Bir devir kapandı..

Çünkü karşımıza gelen insanlar bilinçaltımızın yansımasıdır. Biz Bilinçdışında istediğimiz için onlar çevremizdedir. Amiyane bir tabirle şerbet açıktayken üzerine konan sinekleri mümkün görüyorsak bu da öyle. :)
Kusura bakmayin sunu anlamadim. Kadinlarimizin bu terk eden, dengesiz, manipulator erkekleri unutamamasinin sebebi bilincaltinin yansimadi demisdiniz. Yani bu kadinlar aslinda boyle tiplerle mi hep iliski yasamak istiyor? Saglikli iliskileri o yuzden mi olmuyor?
 
Bu flört uygulamalariyla ilgili benim kendi tecrübelerim sonucu söyle bir sonuca vardim: orda baslayan orda bitiyor. Bir cok erkek maalesef tanistiktan hatta sevgili olduktan sonra bile gizli gizli o sitelerde takilmaya devam ediyor ve aslinda icten ice hep bir arayis icinde oluyor. Hatta gözlemlerime göre bu da bir tür bagimlilik o siteye girip bi dolanmadan duramiyor adam, merakini gidericek illa, "birsey mi kaciriyorum acaba" hissiyatiyla yasiyor bu adamlar.
Artik ne yazik ki ben de bu tanisma sitelerine hic sicak bakmiyorum bu sebeplerden ötürü, %95 orda tanisilan adamdan bir cacik olmuyor.
 
Adamda baska cıddı bır psıkolojık sorun var. Bıpolar olabılır. Buyuk ıhtımal evlenınce cocukla ortada kalacaktın bosanma ıle tehdıt edıp hayat enerjısını sömurup sonra da bosanacaktı. Tanrı senı sevıyor olmalı
Bipolar olanların hepsi eşlerini çocuklarını terk etmiyor, ağlaya ağlaya da işe gidip çocukları okutup iş güç sahibi edenler var
Bipolar olmak böyle bir hastalık değil
 
Kusura bakmayin sunu anlamadim. Kadinlarimizin bu terk eden, dengesiz, manipulator erkekleri unutamamasinin sebebi bilincaltinin yansimadi demisdiniz. Yani bu kadinlar aslinda boyle tiplerle mi hep iliski yasamak istiyor? Saglikli iliskileri o yuzden mi olmuyor?
Bazı şeylerin farkına varana kadar "evet". Çocuklukta atılıyor bu tohumlar.Anne baba iliskisini çocuk kodluyor bilinçaltına.Babayla sorunluysa babayı kodluyor ve genelde babası gibi erkekleri tercih ediyor farkında olmadan.Hani hep derler ya erkekler annelerine, kızlar babalarına benzeyenlerle evlenir.Tabi bu konuda uzman değilim okuduklarimdan yola çıkarak kısaca böyle anlatabildim.
 
Kusura bakmayin sunu anlamadim. Kadinlarimizin bu terk eden, dengesiz, manipulator erkekleri unutamamasinin sebebi bilincaltinin yansimadi demisdiniz. Yani bu kadinlar aslinda boyle tiplerle mi hep iliski yasamak istiyor? Saglikli iliskileri o yuzden mi olmuyor?
Unutamaması değil, bu erkekleri etrafına çekmesi. Ayrıca evet bilinçaltındaki enerjide bu yönde aslında bu insanların. Yani karşısındaki kişi onun bilinçaltında var olan birşey. Sadece uygun ortam, koşul bulup o yönünü çıkarmamış ortaya, baskı altında kalmış.
 
Herkese merhaba, 1,5 yıldır süren ilişkimin son noktasını dün itibariyle koydum. İçinde benimde onunda bir çok hatası olan bir kısım anı kaldı elimde sadece. Mümkün olduğunda özet geçmeye çalışacağım.

