- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
aynı konuyu açtınız tatmin olmadınız sanırım ama bu yaptığınız yasak.Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
uyuz oldum kız yeni moda oldu bu da yorum lazım değil. e açma o zaman konuKonu taşınması diye mi bir dert diye ayni konuyu açtın? ? Ayyy sabah sabah nerden çıktı bu kadin ?
Arkadaşlar bu konuyu ikci kez açmadım.Benim bilgim dışında ikinci kez açılması
Hahahaha tebrik ederim canım seni.keşke herkes aynı kararlilikta olsauyuz oldum kız yeni moda oldu bu da yorum lazım değil. e açma o zaman konu
bak bana çatırr çatır açtım konularımı, girdim polemiklerime, efendi efendi yedim banımı baktım yoluma
örnek emsal bir üyeyim ayol kk'da
Arkadaşlar gerçekten haberim yok ikinci açılan konudan ben ikinci kez açmadım eminim
korkma olmaz. hic bir degisiklikde olmaz.Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aynı konuyu açtınız herkes bir sürü şey söyledi yinede size yetmedi aynı konuyu tekrar açtınız. Kaşınıyorsunuz kk kadınlarıda sizi tatlı tatlı kaşıyorlar..
Madem laf yemek hoşunuza gitmedi google dan araştırın. Sürtünce kızlık mı bozulur kıvılcım mı çıkar kızlık zarı nerdedir erkek arkadaşımı nasıl kandırırım gibi şeyler hep çjkar orada
kolay gelsin. Kıvılcım ihtimaline karsıyangın tüpü tavsiyemdir.
niye bakire degil. bayaa bayaa bakire olabilir. bakireligi yaptigi ile birlestirip yaziorsun anliorum da. zar duruyorsa bakiredir .Aaa aynı konu yine...neden ki?Oraya da yazmıştım buraya da yazıyım bende o zaman.
Bakire değilsin kesinlikle. Zar şimdilik duruyor olabilir.Ama yakında oda gidebilir.
Bekaretin sözlük anlamı el değmemiş demektir diye öyle yazıyorum. Kızlık zarının orada duruyor olması birşey değiştirmez.niye bakire degil. bayaa bayaa bakire olabilir. bakireligi yaptigi ile birlestirip yaziorsun anliorum da. zar duruyorsa bakiredir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?