- 8 Aralık 2017
- 330
- 418
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
Kızlar ekonomiden pek anlamıyorum fikir alabileceğim biri de yok.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kibu konu patlar demeye geldim :))
birazdan boykot ediyoruz dolar almiyoruz diyenler ve demeyenler olarak ikiye ayrilacaklar bence oyuzdenNiye ki
Kısacası parayı ne yapalım :)ekonomiden anlayanlar derken? :))
Niye boykot ediyorlar canımbirazdan boykot ediyoruz dolar almiyoruz diyenler ve demeyenler olarak ikiye ayrilacaklar bence oyuzden
Kısacası parayı ne yapalım :)
aynen oyle canim :))Niye boykot ediyorlar canım
Gariban halka dolar bozdurup kendikerinin yurtdışındaki hesaplarını şişirneleri için mi
Bütün fikirlere açığım :)birazdan boykot ediyoruz dolar almiyoruz diyenler ve demeyenler olarak ikiye ayrilacaklar bence oyuzden
bak 155 i ararınSeni burda vatan haini bile ilan ederler bacım napiyorsun![]()
Kızlar ekonomiden pek anlamıyorum fikir alabileceğim biri de yok.(Annemin parası olduğunu birkac kisi dışında kimse bilmiyor). Benim engelli bir kardeşim var. Annem bir süredir onun maaşını ve aldığı bakıcı maaşını dolar yapıp biriktiriyor kardeşim için. Suan dolar yuksek biz annemin biriktirdiği doları şuan bozdurup tl ye çevirmeli miyiz? Dolar daha sonra düşerse tekrar dolara çevirerek parayı biraz katlarız diye düşündüm ama bilemedim. Ne yapmalıyız şöyle ekonomiden anlayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.