Eylül 2019'da ilişkimiz başladı. Kendisiyle bir flört uygulamasında tanıştım. Bana anlattığına göre bir evlilik yaşamış ve eski eşi onu aldatmış, çevreye sürekli borç takmış ve kapıya alacaklılar dayanmış(!). Sonrasında travma yaşadığı, hastanede tedavi gördüğünü ve travma sonrası stres bozukluğu ve amnezi olduğunu söyledi. Yaşadığım şehire yaklaşık 2 yıl önce taşınmıştı. Anlatımına göre günü birlik ilişkiler çok yaşadığını, geçmişte olan bazı sevgililerinin onu aldatanı mı dersiniz, parası için kullanmaya çalışanı mı dersiniz örnekleri bitme sebeplerinin hep böyle olduğunu söyledi.

İlişkimizin "iyi" olan her döneminde çok uyumluyduk, birlikte çok eğleniyorduk


3. ay:
Bir kafede otururken, konu nerden açıldı bilmiyorum whatsappını açıp al bak istersen vs gibi birşeyler olmuştu. Kendi kendine attığı bir mesajı gördüm onu açtım sadece ve flört uygulamasına ait bazı profillerin linklerini kendine atmış. Bunları attığı tarihler ise bizim ilişkimizin olduğu anlardı. Çok sinirlendim kızdım ama hatırlamıyorum gerçekten bilmiyorum vs dedi. Unuttuk gitti sonra.

4. ay:
Annesiyle tanıştırdı. İş yerindeki tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı. Ama o sürece dek ara ara buhrana girdiğini sokağa bile çıkmak istemediğini konuşmak bile istemediğini söylüyordu.

5. ay:
14 şubatı birlikte geçirdik çok eğlendik. O gün bana "annenle tanışmak istiyorum" dedi. Ertesi gün onun evindeydim, kendisi kursa gitti ve ben evde gelmesini bekledim. Ancak 3. ayda yaşanan olaydan dolayı şüphelerim vardı yine de içime sinmiyordu. Bilgisayarını kullanıyordum ve geçmişine baktım. 14 şubat gecesi başka bir flört sitesine girip, profillerde gezdiğini gördüm. Geldiğinde sordum, ben geçmişine baktım diye bana kızdı. Tamam benimle alakalı kısmı anladık peki sen neden yaptın dedim. Evet girdim baktım eşleştimde göstereyim mi dedi. Ben gidiyorum dedim gittim. Ertesi güne kadar konuşmadık,hala açıklama bekliyordum ki mesaj attım, konuşmak istemiyorum şuan dedi. Bir kaç gün sonra görüşelim mi dedi. Tam hazırlandım yola çıktım belirlediğimiz saatte buluşmak üzere yoldayken mesaj attı. "Çok kötüyüm daraldım nefes alamıyorum yola çıkıcam. Ben galiba evlenmek istemiyorum o yüzden yaptım. Senin önünü kapamak istemem herşey için teşekkür ederim" gibi bir mesaj. Onu aradım inanamadığımı söyledim vs derken beni engelledi heryerden bitti. Annesine haber verdim attığı mesajı gönderdim. Ben ise sonrasında ona ara sıra sms atmaya başladım böyle biter mi yüzyüze konuşmamız gerekmez mi bir mesajla olacak iş mi diye. Sonraları ise buhranda olduğunu tssb sebebiyle diye düşünüp sanki onun psikoloğuymuşum gibi senin yanındayım birlikte atlatıcaz demeye başladım. Haklıyken resmen yalvaran taraf oldum. Ayrılık 2 hafta sürdü, sonrasında engelleri kaldırıp bana mesaj atmaya başladı, intihar ettiğini ama suçlu ben olmadığımı, benimle konuşmak istediğini söyledi. Kimse var mı hayatında beni seviyormusunlarla birlikte ertesi gün görüşüp barıştık. O hafta sonu tatile gittik ve annemle tanıştırdım.

7. ve 8. ay:
Pandemi döneminde memleketine annesinin yanına gitti, yine o dönemde yapamayacağını, "benden eş koca sevgili baba olmaz" diyip yine terketti. Ama ben çok akıllıyım ya (!) hala senin yanındayım bu süreçleri birlikte atlatıcazlarla iletişim kurmaya çalıştım. Mayıs sonuna doğru evine döndü, bir kez görüştük,"korkularım vardı, çok sıkıştım, gelecekten korktum" gibi gibi şeyler söyledi. Ancak bir kaç gün sonra yine aynı şekilde "lütfen zorlama beni görüşmeyelim biraz rahat bırak" dedi. Haziranın ilk hafta iletişim kurduk birden barışmadan yine tatile çıkmaya karar verdik. Ne bir özür ne de başka birşey yok. Tatile çıktıktan 4-5 gün sonra yolda bana evlenme teklifi etti, tekliften önce ise geçmişten korkuları olduğunu bu süreçte bunları düşündüğünü ve bana çok aşık olduğunu farkettiğini ve evlenmeye karar verdiğini söyledi. Hani sanki tüm buhranlarından kurtulmuş ve düzelmiş gibi. Kabul ettim. Akrabalarına götürdü herkesle evleneceğim insan diye tanıştırdı.

