kızlar bu fuarlarda gezerken gördüm
arı sütü
kanser dahil bi sürü hastalıga iyi geliyomus hücre yenileyici özelligi varmıs cok sifalıymıs falan filna diye nette arastırma yaptım zaten 40 ml si 130 lira ile 200 lira arası belli bilindik markalara baktım ama karadenizli olan bunu kullanan varsa yazarsa süper olur
ben hic görmedim arı sutu nette baktım tabi ama gercekten kullanıp saglıklı olan varmı hastalıgın olmasa dahi kimisi cildine bile sürüyomus
Ben eczaneden aldım kullanıyorum.
Yanar döner Sonbahar havası beni teğet geçti :)
Bilemiyorum yüzde kaç payı var.
Anaokuluna başlayan kızım da propolis katkılı şurup içiyor. Sınıftaki salgın henüz etkilemedi pek.
Ben kullanıyorum oğluma arı sütü propolis ve polen. Markası yok, güvendiğimiz bal işleriyle uğraşan birinden alıyoruz. Faydası oluyor tabiki ama düxenli kullanımı önerilmiyor erken ergenliğe sebep oluyormuş. Ben sadece hastalanınca veya biraz kırıklığı olunca veriyorum. Eşim çok hastalanan havadan nem kapan biriydi,bbunları bi süre kullandı şimdi kolay kolay hastalanmıyor maşallah.
Ben kullanıyorum internetten aldım çok faydalı olduğu söyleniyor 30 gr 150 TL verdim site ismini özelden yazabilirim reklam olmasın diye tadı fena bir şey
Bagisiklik arttirmak istiyorsan strath al , baska hicbirseye ihtiyac duymazsin
Benim minnak krese basladi ve hemrn hastalandi , 2 gunde strath ile toparladi
Ailemizin mucizevi ilaci diyoruz biz ona , ondan daha iyi bir bagisiklik arttirici yok
Arı sütünü bilmem ama zerdeçal sağlıklı olan, özellikle meme kanserinde etkili olduğu söyleniyor( kesin sonuç veren çalışmalar değil ama . Enfeksiyonlarda vs oldukça işe yaradığı söyleniyor ve ayrıca dişleri fırçalarsanız da beyazlatır:)
Ben kullandim hatta gerektiginde bile kullaniyorum.ari sütü, propolis ve polen olarak. Yasak değilse eger bursa da halil bilen diye bir ari çiftliği var. Oradan aliyorum cok memnunuz. Hatta ben bebek tedavisinde kullandim, insülin direnci icin kullandim cok faydasini gordum. Hamileligimde hasta olmamak ve vücut direnci icin kullandim. Hic ilac kullanmadan süreci atlattik.
Bir de soğuk algınlığına bağlı hastalıklarda kurtarıcı olarak limonu tavsiye ederim.
Benim dolaptan asla eksik olmaz.
Birilerinden hastalık bulaştığını hissettiğim an bir limonu sıkıp kafama dikerim.
Ertesi sabah normale dönerim.