• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Dolar Meselesi

Rapunzell1

Hiç ışık yok farkındayım..
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
330
418
103
Kızlar ekonomiden pek anlamıyorum fikir alabileceğim biri de yok.

Son düzenleme:
Kac dolariniz var? Bence altin altin. Gram altin. Altin kesinlikle düşer ama kayibiniz kiyaslayinca daha az olur. Yarisinla altin alabilirsiniz, diğer yarisini dolar ve Euro olarak bırakabilirsiniz

Not: bravo annenize. Kardeşinizin parasini güzel değerlendirmiş

Doların ne olacağı belli değil. Şu an dususte ama çıkabilir de her an. Yumurtaları tek sepette toplamamak lazım bence. Dolar eurE altın TL dengeli yatırım daha mantıklı geliyor bana

sorunuzun cevabi olarak bozdurun diyecegim ama piyasalar cok dalgali daha fazla yukselip kar edeyim derken zararda edebilirsiniz yada daha cok dusebilir bilemiyorum ortalik karisik

Niye boykot ediyorlar canım
Gariban halka dolar bozdurup kendikerinin yurtdışındaki hesaplarını şişirneleri için mi
aynen oyle canim :))
guler sabancinin milyon dolarlik vergisinin silinip garibanin yastik altindaki dolarini istemek icin

Kızlar ekonomiden pek anlamıyorum fikir alabileceğim biri de yok.(Annemin parası olduğunu birkac kisi dışında kimse bilmiyor). Benim engelli bir kardeşim var. Annem bir süredir onun maaşını ve aldığı bakıcı maaşını dolar yapıp biriktiriyor kardeşim için. Suan dolar yuksek biz annemin biriktirdiği doları şuan bozdurup tl ye çevirmeli miyiz? Dolar daha sonra düşerse tekrar dolara çevirerek parayı biraz katlarız diye düşündüm ama bilemedim. Ne yapmalıyız şöyle ekonomiden anlayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

kaç dolarınız varsa söyleyin ona göre fikir versin bilenler.

Back
X