11. ay:
İsteme oldu nişanlandık aileler çok uyumluydu. Geçmişe dair hiç bir sorunumuz kalmadı. Bundan sonra eşyalarımızı aldık evi düzdük sayılırdı çok az eşyamız kalmıştı ocak sonu evlenmeye karar verdik.


14. ay:
Benim yüklü miktarda borçlarım vardı. Bunları ödüyordum. Ondan bugüne dek asla bununla alakalı parada istemedim yada tatile vs bile gittiğimizde asla ona bırakmadım her masrafta mutlaka bende katıldım. Borçlarımın bir kısmından haberi vardı ama hepsini söylememiştim. Kendisi sıklıkla borçlarını dile getirip şöyle yaparız böyle öderiz vb. şeylerle alakalı planlar yapıyordu evlenince diye. Geçmişteki yaşadıklarımızı unutamadığım için bu sebeple yine bırakıp gideceğini düşünüp borçlarımın devamını söylememiştim kendisine de aileme de. Telefonuma gelen bir banka smsi ile öğrendi ve işler çığrından çıktı. Direk nişan attı ve benden maddi istikrar sağlamamı ve bütçe kurmayı bilmemi borçlarımı kapatmak için plan kurup uymamı ve ona göstermemi istedi.

15,16 ve 17. ay:
Nişan attık, görüşmedik, ama ben her ay ona maaşımı aldığımda borçlarıma nasıl ödediğimi planımı vs belirterek haber verdim. Bu süreçte saçma şeylerde yaşadık onun saçma sapan cümleleri. Ailem borçlarımı öğrenince yardımcı oldu ve baya yüklü miktarda para verdiler. Ona bile ayrı kızdı neden sen yapmadın onlar verdi diye. Bu süreçte yüzyüze 2 kez görüştük ve ikisinde de sevgili gibiydik. Hala beni çok sevdiğini düzeleceğini güvenmek için zamana ihtiyacı olduğunu ama ona güvenebileceğimi bırakmayacağını söyledi. Annem ve ablamda onunla görüştü çünkü çeyizler evde duruyordu ve bir karar verilmesi gerekiyordu artık tamam mı devam mı diye. Onlara da beni çok sevdiğini aşık olduğunu evleneceğimizi bana çok güvendiğini ve onu asla aldatmayacağımı bildiğini emin olduğunu vs söyleyip inandırdı.

2 hafta önce tüm borçlarımı bitirdim ve ona da gösterdim.

Ancak 1 hafta öncesine kadar bana da bazen mesaj atıp özlediğnii söyleyen, her gördüğünde aşık olduğunu söyleyen adam, bana karşı duygularının değiştiğini ve artık bitirmek istediğini söyledi ben ona mesaj attığımda mesajla söyledi. Ancak bu meseleyi bu kadar büyütme sebebim belki de benim korkularımdı, mutluluğumun kaynağı olduğun için teşekkür ederim dedi.
Dün görüşmeye gittim yüzükleri verdim. Ancak o an bile hala benimle alakalı detaylarla ilgili şeyler söylemeye başladı sanki düşünüyormuş gibi. Mesela sıcak içecekleri soğutarak içiyorum genelde su koyayım mı demeler, sen aç içersin küçük bardağı sana vereyim demeler. Evde sigara içilmesini istemiyordum evlenince oturacağımız evde ve o şuan o evde oturuyo, çok çalıştığım için evde içmeye izin verdim falan dedi. Kendi memleketine taşınmayı düşündüğünü söyledi, bugün akşamda dışarı çıkıcam vs dedi durdu. Muhabbet etmesine gerek yoktu bir beklentim yoktu sadece madem aylardır ayrılmak yada devam etmek konusunda düşünüyosa bana yada aileme umut verici şeyleri, hala evlenmek istediğnii yada sevdiğini söylememsi gerektiğini söyledim. Ben yanlış yapmışım o zaman gibi gayet basit bir cevapla geçirdi. Toplantısına dönmesi gerekiyordu, istediğin kadar kalabilirsin ben toplantıya geçiyorum dedi. Yok durmicam hazırlanıp çıkıyorum bende dedim ve hiç birşey demeden hazırlanıp çıktım.

