Bir dert de benden olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de almam. Çok insan canlısı bir arkadaşım var geçende aradı, arkadaşı benim tarafa gelecekmiş sende kalabilir mi dedi ben de olmaz dedim ne münasebet yani tanımadığım bir herifin evimde ne işi var

Ben de almam. Çok insan canlısı bir arkadaşım var geçende aradı, arkadaşı benim tarafa gelecekmiş sende kalabilir mi dedi ben de olmaz dedim ne münasebet yani tanımadığım bir herifin evimde ne işi var
iyi yapmışsın arkadaşın olsa neyse.sen miss hotel misin allasennn.nerede kalırsa kalsın herif

Aynen öyle kötü birinin tanıştırdığından hayır mı gelir? Yalnız bir kadının evine kim neci anlatılmayan bir misafir getirilmek isteniyor. Hiç hoş değil.

Ev annenizin, kardeş annenizin.

Biraz "Ne yapacağına sen karar veremezsin." tavrı olmamış mı bu?

Millet annesini kesiyor, toprak için kardeşini öldürüyor. Konu sahibi annesi bir ömür yalnız devam etsin demiyor. Ktü insanlardan uzak durmasını istiyor. Ki kendi dayısını da biliyor adam kötü biriymiş. Annelerine bencillik değil bu annelerini korumak bence…
Zaten babalarını yeni kaybetmişler, Allah korusun annelerine de bir şey olsa ne olur?

Elin tanımadığı herifinin ne işi var tek yaşayan kadının evinde?
Neler okuyoruz gazetede. Oğlunun arkadaşları kadını bir tane çeyrek altın için öldürmüş.
Psikolojik sorunları olan biriymiş hele gelen. Hadi bir şey yapsa ne olacak?

Ev annenizin, kardeş annenizin.

Biraz "Ne yapacağına sen karar veremezsin." tavrı olmamış mı bu?
müge esra izleye izleye ben anne bile olsa göz kulak olunması taraftarıyım kuzum.bugün vardı müge de.şu kendinden küçük sevgili tarafından yüzbinlerce lira dolandırılan kadın hala akıllanmamış adamın peşindeydi.müge hanım ilesine seslendi kısıtlattırın kızınızı konuştum ben daha ne yapayım diye.her anne ya da her dayı aklı başında diyebilir miyiz?ya boşluk anında kandırılırsa?

Başta bende senin gibi düşünmedim değil
Bırak anneme kardeşinin zararı dokunsa bile kendisi fark etsin
Kardeşim demesin artık
Ama ya verebileceği zarar büyük olursa deyip
Bende kardeşim gibi yapardım heralde
Ki kardeşime senden iyi hizmetçi olur demişti
Kardeşimin gel demesi olmamış aslında ya neyse
Dayımı sevmiyorum bende
Seni bilmiyorum ama benim çok haklı sebeplerim var

Amaaan olan oldu , boşver
Gelen adamın cinciye minciye geldiğini şimdi gördüm. İyi demis kardeşin.
Ama şunu da bil, kardeşinin ya da senin soylenmelerin vs bir şeyi değiştirmez. Annen kardeşini hala ailesinin paşası,minik erkek çocuğu olarak görüyor. O öyle gördüğü sürece annenizi sömürmeye devam edecektir .
Bugün denk geldiniz engel oldunuz ama yarın yine uygunsuz saatte gelip yine para isteyecektir. İs annenizde bitiyor .
Benim annem de hiç dayanamaz kardeşine, ben de artık bana ne diyorum, salak değil ya,60 yaşında kadın. Maşallah gözü açık,neyin ne olduğunu bilen birisi. Hala daha kendisini sömürtuyorsa ben ne yapabilirim ki?

Dayının yaptığı saçmalık, anne kabul etmemeliydi zaten.
Ama çocuğum benim evimde benim planımı iptal ederse sana noluyor derim ya.
Ne işi varmış denir, söyle gelmesin denir ama anneyi geçip de aranmaz bence.

Anneme anlattık ama bizi dinlemiyor kimseyi dilemiyor
Psikolojisi kötü durumda
Destek alalım dedik
Beraber gidelim bile dedim
Ama kabul etmiyor

Annem tamam dediğinde bence sağlıklı düşünüp muhasebe yapamıyordu
Adamın psikolojik sorunları varmış burada bir hocaya getirmiş sözde
Böyle birini evinize alırmısınız
Yuh ya.
Dayı gelebilir miyiz diye sormamış, kendi kendine plan yapmış, çocuğunun da kendi kendine plan yapıp araması olmuş bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…