebilir ,kendinizi annenizin yerine koyarak ilerleyin .
Anneniz çocuk değil hayatına müdahale etmeyin
Babam sağ olsa hiç böyle sorunlarımız olmazdı ama yok artıkDestek olacağı yerde köstek olmak diye buna denir işte. Başınız sağolsun bu arada. Dayınıza yavaştan rest çekip yol verin..eşi ölüm döşeğinde ya da eşini yeni kaybetmiş bi kadından para isteyecek kadar küçülmesin kimse kusura bakmayın da. Babanız sağken sağlıklıyken para isteyebilir miydi dayı böyle rahatça? Hiç sanmam..
Annemizin tüm kararlarına saygımız varDayınız ne kadar kötü de olsa annenize zarar verecek birini evine sokmayacak kadar seviyordur diye düşünüyorum.
Ayrıca anneniz yanlız yaşıyorsa yanlız yaşamaya devam edecek diye beklemeniz bence büyük bencillik , şuan için çok erken ama ileride belki bir hayat arkadaşı evine ses isteyebilir ,kendinizi annenizin yerine koyarak ilerleyin .
Anneniz çocuk değil hayatına müdahale etmeyin
Ya özür dileyerek inşallah öyle değildir ama tanıştırma ara yapma niyetiyle bile olabilir. Gerçekten artık her şey bekleniyor insanlardan.dayı o kadar toksik biriyse yanında getireceği arkadaşı da aynıdır.kadından para isteyecekelrdir ya da başka kötü bir planları vardır.ben konu sahibini de kardeşini de haklı buldum.annelerini korumak en doğal hakları
Benn sadece kendisi borç yapan bir tip olarak düşündüm tabi ki eğer öyleyse korumak haklarıdayı o kadar toksik biriyse yanında getireceği arkadaşı da aynıdır.kadından para isteyecekelrdir ya da başka kötü bir planları vardır.ben konu sahibini de kardeşini de haklı buldum.annelerini korumak en doğal hakları
Haklısınız ben farklı algılamışımAnnemizin tüm kararlarına saygımız var
Bizim edişemiz kendisene zarar verecek ilişkiler içererisine girmemesi
Bu dayımız olsa bile
dayıyı iyi anlatmıyor konu sahibi.hadi iyi insan olsa bile kardeşini biriyle tanıştıracak olsa bile 3 ü birlikte dışarda bir cafe ye giderler bir yemeğe giderler tanışırlar.bekar olsam modern de bir kadınım ama ömrümde görmediğim adamı evime kabul etmezdimmYa özür dileyerek inşallah öyle değildir ama tanıştırma ara yapma niyetiyle bile olabilir. Gerçekten artık her şey bekleniyor insanlardan.
Ben anneniz istediğini yapar yorumlarına katılmıyorum, aynı şeyi yapardım. Yanında adamla ne diye tek başına yaşıyan bir kadının yanına gidiyor ki? Adam hırlı mı hırsız mı ki dayım da iyi biri değil diyorsunuz, arkadaşından ne beklenir.
Annenize güzelce anlatın bu devirde kimseye güven olmayacağını. Neler duyuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?