Numarasını sildim, sosyal medyadan engelledim. Sonrasında bana mesaj atmış silmiş. Sormadım.


Balık baştan korkar misali herşey daha ilk zamanlarda belliyken ben inatla devam ettirmek için çabaladım, hata yaptı görmedim, affetmek için bile kendim bahaneler ürettim. Kendim ettim kendim buldum.

Kendime en çok kızdığım şey ise hala onu özlüyorum, keşke devam edebilseydi düzelseydi herşey diyebiliyorum. Ama artık istemiyorum
İnsanın kendi kendine verdiği zararı kimse veremez.
 
Böyle adamları bulup bide aşık olup üstünede düzeltmeye çalışacak kadar bir erkek yokluğunda mısınız yada bu adamın şeyi altından başka bir açıklaması yok bence millet evladına bu kadar tahammül edemezken sizin derdiniz ne
 
Bipolar olanların hepsi eşlerini çocuklarını terk etmiyor, ağlaya ağlaya da işe gidip çocukları okutup iş güç sahibi edenler var
Bipolar olmak böyle bir hastalık değil
Bipolar bi babayla buyudum sonradan bıpolar oldugu teshısı konulmus bırıyle evlendım. Bipolarlar terkeder demiyorum bipolarlar duygularında ısteklerınde gelgıt yasıyorlar dıyorum
 
Bipolar bi babayla buyudum sonradan bıpolar oldugu teshısı konulmus bırıyle evlendım. Bipolarlar terkeder demiyorum bipolarlar duygularında ısteklerınde gelgıt yasıyorlar dıyorum
Bende bipolar babayla büyüdüm, o yüzden bu açıklamayı yaptım
Her insan farklı yaşayabilir demek istedim, iyi akşamlar
Sizle aynı benzer çocukluk yaşamış olmamız beni etkiledi
Mutlulular dilerim hayatınızda
 
3. ayda olan whatsapp olayinda kopmaliydi zaten. Boşuna zaman kaybi olmuş açikcasi söyle sorunum var böyle yaptilar bana diye zırvalayan adam tipi. Sorunun varsa kendin hallet. Koparmissiniz baglari cok iyi yapmissiniz
 
Evet normalde de kaybetme korkusu yaşayan biriydim. Psikoloğa gidiyorum, korkularım çok daha şiddetlendi ve panik atak başlangıcı da var.
O zaman lütfen değmeyen bir adamı iyileştirmeye harcadığınız enerjiyi artık kendiniz için kullanın sizin için daha kârlı olur çünkü. Önce kendi sağlığınız, mutluluğunuz 🌸
 
Balık baştan korkar misali herşey daha ilk zamanlarda belliyken ben inatla devam ettirmek için çabaladım, hata yaptı görmedim, affetmek için bile kendim bahaneler ürettim
Bunu unutma ,geri dönerse maazallah...aşık olmuş kör olmuşsun geçer, buda geçer özlem de geçer yeniden seversin...
 
okurken sizin tavırlarınıza şok üstüne şok geçirdim. ve adamın karısını aldattığına yemin bile edebilirim ama kanıtlayamam.
defalarca aldatma teşebbüsünde bulunmuş hatta aldatmış sizi. ve nasıl oraya dönmüş konu bilmiyorum ama siz yalvarmaya başlamışsınız
sürekli bitirmeye çalışmış, parmağında oynatmış besbelli.
iyi ki en son da bitirmiş ve engellemişsiniz de hayatınızı kurtarmışsınız
eğer geriye dönmezseniz verilmiş sadakanız varmış ne diyelim
 
X