Bir dertten daha fazlası...

Biraz sabredin hersey yoluna girer ve yardim alin ozguven icin ve diger sorunlari asmak iscin ya da icinizde kalanlar icin birde en onemlisi Allaha cellecelaluhu siginin musibetler nedir neden gelir ne kazandirir ..dua edin bol bol tasavvuf kitaplari okuyun zikredin bunlar o kadar onemli ve o kadar gerekli ki sonra goreceksinizki hersey duzelmeye basliyor

Kıyamam sana. İnsanın hayatında böyle dönemlerin olması çok normal. Bu süreci yalnız atlatmandan yana değilim. Sen atlattım iyiyim sanarsın ama o içeride bilinçaltında birikir de birikir. Somut bir durum olmadığı için yani elin kanamıyor sadece hislerin böyle geri plana atıyoruz genelde ama kesinlikle profesyonel yardım şart. Hiçbir şey senden değerli değil. Benimçözüm bulamadığımda destek aldığım bir doktorum var cennet yıldırım hanım. İstersen Cennet Hanım'a istersen de başka bir doktorla mutlaka görüş derim.

Sevgili aşk meseleleri olmayan insanlara o kadar ozeniyorum ki.
Keşke senin yerinde olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…